| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
18-stka
Autor Wiadomość
Holy Knight Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 13 Kwi, 2005 23:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

panienka_wierzba napisał/a:
na 18 sie zwykle kupuje głupie, najmniej użyteczne prezenty (jakiś taki każdy mały od siebie) i sie mozna wszystkimi osobami złozyć na jedną wymarzoną, drogą

Idealistka .
Ja bym był za czyms praktycznym ale co tam.
A tak szczerze to dla mnie to raczej nic od serca nie kupowali tylko karzdy po flaszcy by się samemu móc schlać
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2770494
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 14 Kwi, 2005 10:07   

Ant0n napisał/a:
Ee dla mnie wogole prezenty na urodziny sa glupie (przynajmniej od przyjaciol itp, bo od rodzicow czy od dziadkow, to juz taka opiekuncza tradycja ;]]).

Tradycja dofinansowywania solenizanta?

Moje rodzeństwo na 18-tki dostali same pokręcone rzeczy. Jeden brat otrzymał śliniaczek, drugi smoczek, potem jakieś płyty i pierdoły. Ale właśnie rzeczy najśmieszniejsze najlepiej się wspomina, więc warto "zaszaleć" i kupić siostrze coś śmiesznego, zabawnego. Razz
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 14 Kwi, 2005 14:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Holy Knight napisał/a:
na 18 sie zwykle kupuje głupie, najmniej użyteczne prezenty (jakiś taki każdy mały od siebie) i sie mozna wszystkimi osobami złozyć na jedną wymarzoną, drogą

Idealistka .
Ja bym był za czyms praktycznym ale co tam.
A tak szczerze to dla mnie to raczej nic od serca nie kupowali tylko karzdy po flaszcy by się samemu móc schlać

czy idealistka? ja bym chciała dostać coś [cenzura] głupiego zamikst przydatnego
przydatne rzeczy dostane od rodzinki (od rodziców juz wiem, bede mogla zrobic impreze urodzinowa i wykupią mi szkolenie na prawo jazdy) itp.
Od znajomych wolałabym głupoty.

Numer Gadu-Gadu
2891618
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Czw 14 Kwi, 2005 15:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no bo taka chyba jush jest tradycja ze 18-tka to dzien wkraczania w doroslosc i trza to zapamietac do konca zycia i wymyslec cos zwalowego:D dlatego zazwyczaj robi sie glukowate smieszne prezenty (u nas najczesciej zdarzaja sie lalki dmuchane itd hee) wiec najlepiej zlozyc sie na cos smieszneg fajnego i niezapomnianego;) ostatnio na 18-tke qmplowi siostra zamowila striptiz hehe

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 14 Kwi, 2005 15:54   

Tak, justke siostra zaprasza wraz z kolezankami zeby Justynie bylor azniej. Bo tam beda sami starsi.
Ej a wiecie co ze ten pomysl z rybka jest zajefajny. JEszcze dopiszemy chmurke: spelnie twoje trzy zycczenia. Oczywisnie an akwarium Smile. i git.

Moja siorka dostała takiego mnicha duzego, taka figurke ze jak mu sie podniesie "sutanne" hehe to widac pewne czesci ciala lol... jakies misci i glupkowate rzeczy ale to bylo 6 lat temu.
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 14 Kwi, 2005 16:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja u mojego brata na 18 byłam
nie bylo wiele ludzi
bylam sama, bez zadnej kolezanki (moglam wziasc jedna, ale jakos zadna nie chciala)
noi bawilam sie dobrze z tymi'starszymi' Wink

Numer Gadu-Gadu
2891618
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 14 Kwi, 2005 16:28   

Ant0n napisał/a:
18 zamierzam spedzic tak samo jak zawsze - z dziewczyna w kinie/spacerze. :]

To która to już będzie Twoja 18? Razz
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 14 Kwi, 2005 18:28   

striptizerka to nie byl dobry pomysl...bo ładna to ona wogule nie była...nawet nago
choc z drugiej strony jeden z trzech solenizantów był tak wstawiony ze jemu to chyba było wszytko jedno i sie dobrze bawił...potańczył pobawił :>
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 14 Kwi, 2005 18:31   

(moglam wziasc jedna, ale jakos zadna nie chciala)

ale ci dobrze 18 mojej siostry wygląda jeszcze lepiej:P ona jej chłopak przyjaciółka przyjaciel ja i zdechła karpatka którą upiekli rano czyli 4 godziny siedzenia przy stole jak na stypie
Powrót do góry
justka007 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Czw 14 Kwi, 2005 19:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To nie tak, ze u mojej siostry bedę tylko ja i moje kolezanki. Tam będzie bardzo dużo ludu. Wszyscy po 17, 18 lat.

Numer Gadu-Gadu
3107824
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 14 Kwi, 2005 19:41   

Agnieszka napisał/a:
Moja siorka dostała takiego mnicha duzego, taka figurke ze jak mu sie podniesie "sutanne" hehe to widac pewne czesci ciala lol... jakies misci i glupkowate rzeczy ale to bylo 6 lat temu.

Moja kuzynka też to ma. xP

PS. Brat dostał jeszcze płytę pt. "30 największych seks-przebojów!". Hm... Wink
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Czw 14 Kwi, 2005 20:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

justka007 no ja rozumiem, ale ja i tak swojej siostry nie zaprosze Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 14 Kwi, 2005 20:58   

hehe fajny ten mnich biggrin a jaka ma "sutanne" mojej siorki niebieska hehe i taka spiszasta pupe i ekhm piiiiiiiiii piiiiiiii
Powrót do góry
Girl Zone Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 14 Kwi, 2005 22:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

TO MÓJ WUJEK DOSTAŁ TAKĄ ZAKONNICĘ NA 18- SPOSÓB UZYCIA TAK JAK MNICHA

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
9927062
agag Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Czw 14 Kwi, 2005 22:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja dostałam prawdziwy młotek, na którego rączce (nie wiem jak to się nazywa ale wiecie o co chodzi) hasło:
PREZENT WYBIJ SOBIE Z GŁOWY

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu