dzięki. (:
hmm. ale nie powiedziałam, że ja chce to zrobić. (: tylko tak pytam.
aaa. jeśli już jakaś dziewczyna się na to zdecyduje, to skąd ma wiedzieć czy już to zrobiła.?
_________________ Najpiękniejszy uśmiech ma ten, kto wiele wycierpiał.. (:
Wysłany: Nie 26 Mar, 2006 13:22
Będę miły:
1) Poczujesz ból, dosyć mocny.
2) Będziesz krwawić
3) Jak włożysz sobie palec między nogi to nie zatrzyma się na błonie - Bo jej nie będzie. Błonę możesz spokojnie wyczuć palcami.[/b]
Właśnie pytałam o to, bo moja bliska przyjaciółka z którą znam się od dziecka sie masturbuje. I kilka dni temu jak u niej byłam to mówiła mi, że tym razem użyła szczotki (tzn. rączki od szczotki do włosów). Określiła to tak, że szczotka zatrzymała się w pewnym momencie i dalej NIC. Kłuło ją tą i bolało ale w pewnym momencie przeszło.. I następnym razem nie było żadnego bólu ani nigdzie się nie zatrzymała.. Dlatego też ona teraz martwi się, że przerwała błonę dziewiczą.. Ale nie krwawiła.. Czy to możliwe, że ją przerwała.?
P.S: Z tą szczotką sama się ździwiłam ;D
_________________ Najpiękniejszy uśmiech ma ten, kto wiele wycierpiał.. (:
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 26 Mar, 2006 15:52
a w jaki sposob chcesz jej pomoc? jak juz to chyba mozesz zajrzec,i zobaczyc czy ma blone czy nie <lol> shunari, owszem moze bolec, ale to nie jest regula, niektorych nie boli, i krwawic tez nie musi.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 26 Mar, 2006 16:05
to w czym chce pomoc, jest do niej, bo napisala ze kolezankom trzeba pomagac, do shunariego jest czesc, o bolu podczas przebijania blony dziewiczej, czytanie ze zrozumieniem sie klania.
Wysłany: Nie 26 Mar, 2006 17:54
Keeveek - Dzięki ; )
pechowa - Czy przerwała? Dziwne by było gdyby nie przerwała, bla bla bla zależy niby od długości szczotki, ale jak się na czymś (w domyśle błonie dziewiczej) zatrzymało, a potem przeszło, to chyba logiczne.
PS: Zapytaj rodziców o jakąś książkę dot. dojrzewania, bo do cholery o niczym nie masz pojęcia, gdzie ta nauka o wychowaniu seksualnym się podziałaO_o?[/center]