| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Co to jest miłosc? co ....?
Autor Wiadomość
Memi Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 03 Lut, 2007 13:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słupek napisał/a:
E tam, prawdziwa miłość to taka, która trwa przynajmniej 80 lat

żadna różnica.

Słupek napisał/a:
Żeby sobie takie rzeczy wyobrażać musiałbym chyba być pod wpływem prawnie zabronionych specyfików.

nie zaprzeczam.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sob 03 Lut, 2007 14:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
żadna różnica.

Idąc Twoim tokiem rozumowania, czy miłość Romea i Julii była prawdziwa? Przypominam, trwała do śmierci, a nie trwała 80 lat.

Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 03 Lut, 2007 14:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słupek napisał/a:
Idąc Twoim tokiem rozumowania, czy miłość Romea i Julii była prawdziwa? Przypominam, trwała do śmierci, a nie trwała 80 lat.

Była prawdziwa i dlatego twierdzę że to żadna różnica.
Bo skoro wiemy, że taka była miłość Romea i Julii, to też prawdziwa musiała być 80-letnia (już staruszków) -
Różnica taka, że one są INNE
Porównanie: Jest jabłko - niby pojęcie jednoznaczne a odmian wiele.
Tak samo prawdziwa miłość ma wiele "odmian", bo każdy człowiek jest inny i kocha inaczej.
Powrót do góry
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sob 03 Lut, 2007 15:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Memi, plączesz się w wypowiedziach i to bardzo.

Numer Gadu-Gadu
4961269
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sob 03 Lut, 2007 15:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Memi zastanow sie zanim cos napiszesz. Bo czasami piszesz tak bezmyslnie ze szkoda slow

Numer Gadu-Gadu
6476170
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 03 Lut, 2007 15:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Monik napisał/a:
Memi, plączesz się w wypowiedziach i to bardzo.

Nie plącze tylko wy nie jesteście w stanie mnie zrozumieć.

joasia1990 napisał/a:

Memi zastanow sie zanim cos napiszesz. Bo czasami piszesz tak bezmyslnie ze szkoda slow

Zastanawiam się ale chyba za dużo.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 03 Lut, 2007 15:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Memi napisał/a:

To niby dlaczego najpierw piszesz, że prawdziwej miłości nie ma, a potem nagle twierdzisz, że jest? Ty po prostu nie masz odwagi przyznać się do błędu.

Memi napisał/a:
Zastanawiam się ale chyba za dużo.

Szkoda, że nie widać efektu

Numer Gadu-Gadu
6476170
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sob 03 Lut, 2007 15:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:

Znowu w wyliczance padło na nas i biedactwo pełne złości musi się wyżyć?
Jeśli najpierw się pisze, że coś nie istnieje, a potem, że istnieje, tylko trochę inne, a następnie jeszcze zmienia się definicje tej "inności", to wg mnie nie jest to jeden pogląd, tylko kilka różnych. Widocznie zmieniają Ci się co chwilę, albo żaden z nich nie jest prawdziwy i nie pamiętasz, co, gdzie i kiedy pisałaś. Dlatego się plączesz.

Numer Gadu-Gadu
4961269
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 03 Lut, 2007 16:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

joasia1990 napisał/a:
To niby dlaczego najpierw piszesz, że prawdziwej miłości nie ma, a potem nagle twierdzisz, że jest? Ty po prostu nie masz odwagi przyznać się do błędu.

Napisałam wczesniej że to taka "przenośnia", looknij stronę wczesniej i poszukaj postu w którym pisałam o przyrównaniu do koloru słonca.
Błąd? Nie sądzę aby to był mój błąd.... tzn w pewnym sensie tak, bo mogłam się spodziewac, że jak wam wprost nie napisze to nie zrozumiecie.

Monik napisał/a:
Znowu w wyliczance padło na nas i biedactwo pełne złości musi się wyżyć?

Wezme sobie chyba do serca powiedzenie że "kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie"

Monik napisał/a:
Jeśli najpierw się pisze, że coś nie istnieje, a potem, że istnieje, tylko trochę inne, a następnie jeszcze zmienia się definicje tej "inności", to wg mnie nie jest to jeden pogląd, tylko kilka różnych.

Napisałam, że nie istnieje. Ok. Nie zrozumieliście, wytłumaczyłam to. Dalej nie rozumiecie. Ok. Mniejsza z tym. Potem napisałam że MIŁOŚĆ MA WIELE ODMIAN a ty to zinterprtowałaś że jest to "zmiana definicji inności", no to ja ci mówie że nie.
I to jest jeden pogląd, którego wy ciągle nie rozumiecie.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 03 Lut, 2007 16:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Memi napisał/a:
Napisałam wczesniej że to taka "przenośnia", looknij stronę wczesniej i poszukaj postu w którym pisałam o przyrównaniu do koloru słonca.
Błąd? Nie sądzę aby to był mój błąd.... tzn w pewnym sensie tak, bo mogłam się spodziewac, że jak wam wprost nie napisze to nie zrozumiecie.

Moja droga. Gdybys napisala to w ten sposob: Prawdziwa miłość "nie istnieje", to kazdy wiedzialby o co chodzi. Nie jestesmy jasnowidzami. Skad mielismy wiedziec ze Twoja wypowiedz to takurat taki zart i oznacza ona zupelnie co innego niz jest tam napisane? A tak poza tym nie tlumacz sie juz bo robisz sie żałosna,

Numer Gadu-Gadu
6476170
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 03 Lut, 2007 16:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

joasia1990 napisał/a:
Moja droga. Gdybys napisala to w ten sposob: Prawdziwa miłość "nie istnieje", to kazdy wiedzialby o co chodzi. Nie jestesmy jasnowidzami. Skad mielismy wiedziec ze Twoja wypowiedz to takurat taki zart i oznacza ona zupelnie co innego niz jest tam napisane? A tak poza tym nie tlumacz sie juz bo robisz sie żałosna,

Żałośni to wy jesteście, bo nie dosiegacie swoimi postami do mojego poziomu intelektualnego.
Powrót do góry
Czarna Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 03 Lut, 2007 16:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak oczywiscie. Ty jestes super eksta mądra a my jestesmy niskie istoty ktore nie umieja nawet czytac ze zrozumieniem i interpretowac Twoich slow.

Tak...

Tak sobie tlumacz dziecko ;]

Numer Gadu-Gadu
2551311
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 03 Lut, 2007 17:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Memi skad mielismy wiedziec ze twoja wypowiedz to metafora skoro wczesniej tego nie zaznaczylas co? I weż juz przestań z udowadnianiem swojej racji. Nie mozna udowodnic czegos czego nie ma.

Numer Gadu-Gadu
6476170
Napastnik Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 03 Lut, 2007 17:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Memi napisał/a:

Go away and cry, emo kid... :<

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8161275
Czarna Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sro 07 Lut, 2007 15:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja kuzynka ostatnio stwierdzila, ze "kocha" jest rowne "podoba sie".

Jak w niedziele powiedzialam, ze "Piotrek ma sliczne oczy i fajne cialo" to we wtorek ludzie sie mnie pytali czy to prawda, ze kocham Piotrka i z nim chodze ;]

Oczywiscie Piotrek <foch> i sie nie odzywa do mnie bo mysli, ze to prawda ;] a stwierdzenia z baru, ze mam od dawna chlopaka ktorego kocham to juz nie pamieta ;]

Kocham malych gowniarzy i ich podejscie do "milosci" ;]

Numer Gadu-Gadu
2551311
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu