| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
pokój na poddaszu
Autor Wiadomość
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 31 Sty, 2007 18:16   pokój na poddaszu Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No wiec niedlugo wprowadzam sie do nowego domku Smile I tam bede miała pokój na poddaszu (2 sciany z dosc niskimi skosami), z czego nie jestem zbytnio zadowolona bo kompletnie nie wiem jak mozna urzadzic taki pokoj. Czy ktos z was tez ma taki?? Moze wkleicie jakies zdjatka zeby mi cos podpowiedziec?? Bede bardzo wdzieczna Wink

Numer Gadu-Gadu
6476170
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

PostWysłany: Sro 31 Sty, 2007 20:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pod ścianą ze skosem możesz umieścić łóżko, najlepiej byłoby, gdyby nad nim było okno (to patrzenie w gwiazdy, mmm (; ). Na drugiej skośnej ścianie możesz umieścić np jakiś obraz, albo łańcuszki, koraliki itp. Albo lustro. Na pozostałych - wiadomo. Szafy, biurka itp.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4961269
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 31 Sty, 2007 20:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Monik napisał/a:
Pod ścianą ze skosem możesz umieścić łóżko

Też tak myślalam, ale od podłogi do skosu jest niecały metr i nie wiem jak to bedzie wygladalo i czy podczas korzystania nie będzie to przeszkadzało.

[ Dodano: Sro 31 Sty, 2007 ]
Ale dzieki za podpowiedz. Fajny ten pomysł z lustrem Wink

Numer Gadu-Gadu
6476170
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 31 Sty, 2007 20:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

joasia1990 napisał/a:
Też tak myślalam, ale od podłogi do skosu jest niecały metr i nie wiem jak to bedzie wygladalo i czy podczas korzystania nie będzie to przeszkadzało.

Jesli chcesz skakac na lozku to owszem Wink Ale chyba naprawde niecaly metr to za malo
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

PostWysłany: Sro 31 Sty, 2007 20:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

joasia1990 napisał/a:

Łóżko ustaw trochę dalej, a w dziurze pomiędzy łóżkiem a ścianą możesz umieścić np stolik nocny, albo kilka "trwałych" (tzn. grubych, mocnych, nie takich płaskich) poduszek, w różnych kolorach albo w tym samym, ale żeby raczej nie były potrzebne Ci do spania, tylko do położenia się czasem na nich ; ), albo na ozdobę. Wink
Podpowiem jeszcze, że może pasowałoby wąskie lustro i takie falowane i np dwa takie wąskie pasy (oczywiście nie zbyt wąskie) obok siebie.

Numer Gadu-Gadu
4961269
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Sob 03 Lut, 2007 17:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sa takei fajne polki specjalnie na poddasze, koleznaka tak bedzie miala, albo tez okna, takie ogromne.

Numer Gadu-Gadu
6482031
Jacoob98 Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sro 21 Mar, 2007 11:00   Re: pokój na poddaszu Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

joasia1990 napisał/a:
No wiec niedlugo wprowadzam sie do nowego domku Smile I tam bede miała pokój na poddaszu (2 sciany z dosc niskimi skosami), z czego nie jestem zbytnio zadowolona bo kompletnie nie wiem jak mozna urzadzic taki pokoj. Czy ktos z was tez ma taki?? Moze wkleicie jakies zdjatka zeby mi cos podpowiedziec?? Bede bardzo wdzieczna Wink

w zime bedziesz miala zimno lecz w lato wrecz przeciwnie goraco lecz moim marzeniem jest tez miec pokuj na poddaszu:P
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sro 21 Mar, 2007 17:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jacoob98 napisał/a:
w zime bedziesz miala zimno

Bzdura, jak jest dobra izolacja, to dlaczego miałoby być zimniej niż na parterze?

nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Sro 21 Mar, 2007 19:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no właśnie, i jeżeli dobre ogrzewanie to nie ma powodu żeby było zimno, z ciepłem co innego, bo słońce świeci w okno i się grzeje.
Powrót do góry
andre Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 24 Wrz, 2024 10:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Problem tkwi jednak w tym, że coś takiego ciężko ogrzać ;/
Przy okazji, czy ktoś z Was zna https://sterownikitech.pl/sklep,1,tech.html ?
W sensie - sterowniki firmy TECH?
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu