| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
moja koleżanka ma taką wredna mamę...
Autor Wiadomość
Christi Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 02 Cze, 2007 20:50   moja koleżanka ma taką wredna mamę... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jej mama jest taka wredna...moja koleżanka sie nazywa magda jest fajna ale jej mama...jest taka beszczelna i głupia ciągle na nas krzyczy...ona przechowuje pieniądze nasze z klasy i jak przychodzi do naszej klasy to mówi:dawajcie kase bo zaraz ide. co mam zrobić żeby jej sie pozbyć ???
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 03 Cze, 2007 10:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pozbyć się mamy koleżanki? buehehe
Powrót do góry
aneta007 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 03 Cze, 2007 12:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

postaraj sie nie zwracac na nia uwagi

Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Nie 03 Cze, 2007 15:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Burzliwa przeszlosc? Mozliwe... "Przypadkiem" zostaw gdzies na widoku w jej domu kartke z adresem dobrego psychologa chociaz moze nei skorzystac...

Numer Gadu-Gadu
6482031
anndzia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 06 Cze, 2007 15:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Christi napisał/a:
jej mama jest taka wredna...moja koleżanka sie nazywa magda jest fajna ale jej mama...jest taka beszczelna i głupia ciągle na nas krzyczy...ona przechowuje pieniądze nasze z klasy i jak przychodzi do naszej klasy to mówi:dawajcie kase bo zaraz ide. co mam zrobić żeby jej sie pozbyć ???

Nie możesz pozbyć się mamy koleżanki ! Pamiętaj , ze ta koleżanka jednak ją kocha i nie obchodzą ją poglady koleżanek ! Może po prostu nie zwracaj na nia uwagi !
Kiedyś w przedszkolu mama takiej Kamili przyszłą do mnie z pretensjami , że nie lubie takieo jedneo durneo kolegi . Zaczęła po mnie tak krzyczec , że się popłakałam i pobiełam do siostry . Potem ona trochę tej pani nagadała , ze mam prawo kogoś nie lubieć i inne i potem powiedziałą mi zebyć się nie przejmowałą . Tej mamy nie lubię do dziś a jej córka jest okropna ! Nienawidzę jej !

Numer Gadu-Gadu
6538603
AŚKA Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Czw 07 Cze, 2007 12:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

może mama koleżanki nie zdaje sobie sprawy z tego, jak niegrzecznie się zachowuje... może to właśnie Wy postarajcie się być dla niej miłe... kiedy Ona do Was powie: 'Dawajcie pieniądze, bo już idę...' czy coś w tym stylu, odpowiedzcie: 'Przepraszamy panią, ale czy nie mogłaby Pani jeszcze przez chwilę poczekać...' czy coś w tym stylu... może mama koleżanki zauważy różnicę w sposobie zwracania się zmieni...??

a może nie jest taka zła, tylko trafiacie na jej złe dni?? Razz

Magwill Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Pią 08 Cze, 2007 22:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nikt nie chciał by mieć takiej matki....
Tak jak Marcia napisała powinna iść się leczyć

Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6271339
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 09 Cze, 2007 09:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

taaa... ocenić człowieka, po paru minutach. Może nie zależy jej na tej funkcji, ma mało czasu, czy coś, a skąd wiesz jaka jest w domu? Robicie problemy, a gdyby tak ktoś o waszych mamach wypisywał że są wredne i wstrętne, bo raz czy 2 były niemiłe?
Powrót do góry
Kasia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 30 Lip, 2007 16:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zgadzam się z nasty_girl (jej ostatnim postem).

Słuchajcie miałam troszeczkę podobny przypadek. Mam przyjaciółkę o imieniu Karolina.Jesteśmy do siebie podobne. Pewnego razu byłam u niej a miałam iść do mojej mamy koleżanki(która jest kosmetyczką) a że byłam u Karoliny to bym poszła z nią.A jej mama jej nie pozwoliła iść.( bo jej mama jest kosmetyczką). I powiedziała że u niej będzie taniej.A Karolina na podwórku miała basen więc się kompałysmy.A gdy nie było klijentek ja wtedy poszłam. Trochę to zeszło. A pod koniec miałam nałozonątaką odzywkę z którą trzeba siedzieć 30 min. i my po 15 minutach czekania poszłyśmy do basenu. Potem miałam iść zmyć to odżywkę. Jak jej mama się rozgadała co mam robic żebym miała łade paznokcie to mnie do słowa nie dopuściła.Zmyła mi to odżywkę i jak już wspomniałam się rozgadała, to nie ładnie się wtrącać gdy ktos cos mówi szczególnie gdy to jest starsza osoba (od ciebie) nie miałam kiedy powiedzieć dziękuje bo ciągle coś mówiła. I nie zapłaciłam bo nie wziełam z tarasu karoliny pieniędzy moich a potem juz było późno i musiałam wracac do domku. I po 2 dniach dzwonie do karoliny a ona mówi że jej mama się na mnie obraziła że nawet dziękuję nie powiedziałam. I nie odzywałyśmy się do siebie bo ona nie dzwoniła ja nie dzwoniłam. A teraz jej mama na nic jej nie pozwala co się wiąże ze mną.

Tragedia.

pozdrowionka dla wszystkich szczególnie dla dawida b (te osoby nie sa z forum) Damian Z i Mojej Przyjaciółki Karoliny B
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pon 30 Lip, 2007 19:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przeczytałaś to co napisałaś ?

Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Pon 30 Lip, 2007 21:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

i co w zwiazku z tym..?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
pytac+na+PW
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 30 Lip, 2007 22:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To, że nie da się tego zrozumieć : )

Próbowałem, poległem na trzeciej linijce : )
Powrót do góry
cornelia.j.m Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 30 Lip, 2007 23:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hehe ja tez probowalam wiec oszczedzilam sobie poczatku i przeczytalam 2 ost linijki Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
pytac+na+PW
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 31 Lip, 2007 09:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cicho, bo ja chyba zrozumialam. Jesli sie nie myle to tu chodzi o to ze mama jej przyajciolka jest kosmetyczka i kiedys do niej poszly, baba tak sie rozgadala ze Kasia nie miala kiedy powiedziec dziekuje i baba sie na nia za to obrazila.

Numer Gadu-Gadu
6482031
cornelia.j.m Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 31 Lip, 2007 11:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tyle to ja tez zrozumialam czytajac 2 ost linijki... Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
pytac+na+PW
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu