| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Stulejka
Autor Wiadomość
Mateusz246 Płeć:Mężczyzna

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 01 Sie, 2008 23:31   Stulejka Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Siema. To znowu Ja, więc już mówię o co chodzi w tej stulejce. Gdy penis stoi albo nie stoi to powinna ta skórka schodzić z żołędzia czy tylko jak penis leży powinna schodzić? Proszę o odpowiedzi.

Post edytowany ze względu na dużą ilość błędów ortograficznych i literówek - Nikita.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Sie, 2008 12:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W obu przypadkach powinna schodzić.
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 03 Sie, 2008 02:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A jak schodzi gdy lezy a jak stoi to tylko do pułowy??
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 03 Sie, 2008 08:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Masz 14 lat - onanizujesz się?

Jeśli nie, to czas zacząć. Wszelkiej stulejki łatwo się pozbyć poprzez masturbację.

Jeśli tak to pomyśl czy aby na pewno robisz to dobrze, jeśli tak to porozmawiaj z rodzicami - bo może się skończyć na wizycie u chirurga i usunięciu stulejki : )

Nic strasznego, ale lepiej zająć się tym wcześniej niż później : )
Powrót do góry
Arturos Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 03 Sie, 2008 15:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W obu przypadkach powinna schodzić całkowicie. Jeśli tak nie jest, to powinieneś porozmawiać z rodzicami a potem do lekarza. Nie bój sie powiedziec rodzicom, ponieważ tu chodzi o twoje zdrowie. Jeśli chodzi o onanizowanie sie (masturbacje) to nie radze ci tego robic, poniewaz mozesz sobie uszkodzić napletek, jesli masz stulejke i napletek moze pęknąć jeśli byś za mocno spróbował ściągnąć.
Najlepszym rozwiązaniem to pójście do lekarza. Nie bój sie i nie zwlekaj z tym, bo jeśli będziesz z tym zwlekał, to moze to doprowadzic do przykrych konsekwencji. Czym prędzej, tym lepiej Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7141607
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 03 Sie, 2008 19:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Arturos - Najłatwiejszą i najmniej stresującą metodą jest właśnie masturbacja. Spokojnie, człowiek nie wiewiórka, jajec sobie nie urwie, po prostu trochę pomoczyć w ciepłej wodzie, pomachać ręką i patrzeć co się dzieje. Delikatnie, z wyczuciem i po żadnych lekarzach - co w dzisiejszych czasach jest dużym problemem - chodzić nie będzie trzeba.
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 03 Sie, 2008 22:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiec co dla rodziców mam powiedzieć??Ale ja myślę ze to nie stuleja nie przejdzie mi to??
Bym wolał nie mówić tego dla rodziców
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 04 Sie, 2008 11:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czemu masz niby tego nie mówić rodzicom? Boże, naprawdę Ja tego nie widzę, nie wiem co Ci się tam dzieje, nie wiem czy z tym trzeba iść do lekarza czy nie.

Ciągle uważam że najlepszą pomoc w aktualnej sytuacji w Twoim wieku otrzymasz od rodziców. Nie mów że się nie da, bo sam kiedyś lazłem do rodziców, wystawiałem ptaszka i mówiłem że mnie coś tam boli. Żaden problem, napatrzyli się już na Ciebie za młodu. Masz problem - Oni Ci pomogą.
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 25 Sie, 2008 09:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

I tak juz wam muwie co muwi Shaunri to on scemnia byłem u lekarza na szczypionce i sie zapytałęm lekarza czy to moze byc stuleja on odpowiada ze nie i zapytała mnie jak chesz zeby twójh członek ustał naturalnie czy przez zastrzyk i tam wyciagneła gazete wadomo jaka i powiedziała ze mam ja sciagac ta skurke i sszedłą juz mi
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Wto 26 Sie, 2008 00:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie rozumiem? Miałeś objawy stulejki, poszedłeś do lekarza, zacząłeś tam trzepać i nagle się okazało, że napletek schodzi, a wcześniej nie chciał? Surprised

Ja bym to do Watykanu zgłosił jako cudowne ozdrowienie Mr. Green

nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 26 Sie, 2008 11:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja wysłała do polonisty biggrin
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 26 Sie, 2008 18:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

<wycofuje się> Poddaję się, przyznaję do ściemniania i współpracy z SB, tylko niech On już przestanie ; )
Powrót do góry

PostWysłany: Sob 30 Sie, 2008 10:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie wiem czy miałem objawy stuleji tylko tak na tym forum pisali bo gdy członek stał to nie potrafiłem sciagnac skórki
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sob 30 Sie, 2008 12:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A po jednej wizycie u internisty już możesz? Surprised

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 30 Sie, 2008 17:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Eeee tam u internisty - W laboratorium pielęgniarka mu pomogła, przy okazji dając szczepionkę ; )
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu