Troche trudno mi zachowac powage podczas czytania tego. Ale co moge powiedziec? Jelsi interesuje cie to czy bylo to objawienie skieruj sie do najblizszego ksiedza badz innego czloweika obeznanego w tych "klimatach"
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
"Ivan Dragicevic, jeden z uczestników objawień maryjnych w Medjugorie, uważa, że 3 kwietnia br. ukazała mu się Matka Boża oraz zmarły dzień wcześniej Papież Jan Paweł II - informuje chorwacki dziennik Slobodna Dalmacija.
Według Dragicevica Maria przyszła najpierw sama, a po krótkiej modlitwie u jej boku pojawił się Jan Paweł II, odmłodzony, uśmiechający się, ubrany na biało ze złotym pasem. Matka Boża miała następnie powiedzieć, patrząc na Papieża: "To jest mój syn, jest teraz ze mną".
Według relacji Chorwata objawienie trwało 8 minut i miało miejsce w kościele w New Hampshire."
Na WP jest też mnóstwo opowieści o przypadkach uzdrowienia przez Papieża. I co teraz powiecie? Zatkało was? Wierzę Ci, Gabro, od początku wiedziałam, że coś się jeszcze wydarzy, że to na pewno nie koniec...
Pozdrawiam
_________________ Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds.
keśka - mialem o wiele intensywniejsze halucynacje czasem, what's the point if it? Jakbys napisala jakis logiczny dowod, to ok, ale to cos nic nie znaczy.
_________________ I wiped a silver bullet tear
and with every tear a drem
to wytlumacz mi moja droga, po co uzywasz kwestii wiary jako argumentu? Bo to sie kupy nie trzyma
i skroc sygnaturke albo rozmiar zmniejsz, cokolwiek, bo wyglada to dennie
_________________ I wiped a silver bullet tear
and with every tear a drem
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 10 Kwi, 2005 22:24
Y papiez nie nalezal chyba do super wysokich, a w opisie tej "zjawy" przedstawilas go jako wysokiego?
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 10 Kwi, 2005 22:39
Ostatnio w rozmowach w tłoku bylo spotkanie takie i mowili o Papiezu. Jeden chlopak zrobil zdjecie z komorki dla okna tego na Franciszkanskiej w Krakowie. Przegladal w domu zdjecia patrzy.... W oknie byla dobrze widoczna twarz Jana Pawła II. NAwet zdjecie było pokazane w programie.
A co do wojego ... hmm... objawienia Gabro.. no wiesz a mogl to byc ksiadz w białej sutannie przeciez. Mysle ze przeciez moga chodzic sobie. No ale nic nie wiadomo.
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 10 Kwi, 2005 23:18
Dominikanie chodzą ubrani na biało, stąd z resztą strój papieży (jeden z nich był Dominikaninem).