| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
3 gimnazjalists
Autor Wiadomość
Inteligencja Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 08 Gru, 2004 21:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Frigg. Dziękuję Smile. I gratuluję zdrowego, bezstronnego patrzenia na sprawę.

Gabrielen, co ciekawe, na razie wymieniłaś właściwie tylko jeden. Skąd miała wiedzieć? Cóż, a dlaczego miała przypuszczać, iż on ją kocha? Wybacz, lecz to już wałkowałem...

Brak Ci słów... ach, ta ubogość językowa... jak często się odzywa Smile. PS. - znam Cię jedynie z Forum i oceniam Twą osobę na podstawie twych postów. Nie obchodzi mnie, czy karmisz swoje rybki regularnie...

Cóż, jesteś naturalna... ehm... jeszcze lepiej Smile.

Ja nie rozumiem... wiesz, często się posługuję ironią/aluzją. O ile Femme Fatale takową wyczuwa... czasem Smile... o tyle Ty jesteś w tym znacznie gorsza. Można, lecz, jako, że jestem osobą nadzwyczaj zawziętą, spróbuję Cię nawrócić na 'jedyną wiarę' Wink - innymi słowy pragnę, byś miała słuszne poglądy - czyli takie jak ja Smile.

Nie rozczarowałaś mnie, bo przypuszczałem, iż posuniesz się do kłamstwa.

Zgadzam się, popełniasz bardzo dużo błędów... naprawdę dużo...
Nie "KTo", tylko "Kto". Po "Poza tym" brakuje przecinka. "Kto nie ryzykuje, ten nie wie" - nie masz przecinka.

Wracając do Twojego bogactwa słów... a raczej jego brak... cóż, spróbuj się posługiwać polską mową. Rozumiem, iż nie potrafisz wyrazić swych myśli w naszym ojczystym języku, lecz... a może to jednak nie ubogość słownictwa, lecz wstyd przed powiedzeniem "przepraszam" Smile?

PS. ja nie śpię mięsem. Nie rozumiem w ogóle "spać mięsem". Cóż, może to moja ubogość się odzywa Smile?

A ja Ciebie nie pozdrawiam, bo Cię nie lubię ;P.

PS2. możesz wulgarnie się wyrażać na temat mojej osoby. Ja się do tego nie posunę. Nie mów za nas dwóch... mów za siebie Smile.

---
PS.... moja droga, z tym 'tesz' to naprawdę zawiła historia. Obawiam się, iż zbyt zawiła jak dla Ciebie. PS. mam nadzieję, iż weźmiesz sobie moje uwagi do serca i poprawisz swój post Smile.

KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...

Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu Smile:*. Masz gust, dziewczyno :*Smile.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 09 Gru, 2004 14:09   

Inteligencja napisał/a:
Frigg. Dziękuję Smile. I gratuluję zdrowego, bezstronnego patrzenia na sprawę.

Gabrielen, co ciekawe, na razie wymieniłaś właściwie tylko jeden. Skąd miała wiedzieć? Cóż, a dlaczego miała przypuszczać, iż on ją kocha? Wybacz, lecz to już wałkowałem...

Brak Ci słów... ach, ta ubogość językowa... jak często się odzywa Smile. PS. - znam Cię jedynie z Forum i oceniam Twą osobę na podstawie twych postów. Nie obchodzi mnie, czy karmisz swoje rybki regularnie...

Cóż, jesteś naturalna... ehm... jeszcze lepiej Smile.

Ja nie rozumiem... wiesz, często się posługuję ironią/aluzją. O ile Femme Fatale takową wyczuwa... czasem Smile... o tyle Ty jesteś w tym znacznie gorsza. Można, lecz, jako, że jestem osobą nadzwyczaj zawziętą, spróbuję Cię nawrócić na 'jedyną wiarę' Wink - innymi słowy pragnę, byś miała słuszne poglądy - czyli takie jak ja Smile.

Nie rozczarowałaś mnie, bo przypuszczałem, iż posuniesz się do kłamstwa.

