| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Pomóżcie z chłopakiem!!!!!
Autor Wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 18 Sty, 2009 22:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie zgodzę się - nigdy nie zatrzesz rysów twarzy makijażem, choćbyś nie wiem co zrobiła. Owszem, wszelkie niedoskonałości skórne można jako-tako schować (chociaż i to nie zawsze), można podkreślić pewne cechy które są ukryte. Ale to po pierwsze tylko twarz, a po drugie - jak już wcześniej mówiłem - nie schowasz wszystkiego.

Nie kłóćmy się, bo nie ma o co - nie obrażam was, nic w tym stylu - po prostu mówię że dla mężczyzn istnieje pewien typ kobiet, które po prostu się podobają.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Pon 19 Sty, 2009 01:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

shaunri, od 2 lat studiuje charakteryzacje w hollywood cinema makeup school, uwierz mi - da sie zrobic wszystko. poczawszy od remodelunku twarzy po nadanie jej zupelnie innych cech, nawet oszukanie struktury kostnej twarzy. problem w tym ze malo ktora kobieta chce umiec dobrze sie malowac, wiekszosc leci w schemat cienia+mascary.

mnie nie obrazasz, nigdy nie postrzegalam siebie jako malo atrakcyjnej. wiem ze dla mezczyzn istnieje pewien typ kobiety, ale odbiega on od tego jak kobiety chcialyby wygladac.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 19 Sty, 2009 10:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Heh, to dobrze, bo już myślałam, że poszedłeś spać z kobietą w makijażu, a kiedy obudziłeś się była bez Wink
Powrót do góry
dariaa98 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 19 Sty, 2009 15:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tęsknota się nie zmieniła..Sad i taki sam ból ;/ co mam robić??
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
11179121
hippie Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 19 Sty, 2009 15:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czekać. Przejdzie. Miałam tak samo, i na pewno nie tylko ja.
Powrót do góry
KaMciaA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Pon 19 Sty, 2009 20:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hippie masz racje chyba wszytskie dziewczyny to przechodziły ; (
daria mam ten sam problem chcem mieć chłopaka ale żaden mnie nie chce ale zeby wtrafił się taki ładny .;]
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8956423
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 22 Sty, 2009 12:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja też chce ładnego ale on jest najprzystojniejszy na świecie ja go kocham a on mnie nie ...Sad nie nawidze mojej przyjaciółki.. Crying or Very sad
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
11179121
hippie Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 22 Sty, 2009 15:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dariaa98 napisał/a:
nie nawidze mojej przyjaciółki..

Przecież to nie jej wina, że się w niej zakochał...
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 23 Sty, 2009 11:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tremere - No cóż, w takim razie zwracam honor, aczkolwiek jak sama powidziałaś większości kobiet się w to bawić nie chce, więc pewnie jest to pieniądzo/czaso/cokolwiek chłonne : )
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 23 Sty, 2009 13:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja chce go miec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
11179121
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 23 Sty, 2009 14:06   

dariaa98 napisał/a:
ja chce go miec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oj, dziewczyno, wiesz co ja chcę mieć... Ja bym chciał mieć NDS'a, a co mam? G***no mam. Tak samo ty musisz się przyzwyczaić, że nie wszystko, co najlepsze, się ma, w tym wypadku z chłopakami. Trudno.
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 24 Sty, 2009 12:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ostatnio zostawił chłopak moją koleżanke z klasy i zostawił chłopak moją przyjaciółe w tej który się kocha Kornel (w tym co ja go kocham) więc chłopacy to świnie....
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
11179121
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 24 Sty, 2009 12:22   

dariaa98 napisał/a:
ostatnio zostawił chłopak moją koleżanke z klasy i zostawił chłopak moją przyjaciółe w tej który się kocha Kornel (w tym co ja go kocham) więc chłopacy to świnie....

No tak. Moi koledzy z klasy naprawde zachowują się jak świnie, więc cię rozumiem. Z kolei jest taki jeden (a ja? Smile), który może jest trochę niepoważany i wyśmiewany (ale po jaką cholerę - to ja nawet sam nie wiem), ale jest i mądry, i ładny. Ale nie łudź się, nikt nie prześcignie Mr.Chippy'ego Smile
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 24 Sty, 2009 13:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dariaa98 napisał/a:

A ja Ci powiem, że to wnioskowanie jest zawodne.
Powrót do góry
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 24 Sty, 2009 13:21   

nasty_girl napisał/a:
A ja Ci powiem, że to wnioskowanie jest zawodne.

I zawodne, i niezawodne, bo rzeczywiście, trochę wyolbrzymia, po za tym taka jest nasza natura i nigdy się nie zmieni, ale - być może się na nas nie zna? Smile
Powrót do góry
Strona 3 z 5 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Odpowiedz do tematu