| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Nagłe wybuchy śmiechu
Autor Wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 09 Maj, 2005 21:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kartek nie widze ale tamten pan mial fajny dresik <hahaha>
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
AloneMoon Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 09 Maj, 2005 21:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi najczesciej odbija jak ogladamy z klasy jakis film xD
Raz oglodalismy o rolnictwie.Jedna baba jechala Traktorem a ja w ryk Mr. Green
Albo jak jakis gosc wycieral se nosa xD
A czasami dostaje tak mocnej glupawki ze nie moge sie powstrzymac ,smieje sie az do bulu o__o
Jak bylam mala czesto takie dostawalam.
Naprzyklad turlalam sie po podlodze ze smiechu jak z wieszaka spadly zlote majtki xDxD LoooL

Numer Gadu-Gadu
2064691
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 09 Maj, 2005 22:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

AloneMoon napisał/a:
Mi najczesciej odbija jak ogladamy z klasy jakis film xD
Raz oglodalismy o rolnictwie.Jedna baba jechala Traktorem a ja w ryk Mr. Green

HAHAHA!!!! biggrin Baba na traktooorzeee!!!! biggrin xDDD LOoOoOl!! A u nas klasa jest mało tolerancyjna!! biggrin Dzisiaj się "ukryliśmy" na korytarzu,zeby jakaś babka nie przyszła na zastępstwo z matmy...i zaczęłyśmy z koleżanką robić "perkusję dźwięków" na naszych cialach,ustami itp. xDD i wszystkie dziewczyny miały niezłą bekę (ja i kol. sikałyśmy po nogahc ze śmiechu,ale dobra xD jesteśmy naprawdę inne biggrin),a chłopacy oczywiście do mnie-Zamknij się,szczupak!

A ja na to(nadal sikając już z czegoś inego po nogach)-Sam się zamknij!A w ogóle,to spie***laj,śmierdzielu! xDD

"Śmierdzielu" niestety nie usłyszał : P

Numer Gadu-Gadu
1868191
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 10 Maj, 2005 10:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też mam to samo. Raz z koleżanką siedzimy wkościele i akurat klękać trzeba było i tak klękamy, a przed nami taki koleś tez kłekał i sie obejrzał do tyłu i on mial takie pejsy7 i brudke i w ogole jakiś taki owłosiony xD a moja koleżanka: "ale to włochate!" na clay glos. i jak my ryczeć nie zacnziemy ze śmiechu, wszyscy dookoła się na nas gapili. musiałam włożyć pięść do ust =p
pozdro

H. Poświatowska
Powrót do góry
aGa-) Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 10 Maj, 2005 13:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tez tak mam. Smile Mnie najbardziej wkurza to, jak chce mi się śmiać w jakiejś poważnej chwili, kiedy zupełnie nie wypada.
Powrót do góry
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 10 Maj, 2005 13:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

HAHAHA!!!!My raz z koleżanką zaczęłyśmy udawać orgazm na ulicy!!!! biggrin I potem wywnioskowałam z tego,że Pati(ta,z, którą udawałysmy xD)dostaje orgazmu,jak płaczeee!!! biggrin A raz SERIO się ze śmiechu posikałam pod klatką koleżanki!!!Przychodzę do domu,a moja mama:
-Iduś,czemu masz mokre spodnie?
-Ee.e..yy... Rolling Eyes Wpadłam w kałużę xDDD Twisted Evil

A na dworzu było sucho xDDD Ale dobra = =' biggrin

A w ogóle teraz mamy zamiar se z taką Karolipą kupić RAJTUZYYYY i założyć na głowęęę i udawać bandytóóów xDD ;D

Numer Gadu-Gadu
1868191
justka007 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 10 Maj, 2005 18:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Też tak mam czasami. Nie potrafię zapanować nad śmiechem.

