zależy wszystko czy brat będzie w pożądku ja polecam mój sposób słodkie subtelne spojrzenia i uśmierzki robią dużo powinnaś też nawiązać rozmowę jeśli on wogule cię nie zna to jak go spodkasz albo on przyjdzie do twojego brata to zagadaj do niego np. "o cześć jestem ........ siostra.... ty to zapewne...... (rzuć jakiś komplement jeśli np, gra w nogę "widziłam cię na boisku jesteś dobry"), jeśli się boisz nawiązać dłuższą rozmowę to np, jak wiesz że ma przy sobie zegarek albo komę to spróbuj tak"przepraszam wiesz może która jest godzina (wtedy on patrzy na zegarek i podaje godzię) a ty odpowiedz na to a ja cię chyba znam ty to...... a kumpel mojego brata...... ja to....." pamiętaj najlepiej będzie jeśli będzie sam jak są kumple lepiej nie próbój bo mogą zrobić z ciebie idiotkę a przy pytaniu o godzinę zrób słodką zmartwioną minkę żeby nie miał serca odmówić pamiętaj sposób słodkiej niewinnej dziewczynki zawsze działa każdy facet chce być macho lub dżentelmenem i nieodmówi. to działa na 99% sprawdziłam. Trzymam kciuki. choć pomysł z dyską jest dobry ale co będzie jak przyjdzie z dziewczyną? hmmmm? najważniejsze żeby cię zauważył!
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 28 Mar, 2005 12:47
Skoro sie nie znacie, to jest to tylko zauroczenie, czyli go nie kochasz. najpierw wyczaj czy kogos ma, czy ktos mu sie podoba itd. potem najwyzej mozesz probowac swoich sil.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2005 22:43
hm...
wedlug mnie on ci sie po prostu podoba a nie kochasz go... w dzisiejszych czasach naduzywamy tego slowa... Pozatym... jesli naprawde sie kogos kocha i wie ze o kocha inna to moze ci byc smutno ale nie powinnas sie wkurzac... Jesli sie kogos kocha chce sie jego dobra a nie tego by samemu byc szczesliwym...(nie mowie ze z toba by nie byl... po prostu jesli on NAPRAWDE kocha inna to coz...)
A co do poderwanie...zaprosic do tanca? ja bym sie nie odwazyla... chyba;]. Mysle ze na poczatek powinnas z nim pogadac lub wypytac brata o jego zainteresowania itd.... papa i powodzenia;]
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
jak mozna kochac kogos kogo nie znasz??? to jest chyba zauroczenie.......
jak to kolega twojego brata to jest+ poznaj sie z nim lepiej.......ja tak zrobilam i nie zaluję