Chcę kupiś sobie glany i mam takie pytanie: Czy jeśli kupię czarne, to będę mogła je ''potraktować'' kolorowym spreyem? A jeśli mi się znudzi to czarny spreay spowrotem to pokryje?
_________________ Niesie mnie pozytywna myśl, że nie jest źle...
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Pią 26 Paź, 2007 11:03
Wiesz, lepiej nie. Chociaz probowac nie zaszkodzi. Skoro ci ich nie szkoda na eksperymenty...
Z drugiej strony nie wiem co mogloby zagrazac glanom po pomalowaniu ich sprayem...moze to czym sa obite moze sie zniszczyc ... ale nie wiem.
Chesz to probuj.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 26 Paź, 2007 11:28
ona pytała kogoś kto się zna na tym, a nie kogoś, kto nawet nie ma pojęcia..
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 26 Paź, 2007 15:17
Możesz je pokryć sprayem... A nie możesz sobie kupić od razu wysprayowane?
Powiedzmy, że kupisz sobie glany z pomarańczowymi przetarciami. Bierzesz zmywacz do paznokci i robią Ci się całe pomarańczowe - taka mała ciekawostka... jakbyś chciała tak zrobić.
Tak w ogóle to po co takie eksperymenty chcesz robić?? Masz wymagania...
Wiesz chodzi o to, że nie kogę się zdecydować jakie sobie kupić I tak sobie pomyślałam, że w ten sposób, jeśli kolor mi się znudzi to będę mogła wócić do czrnych.
_________________ Niesie mnie pozytywna myśl, że nie jest źle...