No wiec niedlugo wprowadzam sie do nowego domku I tam bede miała pokój na poddaszu (2 sciany z dosc niskimi skosami), z czego nie jestem zbytnio zadowolona bo kompletnie nie wiem jak mozna urzadzic taki pokoj. Czy ktos z was tez ma taki?? Moze wkleicie jakies zdjatka zeby mi cos podpowiedziec?? Bede bardzo wdzieczna
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
Pod ścianą ze skosem możesz umieścić łóżko, najlepiej byłoby, gdyby nad nim było okno (to patrzenie w gwiazdy, mmm (; ). Na drugiej skośnej ścianie możesz umieścić np jakiś obraz, albo łańcuszki, koraliki itp. Albo lustro. Na pozostałych - wiadomo. Szafy, biurka itp.
Też tak myślalam, ale od podłogi do skosu jest niecały metr i nie wiem jak to bedzie wygladalo i czy podczas korzystania nie będzie to przeszkadzało.
Łóżko ustaw trochę dalej, a w dziurze pomiędzy łóżkiem a ścianą możesz umieścić np stolik nocny, albo kilka "trwałych" (tzn. grubych, mocnych, nie takich płaskich) poduszek, w różnych kolorach albo w tym samym, ale żeby raczej nie były potrzebne Ci do spania, tylko do położenia się czasem na nich ; ), albo na ozdobę.
Podpowiem jeszcze, że może pasowałoby wąskie lustro i takie falowane i np dwa takie wąskie pasy (oczywiście nie zbyt wąskie) obok siebie.
Wysłany: Sro 21 Mar, 2007 11:00 Re: pokój na poddaszu
joasia1990 napisał/a:
No wiec niedlugo wprowadzam sie do nowego domku I tam bede miała pokój na poddaszu (2 sciany z dosc niskimi skosami), z czego nie jestem zbytnio zadowolona bo kompletnie nie wiem jak mozna urzadzic taki pokoj. Czy ktos z was tez ma taki?? Moze wkleicie jakies zdjatka zeby mi cos podpowiedziec?? Bede bardzo wdzieczna
w zime bedziesz miala zimno lecz w lato wrecz przeciwnie goraco lecz moim marzeniem jest tez miec pokuj na poddaszu:P
Bzdura, jak jest dobra izolacja, to dlaczego miałoby być zimniej niż na parterze?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer