hummm... zastanawiam sie po co wogole pytalas sie taty... proponuje zalozyc bloga nic nie mowiac rodzicom ;] a jesli czujesz ze nie mozesz tak postapic to zapytaj sie o powod taty "dlaczego nie?" i pokaz tacie blogi swoich kolezanek...
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 19 Lut, 2005 19:26
Francesc0 napisał/a:
i pokaz tacie blogi swoich kolezanek...
tutaj bym dlugo pomyslala, zanim pokazala.
bo jak tam bedzie cos typu: "ojeju, on chce sie ze mna przespac, a ja nie wiem, czy sie zgodzic!" badz "jaka ja jestem ladna! mam super rozowe stringi i wszyscy sie za mna ogladaja!" czy tez "jeej, mam znow okres i poszlam do sklepu po tampony, a potem kupilam podpaski, i polazlam na pizze, i kupilam misia, i bylam tu i sram, a moi starzy to sa be" to jeszcze tatus bedzie mial uraz do blogow.
ogolnie to radze zalozyc i nie pytac.
Przepraszam, ale czy ty mówisz rodzicom o wszystkich rzeczach, które robisz w internecie? Jesli chcesz założyć bloga to zakładaj, skoro nie trzeba mieć zgody rodziców to nie widzę żadnego sensu w pytaniu się o to. Ja jedynie rozmawiałam z mamą, kiedy chciałam wykupić serwer, za który się płaci, a powiedziałam tylko dlatego, że w razie jak bym nie miała kasy na zapłacenie no to żeby mi dała lub pozyczyła.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 17 Mar, 2005 18:26
Ja założyłam bloga(który już nie istnieje =P) bez wiedzy rodziców, i co, stało mi sie coś? NIE.
Moi starsi nawet nie wiedzą,że udzielam sie na tym forum, nie mówiąc już o tym,że nie znają mojego nr. gg
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 17 Mar, 2005 18:52
blackLady napisał/a:
Ja założyłam bloga(który już nie istnieje =P) bez wiedzy rodziców, i co, stało mi sie coś? NIE.
Moi starsi nawet nie wiedzą,że udzielam sie na tym forum, nie mówiąc już o tym,że nie znają mojego nr. gg
U mnie jest identyko tylko że blodźek jeszcze ( ) istenieje
Jak ja zakładałam bloga to nawet do głowy mi nie przyszło, żeby pytać się rodziców. Co oni mają do tego? Marzenia są po to, żeby je spełniać, prawda? A skoro blog to twoje marzenie, to go po prostu załóż!
a po co ci zgoda ojca.. to jest twoja sprawa co robisz na necie (o ile nie wchodzisz na strony od lat 18.. lol i takie tam :d) ale blog jest tylko forma pamietnika.. czy jak bys chciala pamietnik pisac tez bys tate pytala? po prostu zaloz i prowadz