| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Półmetek
Autor Wiadomość
cornelia.j.m Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Sro 26 Wrz, 2007 14:55   Półmetek Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie dotyczace ubioru na półmetek czyli sukienek, jakie wybralyscie (dziewczyny) sukienki na półmetek i jakie sa teraz w modzie, za ile je kupiłyscie i gdzie, mile widziane zdjecia:)

Numer Gadu-Gadu
pytac+na+PW
Ewcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 28 Wrz, 2007 18:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli masz na myśli zwyczajowe połowinki, na "pół" liceum, tudzież innej szkoły średniej, to chyba nie warto przesadzać, co do ubioru.

Nie wiem, jakie imprezy są organizowane u Ciebie, bo np. w mojej okolicy jest to impreza w klubie, na którą wszyscy ubierają się raczej normalnie - jeansy, jakas bluzeczka, czy tam spodniczka, leginsy, takie sprawy, nie ma tu mowy o żadnych sukniach balowych Wink oczywiście u Ciebie może to być bardziej formalna impreza, taka, na której panowie ubierają się w garnitury a dziewczyny właśnie w jakieś sukienki (choć nie doradzałabym tu jakiejś mega balowej sukni Wink ) także przede wszystkim powiedz, jaki charakter ma ta impreza - luźny, czy bardziej formalny, wtedy będzie można coś doradzić Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pią 28 Wrz, 2007 20:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W moim mieście raczej wszystkie szkoły mają normalny półmetek - w formie balu, i tak z reguły wygląda. Z sukniami.. nie kieruj się modą, lepiej znajdź coś dla siebie, żebyś ładnie wyglądała tą jedną noc, a nie tak jak innym się podoba. Na studniówce (nie swojej) miała czarny gorset i spódnicę, na półmetku beżowo brązowy komplet, też gorset i spódnicę, tyle że w taki sam wzór, nie tak jak przy czarnym. A teraz... zobaczymy Wink Jeszcze czas.. W sumie, do studniówki mi się nie spieszy, za szybko potem czas będzie mijał ;p
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz do tematu