| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
błona.
Autor Wiadomość
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Nie 26 Mar, 2006 18:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czasmi niektore dziewczyny maja tak cieka blone dziewicza ze przebija sie ona podczas jazdy na rowerze a nawet cwiczen na wfie. A krwawienie i bol nie zawsze wystepuja.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
6476170
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 26 Mar, 2006 18:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri wychowanie seksualne w szkolach? moze powiesz, ze ty z niego sie czego kolwiek dowiedziales? bo ja owszem, dowiedzialam sie, ze nie powinno sie uprawiac seksu przed slubem, ze jedyna dobra metoda antykoncepcyjna jest nie uprawianie seksu, itd itp. aha i nauczylam sie prawie na pamiec filmu ktory nam babka puszczala co tydzien, ale zawsze patrzylysmy na niego pod innym katem.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Yarpen_Abbil Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 26 Mar, 2006 18:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nasty - otóż to Wink ...

Szczęście, że WDŻWR (Wychowanie Do Życia W Rodzinie), które ma nam bodaj zastąpić edukację seksualną w szkole miałem tylko przez pierwsze półrocze... Doskonale sprecyzowałaś to, czego i ja się dowiedziałem na lekcjach... (Może my mamy tę samą nauczycielke, a nawet nie wiemy?! biggrin biggrin biggrin )

Tak to już jest - nie dość, że ta edukacja jest mocno spóźniona, to jeszcze niepełna (totalny brak konkretnych informacji na temat np. antykoncepcji - u nas wspomniano tylko jakie metody istnieją ze szczególnym naciskiem na kalendarzyk, bez podania żadnych informacji odnośnie ich skuteczności, etc.), niekompetentna (typu tekst "plemnik żyje do 72 godzin - w ciele kobiety znacznie dłużej" - genialne, nie?? biggrin ) i "ukatolicyzowana" ("Dzieci, nie uprawiajcie seksu przed ślubem!!!")...

A teraz jak się PiS-iory dopchały do władzy, to już można totalnie pomarzyć o "normalnej" edukacji seksualnej w szkołach...

The_Great_Vlad Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 26 Mar, 2006 19:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najlepsza metoda antykoncepcji to lezenie krzyzem!
I jak w tym kraju ma byc normalnie...

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 26 Mar, 2006 19:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ojj raczej nie mamy, na szczescie takiego przedmiotu juz nie mam, zreszta kto to widzial zeby wychowania do zycia w rodzinie uczyla, zreszta pewnie wieksza czesc jej uczniow wie wiecej o seksie od niej.
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 26 Mar, 2006 20:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Eee... To macie pecha, albo ja mialem szczęście - dużo się dowiezdziałem - wszelkie możliwe metody antykoncepcji + jak korzystać + techniki zastępujące seks + wszelkie sprawy dot. kobiet, mężczyzn, a'la błona dziewicza, miesiączka i tak dalej.

Możę miałem po prostu genialną nauczycięlkę.
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 26 Mar, 2006 20:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri: Pozazdrościć - więcej nie powiem... biggrin

sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 02 Kwi, 2006 17:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Też mam WDŻ w szkole. moja kumpela poprowadziła ją za nauczycielke!!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 02 Kwi, 2006 18:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

12 latka wie wiecej o seksie niz nauczycielka?
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Nie 02 Kwi, 2006 19:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sami10 napisał/a:
Też mam WDŻ w szkole. moja kumpela poprowadziła ją za nauczycielke!!

wiedz praktyczna, czy teoretyczna? Razz
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 03 Kwi, 2006 11:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pewnie i jedna i druga... biggrin

Lord Abbadon666 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 05 Kwi, 2006 18:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zdziwilibyście sie jeszcze że to możliwe... JA z kumplem przygotowujemy na każdą lekcjejakieś odjechane referaty bo babce sie poprostu niechce.... no a tak pozatym to słyszymy że SEX!!! TAK!!! SEX!!! jest wielkim zagrożeniem jeśli sie go uprawia przed ślubem.... wiecie katolicka szkoła..... Niestety do niej chodze bo musze, bo mnie starsi nie przepiszą.... A jak sie Kaczory i POPIS dorwali do rządzenia to zachwile cenzura k***** wejdzie......

PS. Referaty oparte na książkach i doświadczeniu życiowym(bardzo małym ale zawsze coś
)

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 05 Kwi, 2006 19:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

"A jak sie Kaczory i POPIS dorwali do rządzenia to zachwile cenzura k***** wejdzie......" Widać że wiedza oparta na zasłyszanych w szkole bzdurach...
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 06 Kwi, 2006 20:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri - otóż to.. Wink

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 06 Kwi, 2006 21:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Yarpen - Ho, jak znam życie aluzja co do mojej wiedzy na temat łechtaczki? Stare czasy : )
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi