| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Czy to ma sens???
Autor Wiadomość
weraa Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 16 Sty, 2006 17:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hehe no masz racje Mała-Wredna wiem ze sa opóźnienie w rozwoju:D:p hehe ale jak Ci tak powiedział chłopak i to 19-letni no to miał racje Smile madry chłopak:p hehe...A co do mojego wyboru tak wyszlo, że w koncu z nim nie pogadałam:/ yhhhh....zachowuej sie jak debil kurdeee a na GG pewnie bedzie miał do mnei pretensje czego na niego nei zaczekłam a on przyszedł po szkole po mnie i gadałm sobei zkolegami przed szkoła no to ja z kumpela idme do domu co ja bede jeszce go wołała albo moze czekała:/ nie ma takeij opcji.....wiec nie pogadalismy Sad no ale mam andzje z ejutro sie uda nam pogadac i sam aniewme co mam robic bo mi na nim zalezy wkoncu po ponad roku dopiero zaczeło nam sie ukladac i wogole, bo wczesniej nie wiedział nawet chyba o moim istniemu : p a ja cierpiałam przez niego hmm sama niewiedzac czemu bo w prawdzie nci mi nie zrobił....Pozdrawiam:)
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 16 Sty, 2006 17:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ehh... powtarzanie sloganów które gdzieś sie zasłyszało jest jakże mądre. Niby w jaki sposób chłopcy są cofnięci? Że mówią częściej o seksie? Są otwarci... Oni nie muszą po kątach wsadza sobie łapki w majtki, a potem udawac świętych. Że co... że są dziecinni? Gdzie tam, większośc dziewczyn (Zależnie od wieku, hmmm... Wiek 13-15 lat jest idealnym przykładem) jakie spotkałem były dużo... Podkreślam - dużo bardziej dziecinne ode mnie i moich rówieśników. Podniecanie się męskimi torsami na plakatach, ryczenie ze śmiechu po usłyszeniu żartu "Madzia ma chłopaka!" to norma...
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Pon 16 Sty, 2006 18:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nasty, sila woli to mozesz sie kierowac w codziennym zyciu. Ale o ile w gre wchodza srodki psychoaktywne, to możesz sobie pogadać o silnych wolach, silnych/slabych glowach, itp.
Powrót do góry
~_Mała-Wredna_~ Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 16 Sty, 2006 18:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Ehh... powtarzanie sloganów które gdzieś sie zasłyszało jest jakże mądre. Niby w jaki sposób chłopcy są cofnięci? Że mówią częściej o seksie? Są otwarci... Oni nie muszą po kątach wsadza sobie łapki w majtki, a potem udawac świętych. Że co... że są dziecinni? Gdzie tam, większośc dziewczyn (Zależnie od wieku, hmmm... Wiek 13-15 lat jest idealnym przykładem) jakie spotkałem były dużo... Podkreślam - dużo bardziej dziecinne ode mnie i moich rówieśników. Podniecanie się męskimi torsami na plakatach, ryczenie ze śmiechu po usłyszeniu żartu "Madzia ma chłopaka!" to norma...

Wiesz...to nie moja wina ze tak wyszło w badaniach naukowych Razz...a ty teraz poprostu bronisz Meskiego honoru Razz...nie zawsze tak jest, ale najczesciej jest tak jak mowiłam:P(sa wyjatki:P)...i to z tymi majtkami mowiłes o dziewczynach??<hahaha>...(ja np. tak nie robie i nie robiłam) ;/...a u facetow widziałam pare razy takie zachowanie;]...

u chłopcow najczesciej jest tak ze zgrywaja dorosłych(mam takiego kolege w klasie. mowie wam taki wnerwiajacy)...udaje tak cholernie dorosłego, chwali sie ze ogladał filmy o seksie swojego ojca i ze czytał jego gazety...no i super...niech se oglada i czyta i sie podnieca...tylko nierozumiem po co sie trzeba o tym chwalic. nie wiem?...zeby sie popisac przed kumplami?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3917059
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 16 Sty, 2006 22:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mała wredna - Ja to widzę inaczej - Mówi, bo się nie wstydzi. A dziewczyny się wstydzą. Nie raz nie dwa zmusiłem nie jedną, nie dwie osoby płci przeciwnej do wyznania czy gdzie tam po kątach sobie łapek w majtki nie wkładają - Efekt był porażający.