Zgadzam się, popełniasz bardzo dużo błędów... naprawdę dużo...
Nie "KTo", tylko "Kto". Po "Poza tym" brakuje przecinka. "Kto nie ryzykuje, ten nie wie" - nie masz przecinka.

Wracając do Twojego bogactwa słów... a raczej jego brak... cóż, spróbuj się posługiwać polską mową. Rozumiem, iż nie potrafisz wyrazić swych myśli w naszym ojczystym języku, lecz... a może to jednak nie ubogość słownictwa, lecz wstyd przed powiedzeniem "przepraszam" Smile?

PS. ja nie śpię mięsem. Nie rozumiem w ogóle "spać mięsem". Cóż, może to moja ubogość się odzywa Smile?

A ja Ciebie nie pozdrawiam, bo Cię nie lubię ;P.

PS2. możesz wulgarnie się wyrażać na temat mojej osoby. Ja się do tego nie posunę. Nie mów za nas dwóch... mów za siebie Smile.

---
PS.... moja droga, z tym 'tesz' to naprawdę zawiła historia. Obawiam się, iż zbyt zawiła jak dla Ciebie. PS. mam nadzieję, iż weźmiesz sobie moje uwagi do serca i poprawisz swój post Smile.

Do tej "jedynej wiary" - nie chcę i nie będę miała takich poglądów jak ty. Chyba mogę, prawda? Mogę mieć swoje zdanie, a skoro już je mam to mogę o nim głośno mówić, nawet, gdyby było ono błędne czy złe.

Co do błędów. Robię dużo literówek, owszem. I chyba mogę, prawda? A nawet gdyby - nigdzie nie pisze, żeby pisać poprawnie językowo, interpunkcyjnie, stylistycznie itd. Bo w tym wypadku większość postów wylatywałaby.

Do tego "spać mięsem" - literówka, miało być "sypać". Ale nie poprawię jej, bo nie widzę potrzeby. Razz

Pozdrawianie - to było ogólnie i nie myśl, że Cię lubię. Razz

Cytat:
Nie pisałam, że mam bogaty zasób słownictwa. Mam taki dla mnie w sam raz. Jeśli Ci coś się nie podoba, nie moja wina. A... za co ja mam "przepraszać"?

Uwagi wezmę sobie do serca (co ja bym bez Ciebie zrobiła?) ale posta nie poprawię. Razz

PS. Kończę już pisanie w tym temacie bo schodzimy na totalnego off-topa. Swoje zdanie mam ja, swoje zdanie masz ty i chyba można skończyć? Ja przynajmniej kończę. Smile
Powrót do góry
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 09 Gru, 2004 16:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Inteligencjo idizemy na piwo biggrin albo na 3. Hmm dziwie się ze masz cierpliwośc na te małe wojenki bo mi dawno na to przeszła ohota. Ja dosrywam tylko czasem ale staram się to zrobić w żartobliwy aczkolwiek uderzający w sedno sposób Smile
POZDRAWIAM biggrin

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
KoT
Gość
PostWysłany: Nie 12 Gru, 2004 06:41   

Dzień dobry.
Stooooop!

Inteligent napisał/a:
Rozumiem, iż Ty jesteś na poziomie zwierząt (/niższym)

Inteligent, nikt Ci nie dał prawa obrażania lub poniżania innych użytkowników forum. Co do dyskusji, to oboje robicie błędy, Inteligent, nawet bez dokładniejszego szukania znalazłem jeden, którego Ty nie poprawiłeś. Napisałeś "nie dojrzały" zamiast "niedojrzały". To jest błąd ortograficzny i np. u mojej polonistki liczy się jako 3 stylistyczne. Hm...To tyle. Przystopujcie trochę, bo nie chcę Wam postów edytować/kasować, a jeżeli pójdziecie trochę dalej, to będę musiał.
Pozdrawiam
Powrót do góry
Gość
PostWysłany: Czw 16 Gru, 2004 17:54   

mialam taka sama sytuacje. Ktos powiedzial mi ze ten chlopak chce zebym sie [cenzura] ale jak przechodzilam to patrzyl.Wmowilam sobie ze sie mu tez podobam i przez to dlugo cierpialam.
Powrót do góry
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu