_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
A interesujesz sie tym?Bo akurat mam rozwiniete doswiadczenie w tym,nawet planuje wejsc do wojska jak mi sie hip-hop i pilka nozna nie udadza,dojsc do elitarnych jednostek gromu hehe to marzenie
A nastawienie bojowe z Plemion:
"Mieczem i tarczą będę bronić mych miast!!!!I miast mych wspolplemiencow!"
"PIAST first to fight!
swierk84 first to fight!"
"Idzie szlachta zbić poparcie...
nie pomoże Ci już wsparcie.
Ze szlachcicem sporo woja...
Wioska Twoja...
Będzie Moja...
Tylko kumple tu przetrwają...
Co się ze mną dogadają...
Więc o litość przestań błagać...
Nie chce mi się z Tobą gadać. "
"Komety bez ogona wypełnią niebo,
krążąc w ciszy,
Wielka panika.
Ofiara odrzucona, kometa z ogonem
Przemyka pomiędzy pszczołami,
umiera, a przywódcy bezradni,
Nikt nie rozpozna znaków na piasku.
Tarcza krąży,
by wylądować w Nowym Mieście.
Wielka jest nienawiść do istoty wewnątrz.
Linie frontu są wyznaczone.
Lęk przed chorobą zaślepia,
trzej wodzowie
W tajemnicy zjednoczą
się przeciw pozornemu zagrożeniu.
Nowa rasa przyjdzie
z góry pełna wdzięczności, pożoga
W niebiosach na nowo
opromieni damę z Paryża.
Król każe otworzyć ścieżkę przez las,
poddany pertraktuje
Z podbitymi przywódcami.
Zachód jest gościnny
Oraz na koniec czterowiersz
o nieco innej tematyce,
prawdopodobnie mówiący o zmianie
ziemskich biegunów:
Zapanuje mrok.
Wielkie zaćmienie.
Północ zamieni się z Południem.
Wojna sprzymierzy się z naturą,
przeciw pokojowi.
Ofiara całopalna w niebie wywoła
deszcz krwi na skałach,
Nasze oblicze zostanie okaleczone."
Dzialam na sw22 i 31.
Na 22 mam +250 K a na 31 +19 K,na sw22 jestem w PIAST,jednym z elitarnych militarnie graczy
Mamy obecnie wojne z najlepszym Plemieniem na sw22 czyli ZORDY-Niestety nie jestem na froncie,ale posylam spore ilosci posilkow.
Za to jestem na poludniowym froncie z AD5,wspomagalem militarnie czlonkow Plemienia teraz sam bede podejmowal walke,i,jak kumpel pisze,nie zlekne sie nikogo
grałem na 31 (przejeli mnie) grałem na 27 (przejeli mnie) a teraz gram na 20 wszyscy się tam boją mnie mam tam dopiero 13 tyś punktów
Tylko?Ja na dzien (niedawno nawet) kilka wiosek przejalem i nabilem 50K w kilka godzin
Na 31 bede konczyl,w Plemieniu chaos,brak zainteresowania z mojej strony na tym swiecie,na 22 sa non stop jakies akcje a nie obijanie sie o jakies 500 punktowe Plemie (jednoosobowe).Mieczem i tarcza podbijam swiat razem z moimi kolegami,i mieczem i tarcza obrone kazdego wspolplemienca jak i sojusznika.