Chłopacy? A co w tym strasznego? Ogląda jak każdy... Niegdys, dawno dawno temu przyszła do nas (Grupy chłopców) dziewczyna zbulwersowana jak dowiedziała się że jeden z chłopaków się masturbuje... To jej wyjaśnili - Zaskakująco dużo krwi podeszło jej do twarzy i szyi.

Co z tego wynika? Dziewczyny w tym wieku czują wstyd związny ze sprawami intymnymi. Dla nich to temat tabu - A dla mnie to niedojrzałość.
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 16 Sty, 2006 23:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmmm...wiesz moze wy nie macie takich rzeczy jak my...i nie znacie do konca problemów Razz...ale spoko, wy sobie ogladajcie te fimy mnie to poprostu nie rusza ;]...ogladałes film "marzyciele"...kolezanka nie wiedziała co to i pusciła...fim był tak nudny w połowie juz spałam i jakos mnie nie ruszył, chociaz od pocxzatku był...hmm..."dziwny"Razz

[ Dodano: Pon 16 Sty, 2006 22:08 ]
dobra ide spac, bo tu nuuuuudno jak cholera..papa:*:* Smile

[ Dodano: Pon 16 Sty, 2006 22:10 ]
a i jeszcze co do tych majtek RazzRazzRazz...to nie wszystkie dziewczyny sa takie...hmmm..."głupie" ;] nie sadze za taka Nasty_Girl (sorry za przykład, ale pierwsza na mysl mi przyszłas:)) to robiła ;]

kogo nie mozesz
ŻYC...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3917059
weraa Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 17 Sty, 2006 09:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hehe no to fajny temt został poruszony:p heh...a wswoja droga ja juz nieiwme jak to jest miedzy nami na GG mi napisal ze nie powiedziłą mi juz nic bo juz nei chce mi tego poiwedziec i ze byl poje**** ze tak chciał zrobic i ze jak tak mógł pomyslec i zorbic ale mi powiedział co chciał zrbic no to co myslała:" ze to nie ma sensu":p ale widocznei czyzby zmadrzał<lol> Laughing przeprosił mnie i mowił ze mu na mnei bardzo zalezy z e mnei kocha itd.:p i ze nie pozwoli zeby jaks głupia zazdroasc zniszczyła tego co miedzy nami jest.....I kto to mówi Cool :p....No ale ja mu tera nie ufam bo powtarzam ze nie jestem zabawka i chyba mam kazdy uczucia a nie ze raz powie ze jes spoko za dwa dni ze to nie ma sensu a za tydzien ze ma:/czas pokaże c dalej będzie.........zobaczymy co bedzie dalej jak narazie bede do neigo podchodziło z pewnym dystansem bo niewiem czy mam juz mu zaufac czy znowu cos mu do głowy nie strzeli i np. po za zazdrosc i bedzie chial mi powiedziec ze to nie ma sensu.....mam nadzieję że jakos sie dogadmy i bedzoe o.ki Laughing
Pozdrawiam:)=*
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 17 Sty, 2006 12:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No i chyba dobrze zrobiła Wink pozdrawiam i oby tak dalej :*

kogo nie mozesz
ŻYC...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3917059
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 17 Sty, 2006 12:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mała_wredna - Nie zakładaj niczego jeśli nie wiesz na 100%, bo możesz się pomylić ; )

PS: I czemu "głupia"?

weraa - Mówiłem, skoro tak to wygląda jak to przedstawiasz, a ty jesteś aniołek i nic nie zrobiłaś, to daj sobie spokój.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 18 Sty, 2006 16:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no nie wiem, przez dlugi czas bralam. co ? to nie ma wiekszego znaczenia, i do pewnej pory uwazalam, ze co tam, jest fajnie to czemu by nie brac, i dopiero po dlugim czasie ktos mi uswiadomil ze to nie ma sensu, ze moglibysmy z tym skonczyc, na paczatku wygladalo to roznie, a jest weekend, to czemu by nie? ale w koncu cos zrozumiala, i tak sie skonczylo, moze i do tej pory zdazylo sie cos wziac, ale przez ponad rok wziac ok 5 razy, nalogiem nie jest, wiec mi tu smieci nie wmawiaj, moze i ktos inny mial by z tym problem, ja nie mialam.
Powrót do góry
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu