jaki jest wasz ideał dziewczyny? opiszcie jej harakter, ale i wygląd, sposób bycia... Co jest dla was najważniejsze: harakter czy wygląd? pewnie wiekszość z was napisze "harakter", ale liczy się też pierwsze wrażenie... Jaka powinna być wasza wybranka
duduś Gość
Wysłany: Nie 04 Maj, 2003 19:23 Re: DO CHŁOPAKÓW!!!
długowłosa blondynka lub szatynka oczy niebieskie wysoka,harakter łagodny
wedlug mnie nikt nigdy nie znajdzie swojego ideału! ja mam swoj ideal chlopaka ale podoba mi sie chlopka ktory jest przeciwnaiestwem mojego idealu! no! kazdy ma jakas wade a wedlug mnie ideal nie ma wad!
TAK JA SADZE
A ja uważam, że można mieć idealną dziewczynę / chłopaka. Wszystko zależy jak opiszemy naszego ideała.
Dla mnie idealna dziewczyna to dziewczyna naturalna, tzn. zachowująca się naturalnie. Bez znaczenia czy blondynka czy szatynka czy ruda. Bez znaczenia czy szczupła czy wręcz odwrotnie. Ważne, aby była moim przyjacielem, abym mógł jej zaufać i dzielić z nią największe sekrety.
Super dziewczyny-modelki są extra. Ale tylko do oglądania ich i pokazywania się z nimi. W codziennym życiu się nie sprawdzają.
Ideał... Niewiem czy coś takiego mam... Raz mi siem podoba blondynka raz brunetka, raz rozrywkowa, raz cicha i miła. Może ja jestem takie "dziwadło" ale jak mi siem podoba jedna dziewczyna to szaleję za nią, a jak jej siem nie podobam to szybko pojawia siem jakaś na jej miejsce
_________________ Drzewa płaczą i umierają ale ty tego nie słyszysz - Moro
Jesteś przeklęty? Cały świat jest przeklęty. - Mnich
Moim zdaniem nie ma to znaczenia jak kto wyglada lub kim sie urodzil tylko kim sie stal!
Co do idealu to sade, ze kazdy z nas ma jakis ideal lecz, co pewne, nigdy go nie spotka-bo idealow nie ma! Zreszta jaki sens mialoby zycie gdyby kazdy z nas bylby idealem...Nie uwazasz??
Ideał ??? Oj trudne pytanie. Myślę dokładnie jak Deg. Oczywiście, że jako chłopak (ja) pierwsze co robie to zwracam uwagę na wygląd. Ale to się liczy tylko na początku. Później w miarę poznania, interesuje się czymś zupełnie innym tzn. zachowaniem, charakterem itd. W końcu druga połówka to nie "rzecz" na wystawę, a ktoś kto akceptuje i rozumie cie. A czego spodziewać się po przysłowiowej blondynce.
Moj ideal? Zawsze byla taki sam jesli chodzi o wyglad i charakter.
- ciemne wlosy
- niebieskie oczy
- meszek na glowie
- ciemna karnacja
- spokojny
- wesoly z poczuciem humoru
- madry i inteligetny
Najciekawsze jest to ze wyszlam za maz za wlasnie takiego mezczyzne
_________________ NIL NISI BENE (mow dobrze lub wcale) *SENEKA*
No a wiec tak moja wybranka powinna byc fajna z harakteru dziewczyna, ladna mila przystojna, ciepla, szalona i hyba tyle wlasnie taka sobie znalazlem jest idealna jest szatynka 1.68 zgrabna i bardzo fajna no i co najwazniejsze bardzo sie kochamy z wzajemnoscia