Dlaczego rzadki ? Nie było orgazmu, a zarazem skurczów które pomagają się przedostać plemnikom, czy może ciało kobieto jakoś broni się przed zapłodnieniem niechcianym ?
Natura reguluje sama takie poczecia, zeby nastapilo poczecie kobieta musi byc w odpowiednim nastroju etc etc, stres i napiecie nie wplywaja pozytywnie.Proste natura poprostu czuwa.Zreszta np jesli kobieta jest w silnym stresie i bedzie strac sie ze swoim partnerem o dziecko to nikle szanse ze do zaplodnienia dojdzie
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Pią 11 Maj, 2007 16:37
To dlaczego wielu lekarzy (np. seksuolodzy) twierdzi, że owulacja pod wplywem stresu lub silnego podniecenia jest możliwa, a komórka jajowa może zostać zapłodniona? Mylą sie? Są niedokształceni?
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
To dlaczego wielu lekarzy (np. seksuolodzy) twierdzi, że owulacja pod wplywem stresu lub silnego podniecenia jest możliwa, a komórka jajowa może zostać zapłodniona? Mylą sie? Są niedokształceni?
seksuolog to nie lekarz, a tylko specjalista od "psychiki seksualnej" joasiu nie wierz do konica tak we wszelkie nowinki z tej sfery, bo spora liczba tych inforamcji okazuje sie bledna.Naprawde poczytaj sobie o tym jka organizm kobiety broni sie przed nie chcianym zaplodnieniem i jak natura okazuje sie madrzejsza od czlowieka.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Pią 11 Maj, 2007 17:23
Aguś napisał/a:
seksuolog to nie lekarz, a tylko specjalista od "psychiki seksualnej"
aby zostać seksuologiem trzeba najpierw być ginekologiem lub internistą.
a tak poza tym seksuolog to lekarz zajmujący sie zyciem seksualnym człowieka zarówno w sferze ciała jak i w sferze psychiki, jego rozwojem od momentu poczecia itd...
Aguś napisał/a:
nie wierz do konica tak we wszelkie nowinki
to nie żadne nowinki. ja po prostu pytalam o to lekarzy i dostawałam taką odpowiedz
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
seksuolog to nie lekarz, a tylko specjalista od "psychiki seksualnej"
aby zostać seksuologiem trzeba najpierw być ginekologiem lub internistą.
a tak poza tym seksuolog to lekarz zajmujący sie zyciem seksualnym człowieka zarówno w sferze ciała jak i w sferze psychiki, jego rozwojem od momentu poczecia itd...
Aguś napisał/a:
nie wierz do konica tak we wszelkie nowinki
to nie żadne nowinki. ja po prostu pytalam o to lekarzy i dostawałam taką odpowiedz
pytałam lekarzy o szkodliwosc tabletek antykoncepcyjnych 2 lata temu twierdzil ze nie sa szodliwe pytlam rok temu twierdzili ze szkodza strasznie - wiesz na czym polega to nauka ciagle sie rozwija chwyta sie jakis trend ( aborcja ciaze w wyniku gwaltu,i bada sie pod tym kątem) zapytaj lekarzy co mysla o poczeciu dziecka w stresie jesli powiedza Ci ze jest to trudne to masz odpowiedzi na swoje pytanie : owulacja jest mozliwa jest niesamowicie rzadka tak odpowiedzi na twoje pytanie brzmi tak,ale w przypadku jeden na 100 tego Ci juz nikt nie powie ,niestewty lekarzeczasem powtrzaja co mowia naukowcy bez wnikania ile w tym prawdy.A obecnie zeby zostac seskuolgiem nie konicznie musisz byc ginekolgiem czy internista psysychiatria i psychologia tez z tego co wiem daje takie mozliwosci.
Wszyscy wiemy, że ci seksuolodzy to wstrętni komuniści, liberałowie i ateiści, łamiący prawo naturalne.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Wszyscy wiemy, że ci seksuolodzy to wstrętni komuniści, liberałowie i ateiści, łamiący prawo naturalne.
masz cos do ateistow , sama jestem ateistka :> masz cos do liberalow jestem liberlem glosowlam na P.O w wyborach? komunizmu ogolenie nie lubie ,ale nasza Polska demokracje uwzam za gorsza od niego.Coz docinek Ci sie nie udal mimo wlasnego ateizmu i leberalizmu rozrozniam jedna kwestie ze poprostu od niekotrych praw i wiazow sie czlowiek nie uwolni.Coz na moj gust twoje wlasne braki w douczeniu powduja ze wiesz sam co moiwsz
masz cos do liberalow jestem liberlem glosowlam na P.O w wyborach
PO czasem udaje liberałów w celach marketingowych.
Aguś napisał/a:
ale nasza Polska demokracje uwzam za gorsza od niego
Tja, bo fajniej jest, jak w sklepach są pustki, a za wyrażanie własnych poglądów lądujesz w mamrze.
Aguś napisał/a:
Coz na moj gust twoje wlasne braki w douczeniu powduja ze wiesz sam co moiwsz
Masz rację, ja zawsze wiem co mówię
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
masz cos do liberalow jestem liberlem glosowlam na P.O w wyborach
PO czasem udaje liberałów w celach marketingowych.
Aguś napisał/a:
ale nasza Polska demokracje uwzam za gorsza od niego
Tja, bo fajniej jest, jak w sklepach są pustki, a za wyrażanie własnych poglądów lądujesz w mamrze.
Aguś napisał/a:
Coz na moj gust twoje wlasne braki w douczeniu powduja ze wiesz sam co moiwsz
Masz rację, ja zawsze wiem co mówię
Kocham Cie wyjdzi za mnie ^^ zalicze dzieki twojemu łatwemu zapalaniu sie do prowokacji kolejny egzamin to ciao kwiatuszki zjawie sie jak mi znowu trzeba bedize inteligentych wypowiedzi mlodych gniewnych do stasytstyk pozdrwiam udanego zycia seksualnego :*
p.s Słupek o młodych racjonalistach twojego typu to z 6 kartek napisze