| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Jaki żel do mycia twarzy?
Autor Wiadomość
pi Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 01 Lut, 2005 18:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja akurat wagrow na szczescie nie mam, a jesli tez chodzi o pryscze i rozne zaczerwienienia to dobry jes zel punktowy na noc slerasila, idealnie wysusza i zmiejsza zaczrwienie mi pomaga Smile heh to tak na mraginesie Smile

rodzynka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 01 Lut, 2005 20:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Vichy normader rzeczywiscie dosyć drogi 40 - 60 zł, ale za to bardzo dobry.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2975498
werusia9 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 17:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja używam NIVEA VISAGE YOUNG i mi pomaga, chociaż nie mam za dużych problemów ze skórą.......wcale nie trzeba używać całego zestawu, bo ja używam tylko żel do mycia i krem i pomaga... na ale jak uważacie......to wasza sprawa jakiego bądziecie używać....a tak nawiasem to jak jest drogie to wcale nie musi być dobre.....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7471408
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 15 Lut, 2005 15:51   Re: Jaki żel do mycia twarzy? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zwariowana_jedenastka napisał/a:
Jaki preparat do mycia twarzy(dla młodzierzy!) mi polecicie? Proszę podać cenę i markę:-)
Aha mam cere mieszaną i troszke pryszczy Embarassed , które NIE są ropiejące Wink

Polecam firmy Ziaja! Cana ok. 7-8 zł!!
Tanie i dobre!
Dostępne zazwyczaj w sklepie z kosmetykami i aptakach;)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7060479
mrufka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 20 Lut, 2005 18:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiecie- te kosmetyki do twarzy to baaaaardzo osobista sprawa. ja czasami mam ropne pryszcze i bardzo dużo tych żeli , kremów, itd. wypróbowałam. ale ostatnio udał mi się pewien eksperyment: żel niwea young i kren clen&clear. i pomyślcie że akurat to na moją twarz działa!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 20 Lut, 2005 18:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak, zgadzam się z Mrofka, kosmetyki powinno się dobierać do cery, taka jest prawda.
Jeśli chodzi o wągry, to polecam Clean&Clear Płatki oczyszczające, są w takim dośc dużym opakowaniu, nie pamiętam już ile kosztuą, ale są dość wydajne i pomagają. Za to na "zwykłe" pryszcze mogę polecić koelcję Ziaja (krem na noc jest super) oraz Clean&Clear Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Nie 20 Lut, 2005 22:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mogla bym polecic firme svr - jest tez seria do cery przetluszczajacej sie, ja uzywam serii topylase i xeraline 500 i jest doskonala, jedyny minus tych kosmetykow to cena - ale jest bardzo wydajne i skuteczne...moze sie ktos pokusi (www.svr.pl)
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 21 Lut, 2005 20:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja kupiłam sobie nowy tonik do czyszczenia ryjka ;-). Garnier czysta skóra :-). Na razie używam jakiś tydzień,wiec sie nie wypowiadam Razz .

laniade Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 15:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja polecam żel do twarzy z dwudziestki biggrin truskawkoy (pilling tez polecam) nie jest bardzo drogi a fajny !!
i ladnie pachnie truskaweczkami biggrin Razz Kwiat Kwiat
Powrót do góry
Robert Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Wto 19 Kwi, 2005 17:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czy ten żel Clerasil Total Control jest tylko dla dziewczyn czy ogólnie dła młodzieży?
Powrót do góry
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 19 Kwi, 2005 17:51   

Jest ogólnie dla młodzierzy. Jest też seria dla chłopaków ''crelasil men'' czy jakoś tak Wink
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 19 Kwi, 2005 17:51   

nie ma żadnego podziału Wink wiec dla dziewczyn i chlopaków ^______^
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 19 Kwi, 2005 21:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kosmetykow moga uwzywac faceci.. jedyne czym sie roznia od meskich to zapach, ale nic sie na pewno tobie nie stanie..
ja uzywam seri nivea young a wczesniej clearskin a avonu i z obu jestem bardzo zadowolona..

Ostatnio zmieniony przez nasty_girl dnia Pon 18 Sie, 2008 11:37, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Robert Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Wto 19 Kwi, 2005 21:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no to dobrze bo sobie kupiłem, a czy to likwiduje wypryski czy tylko zapobiega żeby nie było nowych. Bo już mam nawet sporo takich pryszczów na czole i nie wiem czy to mi pomorze
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 19 Kwi, 2005 22:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

i likwiduje i zapobiega, ale nie znikna ci one z dnia na dzien musisz regularnie uzywac i po jakims czasie zobaczysz efekty..
Powrót do góry
Strona 3 z 5 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Odpowiedz do tematu