Z rana nie żryj kanapek tylko jajecznicę, pij ciepłe napoje po posiłkach, więcej ruchu..I patrz na to co jesz, można naprawdę wysokokaloryczne rzeczy zastąpic jeszcze smaczniejszymi mniejkaloryjnymi : )
Wysłany: Pon 11 Cze, 2007 07:26
Chłopak który w wielu 12 lat waży 57 kilo uważa że waży za dużo : )?
Ok, nie wiem jaka teraz moda jest : )
Najpierw przejrzyj to co jesz - Jak znajdziesz masę hamburgerów - zastąp je czymś zdrowszym i mniej kalorycznym.
Ale i tak jest jedna najważniejsza rzecz - Sport. Nieważne jaki, byle nie szachy, ale musisz zacząć uprawiać sport - bardzo aktywnie, bo i najlepiej codziennie. Biegaj, skacz, rób co chcesz, bylebyś się spocił, wykończył i do domu wrócił na kolanach.
a jak o mnie chodzi to wykup spbie karnet na siłownię i przerabiaj tłuszcz na mięśnie! przestaniesz być gruby a zaczniesz być przypakowany nic nie stracisz (oprócz kasy na karnet) a możesz dużo zyskać i nie musisz ograniczać diety
a jak o mnie chodzi to wykup spbie karnet na siłownię i przerabiaj tłuszcz na mięśnie! przestaniesz być gruby a zaczniesz być przypakowany nic nie stracisz (oprócz kasy na karnet) a możesz dużo zyskać i nie musisz ograniczać diety
No to ja jak zwykle spóźniona, ale co tam. W wieku 12 lat nie można chodzić na siłownię. Dopiero po 17 czy jakoś tak.
Ja się nie zgodzę z Marcią. Nie pij tych herbatek typu Slim figura! To ma tylko efekt przeczyszczający. Będąc w zielarskim chciałam nabyć taki specyfik dla siebie i stanowczo sprzedawczyni odmówiła mi sprzedania takiej herbatki. Uważam, że miała rację.