Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 15:29
mialam direct connect ale tez nie najlepszy jak dla mnie ten program
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 17:42
codi napisał/a:
Himitsu napisał/a:
codi napisał/a:
Emule to padziew gorszy niż kazaa.
Ściągnij sobie lepiej jakiś program do torrentu np. azureusa i będzie git.
Pieprzysz 3po3
Nie widziałem gorszego badziewia niż Kazaa... to cholerstwo nigdy nie chciało ściągać tego, czego chciałem XP EMule wprost przeciwnie :]
A mi wprost przeciwnie^^.
To eMule nie chciało ściągać tego co ja chciałem.
Emule to padziew gorszy niż kazaa.
Ściągnij sobie lepiej jakiś program do torrentu np. azureusa i będzie git.
Pieprzysz 3po3
Nie widziałem gorszego badziewia niż Kazaa... to cholerstwo nigdy nie chciało ściągać tego, czego chciałem XP EMule wprost przeciwnie :]
A mi wprost przeciwnie^^.
To eMule nie chciało ściągać tego co ja chciałem.
Może miałeś firewall :]
Albo za mało źródeł ;P
Nic z tego^^.
Po prostu eMule to badziew .
Musicie to zrozumieć, musicie poczuć dobrego ducha ściagania i wypędzieć ze swych umysłów złego ducha co wam karze mówić że eMule jest dobry^^.
Wysłany: Pon 30 Maj, 2005 20:15
A czy eMule sciaga tyle samo syfow i smieci co Kazaa? Mniej czy moze wiecej?
warto poprzegladac komentarze do pliku, jezeli ciagniesz cos wiekszego (gra/film) to komentarze na pewno sa. Mozna tez podejrzec jak inni maja nazwany ten sam plik - to czasem tez pomaga. Ale powiem Ci, ze na eMule'u fake'i zdarzaja sie naprawde rzadko, stosunek eMule : Kazaa wyglada 1:15 ... chociaz posiadaczom wiekszych dyskow i tak polecam Soulseeka albo Direct Connect, o niebo lepsze moim zdaniem.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 01 Cze, 2005 20:55
Tzn. ja filmow i tak sciagac nie mam zmiaru. bo trwaloby to potwornie dlugo, a z racji tej ze co tydzien spisuje ojcu co mi trzeba (on u siebie ma jedwabiscxie szybki necik) to mam. Myslalam o pojedynczych mp3, teledyskach... Nyo. Bo z Kazyy cos mi ost. isc nie chce, a jak juz to ma jakiegos syfa i teges.
Thx. wszystkim.
Girl Zone & Tsej - w razie czego sie odezwe... czyli jednak raczej sie do Was odezwe.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sro 01 Cze, 2005 21:12
taaa z kazy zamiast seta z protka mi sie sciagnelal mi sie mega mix shazzy.. musiz czekac z emule bo w kolejce pewnie stoisz ale lepszy program typu jak kaza jest bearshare .. bardzo duzo muzyki a mniej popularny i nie ma smieci..
eMulem nie sciaga sie pojedynczych mp3 :] Jest to bezsensowne - niekiedy po jeden plik trzeba stac w kolejce nawet dobe (a bywa, ze dluzej). Do pojedynczych mp3 bardziej bym polecal Soulseeka (tam tez trzeba czekac w kolejce, ale jest tyle zrodel, ze praktycznie ZAWSZE znajdzie sie ktos udostepniajacy to, co chcesz, i bez kolejki).
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 02 Cze, 2005 11:32
właśnie emulem raczej nei sciągniesz pojedynczych...tzn mnie sie udaje..bez problemu ale normalnie to niemożliwe...ściagasz przeważnie całe pakiety...to program do filmów i gier...bo ściąga długoterminowo...ale wiele na raz
wlsnie w emule, najgorsza jest ta kolejka, no moze nie dla kazdego, ale w szczegolnisci z osob, kotre maja LowID, czyli m. in. ja. Jesli tos ma HighID, to jest OK.
w kolejce do jednej gry to nawet potrafilam czekac z tydzien, a po godzinie sciagania znow mnie z tej kolejki wypchali..
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!