| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
golenie w okolicy pena :D
Autor Wiadomość
hades Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 12 Mar, 2008 08:01   golenie w okolicy pena :D Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

siema mam taki glupi problem otoz od razu mowie ze pena nie gole! ale jestem juz w miare dojrzaly fizycznie i wloski zaczynaja mi rosnac tak po bokach(tak jakby na nogach) i mam pytanie jak je golic? bo jak golilem normalnie maszynka a potem uzylem mleczka to spoko ale na nastepny dzien cholernie swedzialo i skora sie zrobila taka podrapana czy cos.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tajemnicza
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 12 Mar, 2008 09:20   

Przedewszystkim przydaloby sie uzyc jakiejs pianki zeby zmiekczyc je troszke, albo zelu do golenia. I pojechac maszynka. Pozniej nawilzyc. I zeby nie bylo krostek to peeling mozesz sobie zrobic wszystko jedno czym ... mozesz poprostu szczotka szorowac.

Pozatym skora sie musi przyzwyczaic, za pierwszym razem zawsze moga byc jakies takie dolegliwosci ze swedzi np

Mozesz jakimis chemicznymi usuwac :p to nie powinno byc problemu, dla kobiet jest masa takich srodkow to mozesz jakiegos sprobowac ;P

A pozatym to ja nie lubie raczej jak facet sie tam goli bo pozneiej jest problem odrastajacego jeza O_o ... juz wole miekkie wloski przyciete ;D niz klujacego odrastajacego jeza Razz
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 12 Mar, 2008 17:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie pitol się z żadnymi peelingami, żadnymi babskimi smarowidłami, czy innymi duperelami. Tym samym czym gębę golisz, gol sobie cokolwiek tam chcesz. Pianka/żel do golenia, maszynką raz, raz, potem zel/płyn po goleniu i po problemie.

Krostki będą przez jakiś czas, jest to reakcja alergiczna skóry, z czasem przejdzie.

Swojej opinii na ten temat nawet nie będę wrzucać, bo o gustach się nie rozmawia, a nikogo obrażać nie chcę ; )
Powrót do góry
smoczek250 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 12 Mar, 2008 18:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tajemnicza napisał/a:
klujacego odrastajacego jeza

a słyszałem gdzieś ze teraz taki jeż jest modny...
Powrót do góry
Tajemnicza
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 12 Mar, 2008 18:09   

A tam ;p mnie moda nie obowiazuje biggrin wole poczochrac mojego partnera niz pokluc sie o odrastajace wlosy Razz
Powrót do góry
hades Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 12 Mar, 2008 20:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

troche zle mnie zrozumieliscie Smile
to chyba logiczne ze uzywam pianki do golenia:D i nie mowie tutaj o goleniu pena tylko tych takich co mi rosna po bokach tak juz chocby na nogach no :d i sama pianka juz robilem i potem mleczko ale na nastepny dzien swedzialo jak holera :O :O
Powrót do góry
Tajemnicza
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 12 Mar, 2008 20:51   

No skora sie przyzwyczai do tego Wink

Wcale nie takie logiczne ze uzywasz pianki biggrin znam mase osob przedewszystkim kobiet ktore gola sie bez uzycia pianki a czasami i wody :p straszne !

Na penisie to raczej wlosow nie ma Razz wiec no zrozumialam o co Ci chodzi ;p
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 12 Mar, 2008 21:04   

Ej... takie zasadnicze pytanie... Po co golisz okolice wacka?
Powrót do góry
elOkG Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 12 Mar, 2008 22:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chłopie nóg sie nie goli :O
Powrót do góry
Tajemnicza
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 12 Mar, 2008 22:37   

Powiedz to pływakom ;p

Chce to goli nie to nie ... kwestia indywidualna

Chociaz moim zdaniem autor postu mial na mysli nie nogi, a najwyzej pachwiny
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 12 Mar, 2008 22:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

peeling na krostki? Krostki się robią i będą robić, może z czasem jak się skóra przyzwyczai i nie jest to kwestia usuwania naskórka..
Powrót do góry
Tajemnicza
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 12 Mar, 2008 22:43   

Nie nie ... czasami te krostki robia sie przez wrastajace wloski, ktore rowniez przy goleniu moga wrastac i wtedy przydaje sie peeling, zreszta peeling generalnie jest dobry dla naszej skory (byle nie za czesto)
Powrót do góry
elOkG Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 13 Mar, 2008 16:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Teminczy kotku , tam gdzie sie nogi zaczynaja juz jest pachwina czyli mozna zaliczyc poczesci do nogi,prawda ? :*
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Czw 13 Mar, 2008 17:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dobrze, na wrastające włoski to tak, ale przy goleniu maszynką najwyżej parę włosków ci wrośnie, jeśli w ogóle, poza tym on mówi o krostach i swędzeniu po ogoleniu, a nie przez wrastające włosy..
Powrót do góry
smoczek250 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 15 Mar, 2008 11:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jezu... jak się rozwineło... a i tak odpowiedź nie padła <lol>.
Boże to normalne... skóra musi się przyzwyczaić... Lecz jeszcze gorzej przeżywają mężczyźni którzy golą sobie jądra... tam to swędzi jak cholera << tak na pocieszenie.
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu