Wiecie, ze wiecej kobiet w Wielkiej Brytanii ma wibratory niz pralki
Ale jak na pralce siądziesz i coś sobie wetkniesz to pewnie też bardzo fajnie wibruje. Jakieś mało pomysłowe te Angielki albo oszczędne, bo wibrator jest tańszy.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Swoją drogą, zapóźnione teraz są te dzieci, mnie w jego wieku bardziej interesowały pewne sprawy
—Michael Shermer
Wysłany: Pią 25 Sie, 2006 08:36
Słupek - Ostatnio na innym forum zrodziła się kłótnia, że takie rzeczy są "NIENORMALNE!". Ja biedny jeden przeciwko wszystkim forumowiczom, ja mówię "Tak, myslałem o seksie", a oni "Nie, my nigdy!" O_o O w pytę, ciemnota światowa nadchodzi, ich dzieci po 18-tce będą się dowiadywać skąd się wzięły, skoro to taka siara rozmawiać o seksie O_o
Słupek - Ostatnio na innym forum zrodziła się kłótnia, że takie rzeczy są "NIENORMALNE!". Ja biedny jeden przeciwko wszystkim forumowiczom, ja mówię "Tak, myslałem o seksie", a oni "Nie, my nigdy!" O_o O w pytę, ciemnota światowa nadchodzi, ich dzieci po 18-tce będą się dowiadywać skąd się wzięły, skoro to taka siara rozmawiać o seksie O_o
Zarzuć link na priv, poczytałbym
—Michael Shermer
A ja to widzę tak, że nagle zaczną się tym interesować, ale będzie już za późno. Zaczną się gzić bez przygotowania teoretycznego (bo skąd? z lekcji w szkole? wolne żarty) i będzie sporo niechcianych ciąży. Nie dysponuję odpowiednią statystyką, ale z tego co pamiętam, najmniej niechcianych ciąż jest m.in. w Szwecji, w której edukację seksualną prowadzi się prawie że od przedszkola (ale to już materiał na inni wątek, w którym się też kiedyś wypowiadałem).
—Michael Shermer
no z tym ze trzeba by dzieciaki uswiadamiac to sie zgodze w 100% ale wine ponosi tu chyba szkola bo nie bardzo przygotowane sa te lekcje "przygotowania do zycia w rodzinie" ;] ale chodzi mi w tej chwili o to ze to chyba dobrze ze chlopcy jeszcze nie gadaja w ciaz jakie to fajne filmiki ogladali kiedy rodzicow nie bylo w domu jesli maja dopiero 11lat;] bo to chyba jeszcze nie odpowiedni czas;]