Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sob 03 Lut, 2007 11:04 Jeansy;)
Waszym zdaniem jakie są najlepsze dżinsy: biodrówki czy takie wyższe w stanie? Z rozszerzanymi nogawkami? W jakich chodzicie? Lubicie jakieś ozdoby do dżinsów np. naszywki czy jakieś koraliki?
90% moich spodni w szafie to dżinsy. Są wygodne i pasują do każdej bluzki. Lubię ciemne, nie obcisłe i bez dodatków. Najgorsze są takie z różowymi dodatkami + świecące cekiny, okropneee. Nie lubię też takich z kolorowymi przetarciami.
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Sob 03 Lut, 2007 11:55
Ja mam same jeansy, a inne to tylko letnie.
Noszę tylko biodrówki, bo się w nich najlepiej wygląda, chociaż może gdy się siedzi to wygodne nie są ;P
Lubię jeansy takie jakby podarte i poprzecierane na nogawkach, ale tylko trochę, nie z dziurami.
Nie lubię bez kieszeni z tyłu.
Lubię jak na kieszeniach czy gdzieś są jakieś dodatki. Np. jakieś wzorki czy koraliki.
Nie lubię zbyt luźnych i zbyt rozszerzanych na dole.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Sob 03 Lut, 2007 12:36
lubie zwykłe, tez bez zadnych dodatków, ew. naszywka.
W szafie mam ciemne jeansy nie poszerzane w ogóle, hmm rurki własciwie i 3 pary z nogawkami poszerzanymi ;]
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Sob 03 Lut, 2007 12:40
Ja nosze tylko jeansy (poza latem). Raczej unikam jasnych. Koniecznie musza byc bardzo niskie biodrowki idealnie dopasowane (obcisle) w biodrach i lydkach. Wole troche rozszerzane u dolu, ale ostatnio nie moge takich dostac bo w sklepach niesety maja tylko tzw. rurki, ktore tez sa calkiem fajne. Nigdy nie kupuje takich zwyklych i nudnych, zawsze musza byc z przetarciami, dziurami, wyszywanymi wzorami i to w duzych ilosciach bo tylko delikatnie wyszywane kieszenie napewno mi nie wystarsza. To chyba tyle
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Sob 03 Lut, 2007 13:13
Ja zawsze jak idę do sklepu, to szukam takich "innych" ubrań. Muszą coś w sobie mieć.
A np. jeansy z Big Star, czy Lee, są zwykłe, a ceny z księżyca ;P
Najczęsciej kupuje ciuchy w House i Cropp Town, a spodnie tam, gdzie mi się spodobają i będzie mnie na nie stać ;P
Jenasow mam bardzo malo w porownaniu z innymi spodniami ( materialowe eleganckie spodnie, bojowki, czy sztruksy ).
Musza miec kieszenie, minimum z tylu i z przodu.
Obcisle mile widziane chociaz cale rozszezane bez sa bardzo fajne ( ale wtedy duza ilosc kieszeni i i jakis [cenzura] w stylu paski na kieszeniach).
Zadnych naszywek, koralikow i pierdzielnikow bo to dla mnie okropnie wyglada.
Jasne lub ciemne, najlepiej aby byly pomarszczone ( takie mhh spirale gdzie niegdzie zamiast innych dodatkow) albo poprzecierane.
_________________ Jedna z najglupszych dziewczyn tego swiata....
ojjj ja mam tez same jeansy a najbardziej lubei czarne przecierane z bialymi lub brazowymi potylami wyszytymi nitka lub naszyte Oczywiscie biodrowki i tylko i wylacznie rozszerzane
Ja nie mam markowych spodni. Najczęściej ubieram rybaczki, biodrówki. Na początku ich nie lubiłam, bo były trochę duże ale teraz są ok . Aha, lubię też bojówki
Rurki.posiadam w ilości sztuk dwie.Wystarczy.
No i takie zwykłe ,ciemne rozszerzane.Bardzo je lubię.
_________________ Miło słyszeć, że nie tylko mój świat się rozpada na tysiące malutkich kawałeczków,
ale
przecież
<b>wszystko trwa dopóki sam tego chcesz...</b>
ostatnio kupiłam sobie rurki rybaczki (zapłąciłąm 150zł ale tak mi si epodobały że nie mogłam odmówić ). tak to mam 2pary zwykłych troche rozszerzanych (jasne i ciemne) i jedne proste raczej ciemne.