ale chodzi mi o wiesz no ymmm to 2'gie nie chodzi mi o stosunek chodzi mi o np. idziesz ulicą a tu idzie pani w obcisłej mini'ówce no i wzwód aaaa u dziewczyn ? ;f wystepuje tego typu no y podniecienie ?
ale chodzi mi o wiesz no ymmm to 2'gie nie chodzi mi o stosunek chodzi mi o np. idziesz ulicą a tu idzie pani w obcisłej mini'ówce no i wzwód aaaa u dziewczyn ? ;f wystepuje tego typu no y podniecienie ?
Noo, jak dziewczyna chłopaka widzi w obcisłych spodniach to chyba nie xD.Ale np. na basenie jak chłopak w bokserkach jest....HAHAHA
Wysłany: Pią 13 Mar, 2009 17:26
Do postu powyżej - To się nazywa sprecyzowane zachcianki.
Sumek - Każdy jest inny, każda kobieta woli co innego. Jedna lubi chłopców z długimi włosami, inna z krótkimi, jedna umięśnionych, druga mniej i tak dalej, i tak dalej, więc nie da się jednostajnie określić co podnieca dziewczęta. Zresztą z czego wiem to dokładnie tak samo jest wśród mężczyzn, chyba że coś mnie ominęło : )
Pomijam już fakt że u kobiet całkiem inaczej takowe podniecenie się objawia : )
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 27 Lis 2008 Posty: 193
Wysłany: Pią 13 Mar, 2009 18:41
monira97 napisał/a:
Dziewczyny podniecają kaloryferki na brzuchu i upojne pocaunki ze świerzym oddechem lub jak dojdzie do łóżka no włóż sobie kostkę lodu do ust i jedździj jej po brzuchu po piersiach potem niżej i niżej.Nie dotykaj jej bo pochwie tylko po pupie jak już.A jeśli będzie w dobrym humorze przypnij ją kajdankami do łóżka i załóż opastę na oczy zrób jej jakiś masaż ale dopilnuj aby miała majtki kup durex żel a potem...Zobaczysz będzie zadowolona
Ja chyba jestem zacofana, ale żeby takie porady od 11-latki
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pią 13 Mar, 2009 20:20
Czytałam artykuł, który mówił że mężczyzn podnieca sam widok gołej kobiety, a kobiety podnieca widok jakiejś czynności seksualnej, bądź też oczywiście kiedy jest obiektem tej czynności ;p tzn. nie, zazwyczaj się nie podniecamy na sam widok facetów. Chyba że ktoś ma wybujałą wyobraźnię... ;p