Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Czw 26 Maj, 2005 11:54
Keeveek napisał/a:
To, że nie umiesz zakładać tamponów to nie problem gorzej, jakbyś nie umiała pływać
a jak nawet z instrukcją nie potrafisz go włożyć (bo np nie umiesz czytać) to poproś koleżanki albo matkę o pomoc.
a z tym dostaniem okresu na studniówce to niezła beka tak późno dostać ,fenomen
Jaka beka jaka beka = =
Chyba chodzilo o to ze ermin okresu wypadł w tym czasie studniowki = = Przeciez okres ma sie co mieisac a nie raz na rok :/
Faceci i tak nie zrozumieją jakie ciezkie wybaja poczatki z tamponami
Z tym opalaniem to ci nie radze, kiedy były wakacje i akórat byłam nad morzem to mama raszej nie radziła mi sie opalać ... a co do basenu to jak radzily poprzedniczki możesz użyć tamponu .
_________________ Życie jest jak płomień - wystarczy mały podmuch żeby zgasło.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Czw 26 Maj, 2005 12:31
Keevek po pierwsze to nie byla jej studniowka.. w moim wieku jest.. , po 2 to nie byl jej pierwszy okres tylko ze zaczal jej sie akurat dzien przed studniowka a wiesz do sunki w podpasce.. troszke niewygodnie i stresujaco..
To, że nie umiesz zakładać tamponów to nie problem gorzej, jakbyś nie umiała pływać
a jak nawet z instrukcją nie potrafisz go włożyć (bo np nie umiesz czytać) to poproś koleżanki albo matkę o pomoc.
a z tym dostaniem okresu na studniówce to niezła beka tak późno dostać ,fenomen
hyhyhyh poleffff : poczucie humoru to masz niezłe
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 15:18
Too popros mame o kase po prostu na wyjazd, że se lody kupisz czy coś a pójdziesz do sklepu po tampony. Nie musisz mówić na co wydajesz. Ale lepiej przygotuj się na to że nie będziesz mogła pływać bo pewnie Ci się nie uda za pierwszym razem. I pamiętaj żeby zwinąć sznureczek ni obcinaj
Zamow pierw darmowe probki.>> TU <<
Jak ci sie spodoba uzywanie Tamponow to dopiero kup cale paczki.
Ale mozesz tez odwrotnie :3
Jesli mama nie chce dac pieniedzy to powiedz ze (jak juz powiedziane) chcesz na loda,albo na jakis ciuch