| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
nowa zabawka tencziego i dywagacje rozne
Autor Wiadomość
Napastnik Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 16 Sie, 2005 02:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oł je, nie ma to jak mała fanbojska 'dyskusja' przed snem. ;]

Z własnego doświadczenia wiem, że takie 'dyskusje' nigdy nie kończą się żadnymi kompromisami i wspólnymi wnioskami, chociaż żebym nie wiem jakich to wyjebanych w kosmos argumentów obie strony użyły i tak każdy pozostanie przy swoim i skończy się to co najwyżej obrażenie się na siebie dwóch zwaśnionych stron. ;p A prawda jest taka (jeśli chodzi o gry), że PCty przewodzą pod względem gier strategicznych(narazie jeszcze to jest fakt tenczi ;p), mmorpg, managerach i innych w, których myszka bardzo ułatwoia życie. Konsole natomiast górują na rynku w gatunku wszelkiej maści wyścigów, platformarów, sportówek, bijatyk i innych, w których niezastąpiony jest pad. I tak możnaby już cały ten spór zakończyć...

P.S. Tenczi, mało kto o RoTT nawet wśród konsolowców słyszał... ;p

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8161275
Papierowa Tęcza Płeć:Mężczyzna
Turbo Szatan
Moderator

PostWysłany: Wto 16 Sie, 2005 20:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja jeszcze chciałbym na koniec dodać, że Xbox to pecet, a GC to palmtop >XD a no i prawdziwa konsola to PS2 i jedyny słuszny handheld to NDS XD bo PSP to klon PS2 rotfl... rozwala mnie takie cosik xDDD

Numer Gadu-Gadu
8989120
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 17 Sie, 2005 11:21   

mój brat powiedział że w japońskie rpg nie da sie normalnie grać...twórcom chyba bardzoz alezało by odwrócić uwage gracza od nieudolnej fabuły i daja multum niemal jedna na drugiej półnagie albo i więcej nagie dziewczyny...problem polega na tym że dają też chłopców o dziewczęcych twarzach , często z głosem jak ciota , o zachowaniu nie wspominając...dlatego w japońskie rpg nie da sie grać...one są jedynie pretekstem do nagich panienek, co wyjaśnia zapał tenchiego (poniekąd-patrz strona w jego profilu) himitsu nic nie ratuje na pierwszy rzut oka...na drugi...to tabu
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 17 Sie, 2005 11:29   

Tsej napisał/a:
mój brat powiedział że w japońskie rpg nie da sie normalnie grać...twórcom chyba bardzoz alezało by odwrócić uwage gracza od nieudolnej fabuły i daja multum niemal jedna na drugiej półnagie albo i więcej nagie dziewczyny...problem polega na tym że dają też chłopców o dziewczęcych twarzach , często z głosem jak ciota , o zachowaniu nie wspominając...dlatego w japońskie rpg nie da sie grać...one są jedynie pretekstem do nagich panienek, co wyjaśnia zapał tenchiego (poniekąd-patrz strona w jego profilu) himitsu nic nie ratuje na pierwszy rzut oka...na drugi...to tabu

Hm, grałem już w nieco jRPGów, i jak dotąd w żadnym nie uświadczyłem nagich panienek...
Ten Twój brat nie grał czasem w jakiegoś hentaia? Confused
BTW.... nieudolna fabuła.... megalol Laughing
Powrót do góry
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 17 Sie, 2005 14:30   

Gołe panienki masz choćby w "Cobra Mission" i "Knights of Xentar". Poza tym dla mnie fabuła zbyt pokręcona robi się w pewnym momencie głupia. W dodatku konwencja graficzna jest idiotyczna jak dla mnie i utrudnia wczucie się w postać.
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 17 Sie, 2005 16:05   

Otwieracz napisał/a:
Gołe panienki masz choćby w "Cobra Mission" i "Knights of Xentar". Poza tym dla mnie fabuła zbyt pokręcona robi się w pewnym momencie głupia. W dodatku konwencja graficzna jest idiotyczna jak dla mnie i utrudnia wczucie się w postać.

Ooo... no to 2 tytuły... Zatrważająca ilość ;P Na tyle wystarczająca, żeby orzec, że każdy jRPG jest zboczony, bo są tam gołe babki ;P
Powrót do góry
Papierowa Tęcza Płeć:Mężczyzna
Turbo Szatan
Moderator

PostWysłany: Sro 17 Sie, 2005 19:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Otwieracz napisał/a:
rotfl - to żeś palnął - oba tytuły są pozycjami hentai ;p polecam raczej gry w stylu Xenosaga czy Final Fantasy - ew. Golden Sun, Breath Of Fire etc.... J-RPG = GREAT RPG!

Tsej - mój pociąg do pań wywodzi się raczej z czegoś innego ;]]] [nie czujesz tego? przykro mi :S]

Numer Gadu-Gadu
8989120
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 17 Sie, 2005 23:52   

Niekoniecznie hentai- istniała/istnieje również ocenzurowana wersja Knights of Xentar.

Do cyklu Final Fantasy zniechęciła mnie zaś siódemka i nie chciało mi się już grać.
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 18 Sie, 2005 10:39   

napisałem nagich...tom sie pomylił miało być "pół nagich a czasem nawet bardziej" musiało mnie coś zbic z tropu

jedyny jrpg o jakim słyszałem to final fantasy...tak więcej słyszałem poza tytułem...więc dla mnie dwa tytuły to diablo duża ilość....

jedno pytanie...po jakiego diabła ślad po cięciu miecza...

Tenchi nie musze sie dać sprowokować...i z resztą sam wiesz o co chodzi..hentaicon...zdjęcia półnagiego żółwia...dowiedziałem sie że i drzewa...a to juz dendrofilia biggrin

ciekaw jestem jak to będzie wyglądało w twoim przyszyłm życiorysie jesli zostaniesz kimśistotnym..."za młodu fotografował swoje nieletnie koleżanki w niedwuznacznych pozycjach i strojach"
Powrót do góry
Strona 5 z 5 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
Odpowiedz do tematu