| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Chcecie bajki? Oto bajka... =( HELP!!!!!! =(
Autor Wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 25 Maj, 2006 20:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jednak, jak zwykle, powiem że kiedy dziewczyna bierze się za zdobywanie "po swojemu" - Via zdobywanie gg przez koleżanki, rozmowy "o przyszłym mężu" z koleżankami czy pytanie na forum dyskusyjnym forum.dziecionline.pl to mnie krew zalewa - Co to? Przedszkole?

Patrzcie... To taka mała anegdota. Masa dziewcząt chwali się swoimi przeżyciami. Jak to je rodzice biją, ile one nie wypiły czy ile one nie są w stanie wypalić - a jak do chłopa trza to albo na forum albo na gg O_o
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gdulcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Czw 25 Maj, 2006 20:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tam wolę na realu Wink Bo nigdy nie wiem co napisać w takim SMS-ie czy wiadomości gg. No co? "Cześć. Jestem Natalia. Zobaczyłam Cię na ulicy i wpadłeś mi w oko." ??? Na realu mogę przynajmniej od razu wyczuć jego nastawienie do mnie, nawiązać kontakt wzrokowy, oczarować uśmiechem i wieeelkim dekoltem Wink Nie musze się też martwić, czy czytając ten SMS śmiejąc się pokazuje go kolegom Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8732892
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 25 Maj, 2006 21:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri: ale to jest dzieci-online, tutaj wlasnie pisza dzieci, i tego nie zmienisz. Jest 2526727 forów o powazniejszych tematach, polecam Ci, jeslitak masz narzekac.

Gdulcia:
1) Natalia - piekne imie :)
2) może mam zbyt wyidealizowane pojecie o związkach, miłości itd, wiec nie skomentuje 'oczarowywania dekoltem' itp. :P moze jestem z troche innej bajki niż wszyscy faceci
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 25 Maj, 2006 21:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niestety, w mojej okolicy żyją tylko "łowcy dekoltów", więc nie zosatje mi nic innego jak się dostosować Wink

Tak na prawdę to czekam na tą prawdziwą miłośc, bla , bla, bla... Mr. Green Stara gadka Razz

W stosunku do odnośnika "1)" : Dziękuję Wink Jaki szarmancki z Ciebie mężczyzna Razz (wzorując się na filmowych gwiazdach powinnam dorzucić coś w stylu : "Pewnie mówisz to każdej kobiecie" Laughing )

Numer Gadu-Gadu
8732892
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 26 Maj, 2006 11:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

każdej Natalii ;)

ktoś tam mowił 'szukajcie, a znajdziecie', wiec wystarczy otworzyć sie na tą wielką miłość, ona powinna przyjść :P
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 26 Maj, 2006 18:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ajjj.... powinna. My też dużo powinniśmy- a nie robimy Wink Tak samo z miłością.
Na miłość jestem raczej otwarta, chociaż przez pewien okres życia byłam do niej zrażona z powodu nieodwzajemnionego uczucia pewnej osoby. Dużo gorzej idzie mi z życiem w związku. Z natury jestem straszną indywidualistką, chodzę własnymi ścieżkami, cenię sobie wolność i lubię flirtować. Nie wyobrażam sobie, bym mogła żyć z kimś, podejmować wspólne decyzje i utracić wolność. Wtedy czuję się jak w klatce. Chyba zostanę starą panną Confused

P.S. Ponoć jak się jest zakochanym to ma się motyle w brzuchu. Wg mnie - bujda. Ja mam motyle w brzuchu przy każdym nowo poznanym mężczyźnie. Szczerze- nie znoszę tego uczucia.

Numer Gadu-Gadu
8732892
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu