Siema. To znowu Ja, więc już mówię o co chodzi w tej stulejce. Gdy penis stoi albo nie stoi to powinna ta skórka schodzić z żołędzia czy tylko jak penis leży powinna schodzić? Proszę o odpowiedzi.
Post edytowany ze względu na dużą ilość błędów ortograficznych i literówek - Nikita.
Wysłany: Nie 03 Sie, 2008 08:23
Masz 14 lat - onanizujesz się?
Jeśli nie, to czas zacząć. Wszelkiej stulejki łatwo się pozbyć poprzez masturbację.
Jeśli tak to pomyśl czy aby na pewno robisz to dobrze, jeśli tak to porozmawiaj z rodzicami - bo może się skończyć na wizycie u chirurga i usunięciu stulejki : )
Nic strasznego, ale lepiej zająć się tym wcześniej niż później : )
W obu przypadkach powinna schodzić całkowicie. Jeśli tak nie jest, to powinieneś porozmawiać z rodzicami a potem do lekarza. Nie bój sie powiedziec rodzicom, ponieważ tu chodzi o twoje zdrowie. Jeśli chodzi o onanizowanie sie (masturbacje) to nie radze ci tego robic, poniewaz mozesz sobie uszkodzić napletek, jesli masz stulejke i napletek moze pęknąć jeśli byś za mocno spróbował ściągnąć.
Najlepszym rozwiązaniem to pójście do lekarza. Nie bój sie i nie zwlekaj z tym, bo jeśli będziesz z tym zwlekał, to moze to doprowadzic do przykrych konsekwencji. Czym prędzej, tym lepiej
Wysłany: Nie 03 Sie, 2008 19:48
Arturos - Najłatwiejszą i najmniej stresującą metodą jest właśnie masturbacja. Spokojnie, człowiek nie wiewiórka, jajec sobie nie urwie, po prostu trochę pomoczyć w ciepłej wodzie, pomachać ręką i patrzeć co się dzieje. Delikatnie, z wyczuciem i po żadnych lekarzach - co w dzisiejszych czasach jest dużym problemem - chodzić nie będzie trzeba.
Wysłany: Pon 04 Sie, 2008 11:04
Czemu masz niby tego nie mówić rodzicom? Boże, naprawdę Ja tego nie widzę, nie wiem co Ci się tam dzieje, nie wiem czy z tym trzeba iść do lekarza czy nie.
Ciągle uważam że najlepszą pomoc w aktualnej sytuacji w Twoim wieku otrzymasz od rodziców. Nie mów że się nie da, bo sam kiedyś lazłem do rodziców, wystawiałem ptaszka i mówiłem że mnie coś tam boli. Żaden problem, napatrzyli się już na Ciebie za młodu. Masz problem - Oni Ci pomogą.
I tak juz wam muwie co muwi Shaunri to on scemnia byłem u lekarza na szczypionce i sie zapytałęm lekarza czy to moze byc stuleja on odpowiada ze nie i zapytała mnie jak chesz zeby twójh członek ustał naturalnie czy przez zastrzyk i tam wyciagneła gazete wadomo jaka i powiedziała ze mam ja sciagac ta skurke i sszedłą juz mi
Nie rozumiem? Miałeś objawy stulejki, poszedłeś do lekarza, zacząłeś tam trzepać i nagle się okazało, że napletek schodzi, a wcześniej nie chciał?
Ja bym to do Watykanu zgłosił jako cudowne ozdrowienie
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer