Wysłany: Wto 30 Sty, 2007 17:49 problem z upierdliwymi koleżankami..
Hej wszystkim!! Mam taki problem.. No więc tak.. Mam dwie przyjaciółki. Są b. fajne zawsze moge na nie liczyć. No i one mają chłopaków, ja nie. I specjalnie nie jest mi to do szczęścia potrzebne przynajmniej narazie . No ale one wiedzą swoje i postanowiły mi poszukać chłopaka w równoległej klasie. No i bez mojej wiedzy naopowiadały mu że jestem bardzo fajna, że się bez chłopaka marnuje itp.. No i zapytały się go czy ja mu się podobam.. On odp. że tak ale wstydzi się podejść. No i taka sytuacja trwała do dzisiaj.. On cały czerwony(widziałam bo akurat stał blisko mnie) poprosił moją przyjaciółke o mój numer telefonu/gg bo chcę mi coś osobiście powiedzieć. No wszyscy mi zazdroszczą(zapomniałam dodac że dośc szybko u nas w klasie się plotki roznoszą) ale jest jedno ALE. Ja tam nie wiem czy on mówi prawdę a nawet jesli to nie muszą mi związku przyjaciółki załatwiać. Prosiłam je żeby nie wtrącały się w moje życie, żeby przestały gadać że ja z nim bedę, żeby się zajęły swoimi sprawami(oczywiście zrobiłam to bardziej brutalnie ale nie chcę wyleciec za wulgaryzm ) one powiedziały tylko to(dokłądnie ich słowa) : ,,dobra dobra my tam już swoje wiemy" No i co ja mam zrobić żeby one dały mi spokój z tym chłopakiem może jakies zncie skuteczne metody?? Dodam tylko, że do nich prośby nie docierają.. Jesli nikt mi nie pomoże to trudno przynajmniej się wygadałam pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Lej na nie, obraź się, nie odzywaj sie do nich, albo póść po szkole jakąś plotę o nich. Jak sie nie da prośbą to trzeba groźbą.
Z takimi głupimi bezmózgowymi dziećmi inaczej sie nie da. Nie przejumj się, znudzi im sie. Prędzej czy później.
Własnie najglupsze co mogla by zrobic to puscic plotke. Nie dosc, ze pol szkoly bedzie pozniej o niej gadac to jeszcze straci przyjaciolki - super rozwiazanie twoim zdaniem? bo moim ch*****
_________________ Jedna z najglupszych dziewczyn tego swiata....
Wysłany: Wto 30 Sty, 2007 20:45
To nie są przyjaciółki, to raz, więc nie gadajcie głupot : )
A dwa, to nie rozumiem problemu... To nie możesz z tym gościem pogadać, wytłumaczyć mu w kilku slować na spokojnie co i jak, a koleżanki niech się produkują?
Własnie najglupsze co mogla by zrobic to puscic plotke. Nie dosc, ze pol szkoly bedzie pozniej o niej gadac to jeszcze straci przyjaciolki - super rozwiazanie twoim zdaniem? bo moim ch*****
W d u p i e bym miała takie przyjaciółki na jej miejscu. Ohohoho wielka rzecz "stracic przyjacióki" o LOL świat sie na tym nie kończy, ludzie.
Świat nie ale jesli chcesz aby ludzie Cie szanowali to Ty szanuj ich. Eech idiotyczne myslenie dziecka. Jak one cos powiedza na mnie to ja MUSZE !!!! ( no MUSZE i koniec kropka ) na nie powiedziec. A jak nie beda gadac to na kazdym drzewie w parku cos na nie napisze, co nie Memi?
Sissa11 ja uż nie wiem ile razy to im mówiłam. Nic nie pomaga poprostu NIC. 3 dni się nie odzywałam do nich ani słowem to jeszcze głópie podteksty że jestem zakochana nie śpię po nocach i dlatego się nie odzywam........ Dzisiaj czytałam fotostory w gazecie w szkole to od razu pobiegły do niego i powiedziały, że czytam porady miłosne.... Boże daj mi siłę bo albo wykituje, albo będa 2 nekrologi więcej, a tym samym wzrośnie liczba osób w domach poprawczych..
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Czw 01 Lut, 2007 19:03
Głupota to choroba nieuleczalna
A tak serio to musze przyznac, że ja kiedyś też byłam w takiej sytuacji. I to niejednokrotnie. Przez 3 lata się męczyłam. Nic nie pomagało (chociaz jak zmienilam kolezanki to bylo duzo lepiej). Ale w koncu dziewczyny z tego wyrosly i teraz jest ok. Powiedzialabym nawet ze jest super : )
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
Świat nie ale jesli chcesz aby ludzie Cie szanowali to Ty szanuj ich. Eech idiotyczne myslenie dziecka. Jak one cos powiedza na mnie to ja MUSZE !!!! ( no MUSZE i koniec kropka ) na nie powiedziec. A jak nie beda gadac to na kazdym drzewie w parku cos na nie napisze, co nie Memi?
Niech mnie ręka Boska broni.... ^...^
Przeciez nie chodzi mi o to żeby zaczęła je wyzywać.!!
Myslenie dziecka? Wasze myslenie jest dziecinne.
Bo chce pomóc dziewczynie żeby się nie męczyła, a nie dawać porady że "przejdzie im".... wiadomo, że przejdzie ale najpierw młoda wykituje, wiem cos o tym. Sama już prawie wykitowałam, ale ja jak to ja, zawsze sie utrzymam "powyżej" a autorka tegoż tematu może i nie. (?) Chcecie żeby skończyła w domu z klamkami od zewnetrznej strony?
Jeśli chodzi o to nie odzywanie się to bardzo dobrze robisz, nie odzywaj się, niech wiedza że masz ich gdzies.
Wiem,z e nei chodzi o wyzywanie ale plotka to najgorsze co moze zrobic i tyle. Nie chce mis ie tlujmaczyc, sama powinnas wiedziec dlaczego bo pewnie nie raz slyszalas cos o sobie.
Kiedys bylam z chlopakiem do tkrego wkrecala inna laska, najpierw puscila plotke, ze jestem w ciazy a potemw calym parku kolo mojej szkoly ( na drzewach przy szkole ) porozklejala plakaty z moim zdjeciem i podpisem ze zabieram chlopakow i ze go kocha cos tam cos tam... fajna afera z tego byla
Pomoc pomoca ale akurat doradzilas jej rzecz ktorej nie powinna robic