| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Atrakcyjność
Autor Wiadomość
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 21:28   

jak sobie chcecie..ja tam lubie sie poslinić do dorodnych samiczek biggrin
Przejdź na dół
Yarpen_Abbil Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 21:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No u mnie podobnie.... Ale ja nie mówię, że mnie to nie kręci.... No jak chyba każdy normalny samiec mam czasami ochotę na bliskość kobiety.... Tym się jednak różnię od innych, że ja potrafię to pochamować i kontrolować.... Po prostu sex nie jest rzeczą, której potrzebuję jak inni.... Jasne, że czasami przychodzi mi ochta na różne rzeczy, ale to chyba normalne w moim wieku... Ogólnie sex jest do życia niepotrzebny.... Nie potrzebuję go, nie namawiam do niego dziewczyny itp..... Nie potrzebuję jakichś podniet.... Kocham dziewczynę za to jaka jest w środku, a nie na zewnątrz... Akcptuje ją (jak wszystkie kobiety) taką jaką jest... Nie potrzebuję, żeby założyła mini... To mnie jakoś nie podnieca w żaden sposób...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
R2
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 21:33   

Cytat:
Ogólnie sex jest do życia niepotrzebny

Rotfl to mnie rozwaliło ;d.
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 21:34   

Tsej napisał/a:
jak sobie chcecie..ja tam lubie sie poslinić do dorodnych samiczek biggrin

Heh... samiczek =="
Rzygać mi się chce, jak słyszę takie określenia.

U mnie w mieście za użycie tego słowa w nieodpowiednim miejscu i czasie można dostać całkiem konkretny [cenzura].

PS. Yarpen, to my możemy se ręce podać Cool A może jakąś własną partię założymy? Razz
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 22:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moge sie też poślinić? tylko ze nie na widok panienek

Numer Gadu-Gadu
2891618
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 23:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No niestety Yarpen jestes jedynym samcem jaki na widok ksztaltnej samiczki potrafi powstrzymac reke przed klepnieciem jej w ksztaltna pupcie Smile
Acha ta huc gna mnie i gna ;D Nawet czasu na odsapniecie nie mam:(

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8240066
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 08:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

yarpen, sex JEST potrzebny do zycia. =D ale ty jeszcze nie dorosles do wspolzycia =p zauwaz, ze jest roznica miedzy brakiem wpsolzycia w calym zyciu a jego brakiem w tych wczesnych latach zycia Rolling Eyes

H. Poświatowska
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 11:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiem.... Nie napisałem, że chce przeżyć całe życie w celibacie... Wink

Na razie SEKSU nie potrzebuję.... I nie jest to u mnie rzecz pierwszoplanowa jak u większości mężczyzn.... SEKS jest przyjemnością... Stoi na dalszym planie....

Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 19:11   

he he ale jesteście śmieszni biggrin
jak clover powiedział "nie bądź śmieszny"

ślinić a obmacywać czy zbliżać to zupełnie różne bajki...wiele dziewczyn jest superpieknych w jednym i danym momencie np...ówej tyłek...i tu udowadniam dlaczego mówie że samiczek nie dziewoj...ponieważ interesuje mnie konkretna część ciała na widok której sie "ślinie" bardzo mało prawdopodobne by trafiło sie tak że podoba mi sie całość...dlatego póki nie zobacze całości podoba mi sie fragment tej konkretnej osobniczki płci przeciwnej bo sobie wyobrażam do czego mógłbym ten fragment wykorzystać w dokładnie tej wizji jaka widze bez żadnych zmian w ujawnianiu reszty(co nie znaczy[dla ludzi z dziwnymi myślami] że to oderwany fragment od reszty ciała)biggrin

nawet sobie nie zdajecie sprawy jak człowiek sie boi kalać swoją wyobraźnie rzeczywistością...
jak mu przemknie kątem oka ładna buźka ..ładne włoski uśmieszek dekolt czy tyłeczek to ma wątpliowści czy chce psuć sobie miłe wyobrażenie reszty na podstawie fragmentu gdy owe wyobrażenie spotka sie z rzeczywistością...i rozproszy(szansa na to że nie jest nikła)
a najgorzej to już zagadac do ładnej dziewczyny biggrin bo może sie okazać mimo urody bystra jak taboret kuchenny w kolorze zielonym
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 20:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oks.... Ale określenie "samiczka" wydaje mi się conajmniej sexistowskie i obleśne...

Samiczka... Błeeeeeeeee........

kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 20:51   

57 postów dziennie
jesteś leprzy od nasty:]
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 21:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

boze nie dosc ze na kazdym kroku osadzacie o nabijanie postow to jescze bedziecie wyliczac ile kto dziennie pisze postow? Neutral
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 21:10   

Dokładnie.
Odnoszę wrażenie, że forum staje się coraz bardziej żenujące.

A zresztą, ostatnio wszystko jest żenujące Cool Forum też się nie uchroniło Razz
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 21:12   

nie no sory
ale osobiście coraz rzadziej tu bywam i tylko zanotowałam swoje spostrzeżenie i przykro mi że nie odróżniacie dowcipu od sarkazmu
akurat to był dowcip a pozatym czy to temat taki wrażliwy? może jeszcze poowiesz że nie offtopujesz?Smile ja naprawde sie nie czepiaaaam
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 21:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

owszem oftopuje.. ale nie siedze tu specjalnie po to zeby napisac jakiegos oftopa i tym nabic licznik.. nie wazny jest dla mnie a siedze tu zeby zabic jakos wolny czas.. wiec jak mam go ostatnio wiecej to pisze wiecej postow.. wiadomo ze jak ktos wchodzi raz dziennie na forum a ktos 20 to nie bedzie mial tylu samo postow.. a jak widzisz ostatnio wszyscy tylko wypominaja ze posty sa pisane dla licznika..
Powrót do góry
Strona 4 z 5 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Odpowiedz do tematu