Wytlumaczylby mi ktos jak to dziala, jak sie tego uzywa etc? :> Bo slyszalam, ze jest o niebo lepsze o Kazyy... tylko nie wiem czy bede umiala obslugiwac jak ciagne.
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 28 Maj, 2005 22:52
ściągasz sam program źródła...i tyle...i wgrywasz tzn bez źródeł ani rósz może samo szukac...jak np bionic...lepszy jeszcze od emula..tzn to mod...
a sztuka polega na zlanezieniu serera jak emulek na przykłąd i wklejaniu linków konkretnych plików...
odezwij sie na gg to ci prześle bionica...i opowiem co wiem tylko sie nie przestrasz zjeciem na starcie:D
Emule to padziew gorszy niż kazaa.
Ściągnij sobie lepiej jakiś program do torrentu np. azureusa i będzie git.
Wysłany: Sob 28 Maj, 2005 23:38
nie znasz sie(no dobra torrent najlepszy, ale nie umeim skonfigurowac, ) a emul prosty i bardzo przejrzysty i wygodny...pozatym mistrz do ściagania masowego...a torrent to raczej kaza...na raz i szybko...
bionic to cos jak żółw nic go nie zmoeże
a torrent to królik..pędzi na łeb na szyje
jakw wiemy ...w bajce wygrywa żółw
nie znasz sie(no dobra torrent najlepszy, ale nie umeim skonfigurowac, ) a emul prosty i bardzo przejrzysty i wygodny...pozatym mistrz do ściagania masowego...a torrent to raczej kaza...na raz i szybko...
bionic to cos jak żółw nic go nie zmoeże
a torrent to królik..pędzi na łeb na szyje
jakw wiemy ...w bajce wygrywa żółw
Co za porównanie .
Ale wiesz ta bajka o kruliku i żółwiu była napisana dawno temu.
Teraz są troche inne czasy .
I z moich doświadczeń wynika że jednak krulik by wygrał .
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 11:33
no niestety....ale ja wciąż wierze w bajki
pozatym mam już 12 filmów na dysku do obejrzenia ...wszystko przez weekend...a w casie nie miałem czasu...a to duzo jakby co miec tyle na dysku przy dysku wynoszacym 40 giga :>
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 11:40
Torrent jest ok, tylko nie rozumiem czym roznia sie jego rozne klienty?
Sciagam sobie cale sezony Archiwum X oraz South Park (nie liczac jeszcze muzyki i innych filmow) i idzie calkiem niezle.
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 11:45
codi napisał/a:
Pieprzysz 3po3
Nie widziałem gorszego badziewia niż Kazaa... to cholerstwo nigdy nie chciało ściągać tego, czego chciałem XP EMule wprost przeciwnie :]
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 11:57
no wlasnie.. zreszta z kazy polowe rzeczy co sciagasz to co innego z innym podpisem a na emule se znajdziesz na jakies stronie i wtedy nie sciagniesz shazy sciagajac set z dyskoteki <lol>
Pieprzysz 3po3
Nie widziałem gorszego badziewia niż Kazaa... to cholerstwo nigdy nie chciało ściągać tego, czego chciałem XP EMule wprost przeciwnie :]
A mi wprost przeciwnie^^.
To eMule nie chciało ściągać tego co ja chciałem.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 13:26
tak ale na stronach toreentu nie zawsze mozesz znalesc co szukasz.. no a na emule czesto jest ze jest np 100 plikow ale wszystkie sa sciagane itd i trzeba czekac w kolejce..
tak ale na stronach toreentu nie zawsze mozesz znalesc co szukasz.. no a na emule czesto jest ze jest np 100 plikow ale wszystkie sa sciagane itd i trzeba czekac w kolejce..
No właśnie.
Dlatego eMule to badziew .
A torrent najlepszy do filmów ale inne żeczy też można znaleźć : p.