Numer Gadu-Gadu
3107824
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 10 Maj, 2005 19:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Skąd ja to znam ^^...Głupoawki zdarzają mi się akurat wyjątkowo często :]. Np. dzisiaj przed biologią na dużej przerwie przyleciało do mnie piorko ^__^ takie niebieskie. I zaczęłyśmy je łapać z koleżanką. Idą ludzie a my lecimy,przewracamy się i gonimy jakies piorko ^^. Wszyscy z nas lali anokoło...Ale pozniej piorko zginelo...A pod konie cprzerwy znowu i znalazlo i znowu sie zaczelo ^^.
Takich sytuacji jest pełno...Kiedys kumpela do mnie powiedziala cos w stylu "ale my jestesmy p o j e b a n e " i sie zaczelam tak smiac,ze skonczyc nie moglam chociaz nie wiem co w tym smiesznego ^^. Tak samo na fizyce robiliśmy wykres i babka do nas "a teraz punkty któreotrzya,mliscie polaczcie jedna linia..." moja kumpela "jaaa i co teraz...chyba ttego nie zrobie Shocked " a ja "no bo podchwytliwe takie,nie?" i sie znowu zaczelo ^-^ ...Albo kiedyś na wfie robilismy przewroty w przod i w tyl, moja kumpela ktora zawsze sie smieje zanim podjela sie proby powiedziala "prosze o nie-smianie sie ze mnie" wszyscy czekaja w skupieniu...zrobila oczywiscie zle(wg naszej baby) i facetka zaczela jej robic wyklady(darla sie,a my sie wszystkie smialysmy) ze ona sie do szkoly dla clownow nadaje i w ogole...A potem bylo stanie na glowie i ta sama kolezanka stanela na glowie(musiala sie oprzec o dwie kolezanki asekurujace),przez przypadek jedna kopnela i powiedzila "sorry" i worcila z powrotem i znowu wrzask facetki...od tej pory uznalysmy z Gosia, ze zdajemy do szkoly dla clownow...Acha, facetka sie plula, ze kolezanka mogla jezyk polknac i nie wiem dlaczego wydalo mi sie to cholernie smieszne.
Dzisiaj na wfie mowie "a wiecie,ze w necie znalazlam szkole dla clownow?" a koleznka "taaaa....?:>" a ja "no tak,ale nie pamietam czy dla clownow czy dla downow" (nie zgrywalam sie w tym moemencie), klasa oczyiscie w smiech choc nie wiem co w chorobie downa jest takiego smiesznego.
BTW-Generalnie korzystam ze sposobu Neny...POmyslenia o czyms smutnym. Ale w tych sytuacjach akurat nic sensowenego nie przychodzi mi do glowy ^^.
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Wto 10 Maj, 2005 20:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Idda napisał/a:
HAHAHA!!!!My raz z koleżanką zaczęłyśmy udawać orgazm na ulicy!!!! biggrin I potem wywnioskowałam z tego,że Pati(ta,z, którą udawałysmy xD)dostaje orgazmu,jak płaczeee!!! biggrin A raz SERIO się ze śmiechu posikałam pod klatką koleżanki!!!Przychodzę do domu,a moja mama:
-Iduś,czemu masz mokre spodnie?
-Ee.e..yy... Rolling Eyes Wpadłam w kałużę xDDD Twisted Evil

A na dworzu było sucho xDDD Ale dobra = =' biggrin

A w ogóle teraz mamy zamiar se z taką Karolipą kupić RAJTUZYYYY i założyć na głowęęę i udawać bandytóóów xDD ;D
Orgazm ma ulicy? Nie no niezłe Razz
Ależ Ty z Karolipą niezłe jesteście biggrin
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 10 Maj, 2005 20:52   

Ach głupawy, miewam często i w stopniu nasilonym, więc ja się boję co będzie jak przyjade do Idy. Jak miewam to się napiperzam z wszystkiego, a ze smiechu się turlam po podłodze ewentualnie chodniku, czy trawniku jak to było ostatnio przy boisku szkolnym
Powrót do góry
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu