Ja mam takei do poł łydki, kolor zgnita zieleń , język w takie małe drobne kwiaty czy coś takiego w każdym razie fajnie to wyglada a sznurówki zielone .
Pogladaj w sklepach takich jak conwerse tam napewno coś znajdziesz
_________________ Życie jest jak płomień - wystarczy mały podmuch żeby zgasło.
taa, ale trampki conversa kosztują... ;] tzn. jesli chce wydac ponad 100zl. na trampki, ktore bedą dobrej jakosci to niech kupi conversy ;]
Za 100 nie kupi nowych, *może* używane.
Wiesz, jednak płaci się za jakość ;] To nie tylko marka, tak jak w wypadku zwykłych ciuchów ^^
Nie chcę wyjść na materialistkę, czy jakiegoś markowca, ale za swoje zapłaciłam 259zł i wcale nie żałuję. Mam je od początku wakacji, nie są zniszczone, nie brudzą się ;> I do tego to linoleum jest polerowane. Jak masz jakieś błoto, wystarczy przetrzeć szmatką. W zwykłych tego nie ma. Jeszcze trampki Undergrounda mają anty-wilgoć itp., ale wiesz, to są ceny od 220zł w górę. Także polecam, bo to jest kwota warta buta. Lasocki też produkuje dobre, są w miarę tanie - takie długie kosztują od 49zł - 117zł, a zwykłe do kostek od 19zł do 30zł. Są wygodne i mają wkładki ortopedyczne.
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 11 Sie, 2005 21:40
HeyaH napisał/a:
prawdopodobnie nie sa, ale takimi mozesz "szpanowac", bo te sa firmowe, heh ;/
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Pią 12 Sie, 2005 00:30
Stasilena napisał/a:
opętana napisał/a:
taa, ale trampki conversa kosztują... ;] tzn. jesli chce wydac ponad 100zl. na trampki, ktore bedą dobrej jakosci to niech kupi conversy ;]
Za 100 nie kupi nowych, *może* używane.
powiedziałam PONAD 100... conversy mozna znalezc tez za 149zl. Wiem o tym, ze za jakosc sie płaci...ale za znaczek firmowy tez ;] bo chyba lepiej sie jest pochwalic conversami niz zwyklymi kupionymi za 15 zł ? ;] a niekiedy tansze wcale nie oznacza gorsze ;]
_________________ mood for ska
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 12 Sie, 2005 15:10
Te różowe trampki są do d u p y i tak w nich wogóle nie chodziłam i jak to mówicie, dobrze spuścić je w kiblu o ile się nie zatka A żeby całkowicie zniknęły, to je spalę
Kupiłam nowe trampki dziś i glany. Glany zamieszczę w temacie z glanami ;D Też głupi temat założyłam z tymi trampami, ale nudziło mi się :>
To moje njuuu trampy:
Miałam kupić czarne, ale nie było tego rozmiaru co ja chciałam ;P
Zresztą te złe takie nie są, różowe to masakra...
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 12 Sie, 2005 15:21
Czy mi się wydaje, czy one są lekko różowawe?
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 12 Sie, 2005 15:28
Nie są ani trochę ;/
Widocznie jesteś daltonistą, nie potrafisz odróżnić kolorów, na brązowe mówisz ciemna zieleń i na odwrót, granatowe - czarne (i to już nie z małą różnicą, tylko dosyć dużą).
Chyba, że jesteś złośliwy.
Lol, to mnie właśnie wkurza.
No, przy świetle lampy błyskowej może dawać takie złudzenie, ale dwa ostatnie zdjęcia zdecydowanie mają swoją barwę, normalny kolor, a nie różowy/różowawy.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 12 Sie, 2005 18:31
KleO napisał/a:
Chyba, że jesteś złośliwy.
Lol, to mnie właśnie wkurza.
lol .. i kto to wczesniej probowal byc zlosliwy
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 13 Sie, 2005 09:08
Proszę Cię... Chyba widać, że to jest na złość, ty też taka jesteś. -.-
nasty, wkurzasz mnie, bo każdy mój post musisz komentować. Jak Ci coś nie pasuje to się nie udzielaj. Co ty przez to chcesz osiągnąć? Chcesz dostrzec swoją osobę na forum? Chcesz być zauważona? Chyba jesteś za krótko na tym forum i jeszcze nie wiesz jakie tu obowiązują reguły. Od 18 marca 2005 mieć 2389 postów to już szaleństwo. Ile ty dziennie piszesz postów? Musisz odwiedzić każdy dział, każdy temat? Niee, przesadziłam. Każdy Twój post nie zajmie więcej niż 2 linijki, bo co drugi Twój post to czepianie się i obrażanie innych. Tzn. nie liczy się postów, tylko ich jakość, tylko, że twoje nie mają ani najmniejszego sensu z tego co widać.
Powtarzam: jesteś za krótko na tym forum i nie znasz jego historii, tylko to, co teraz jest.
Mam nadzieję, że to zrozumiałaś i zmienisz nastawienie do innych, bo to już przekracza ludzkie pojęcie.
Wysłany: Sob 13 Sie, 2005 09:33
po prostu mnie denerwujesz.. a to czy jestem zlosliwa do ilosci napisanych przezemnie postow i tak nie ma nic wspolnego.. pisze ile chce, i co chce, i mi jakas szalona nastolatka ktora nie umie nawet normalnie napisac prostych slow nie bedzie mowic ile i gdzie mam tych postow pisac.. i jescze do tego jakie dlugie maja byc.. takim krotkim postem potrafie wiecej czegos sensownego napisac niz ty w jednym swoim dziwacznym zdaniu w ktorym potrafisz napisac tyle specjalnie popelnionych bledow.. i jezeli uwazasz ze to ja jestem taka zla i ci przeszkadzam, to popatrz wczesniej ze to nie mnie krytykuja pod tym co ja napisalam tylko ciebie a to mowi samo za siebie
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 13 Sie, 2005 09:39
Ja CIę denerwuję? No powiedz, co Cię tak zdenerwowało? Przecież sama zaczęłaś to wszystko i zaczęłaś te tramki wybrzycać, że kupuje je ktoś co ma nie ten tego, że odnawiam tmaty, a to był jeden temat i odnawia się je gdy jest jakaś potrzeba. Sama obrażasz, a już jedna osoba Ci napisała, że post po poście cały czas kogoś opieprzasz, więc tak się nie broń i skończmy to, chyba że Ci się to tak podoba, bo nie ja mam naturę do pisania tego typu.
Wysłany: Sob 13 Sie, 2005 09:47
piszesz wie"sh" jak.. wzrok mi szkodzisz, nosisz rozowe trampki.. no sory ale jak dla mnie to jestes tylko pusta gowniara, wyrazilam swoje zdanie ale ty oczywiscie musialas swoje gowniarskie zachowanie pokazac i robic mi na zlosc? robiac se na zlosc nigdy nie skonczymy.. a wyrazanie swojego zdania.. tego mi nie zabronisz i jezeli uwazam ze jestes jaka jestes i chce to napisac to to napisze.. chcesz to prosze bardzo skonczmy.. i tak juz pokazalas jaka z ciebie tepa malolata..