| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Łańcuszki zerwane i przerwane
Autor Wiadomość
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 01 Maj, 2005 17:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pierwszy raz słyszę o czyms taki jak tekst filter i nie wiem gdzie to się ustawia.

Ja wszystkie łańcuszki przerywam i po treści jednego z nich, wnioskuję, że powinnam już nie żyć.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Nie 01 Maj, 2005 17:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ona89 napisał/a:
Pierwszy raz słyszę o czyms taki jak tekst filter i nie wiem gdzie to się ustawia.

wtyczka w power gg..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 01 Maj, 2005 17:51   

filtry sa do [cenzura]
ja wole zablokowac ;]
Powrót do góry
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 01 Maj, 2005 18:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja przerywam chyba kazdy mozliwy lancuszek, jaki dostane
dla mnie to jest beznadziejne i wiesniackie rozsylanie tekstow w stylu "jesli nie wyslesz tego do xxx osob, to cie przejedzie tramwaj"

Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 01 Maj, 2005 18:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ant0n to jak ktos ze znajomych wysle ci lancuszka bo nie wie ze nie lubisz tego to od razu blokujesz?
Powrót do góry
Crakken Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 01 Maj, 2005 19:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Szajs, szajs, szajs. Jedyne co przesłałem kiedykolwiek to ten łańcuszek o statusie gg. to przydatne, bo na tlenie jest a na gg nie ma.

Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 01 Maj, 2005 19:32   

a ja jak sie przesiadłam na tlena to dostawalam dużo spamu [od numerów gg!!] że wejdz na mojego blogaska bla bla bla a na gg nigdy nie bylo takiego spamu Neutral
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 01 Maj, 2005 19:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja mam wloczonego ignoranta wiec zadne nieznajome mi osoby nie pisza do mnie.. <jupi>
Powrót do góry
Crakken Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 01 Maj, 2005 20:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co do wypowiedzi Gabry: MUSZĘ korzysać z tlen.pl ponieważ mam problemy z OutLook'iem a na inną skrzynkę jakoś mi się nie chce przesiąść.Teraz sprawa spamu. Jeśli jakiś już idzie to zauważyłem że w rownych proporcjach na obu komunikatorach.

Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu