Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Sob 25 Lut, 2006 22:47 depilacja woskiem
Hej, mam maly problemik. Dzisiaj probowalam wydepilowac sobie nogii plastrami z woskiem ale jakos mi sie to nie udalo. Za kazdym razem wosk zostawal na skorze a wloskow wogole nie usunelam.
Czy ktos wie moze jak powinna wygladac taka depilacja?
masz plaster jeszcze nie rozklejony i pocierasz go w rękach torche czasu odrywasz przylepiasz do nogi na nodze go pocierasz torche czasu i potem raptownie pocno odrywasz i powinno byc dobrze D
_________________ Księżyc coś kracze, wrona blaskiem lśni
Zawsze znajdę milionera, co przerzuci węgiel mi
Najlepiej to isc do kosmetyczki, nic nie bedziesz robic a bedzie profesjonalnie wszystko wydepilowane aczkolwiek,zaplacic trzeba to moze juz lepiej skorzystac z plastrow veet :] sa chyba najlepsze
_________________ GoOd GiRlS gO tO hEaVeN
bAd GiRlS...wHeRe ThEy WanT
...............
*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Wto 28 Lut, 2006 20:27
malti napisał/a:
Ja szczerze mowiac nie widze sensu w goleniu nog w zimie.
Praktycznie caly czas siedze w rajstopach i spodniach, nikt tego nie widzi, ja sie nie przejmuje
i mam jeden problem mniej, nie mecze sie z depilacją
Ogole dopiero jak zrobi się ciepło i odsłonie nogi.
A na wf-ie? Albo w nieco intymniejszych sytuacjach z chlopakiem? Przeciez wtedy odslaniam nogi! A tak wogole to na sama mysl ze mam jakies wlosy na nogach robi mi sie niedobrze. Blee... Nienawidze tego.