Witam mam takie pytanie a mianowicie chodzi o mierzenie penisa! MOze ktos mi powiedziec jak prawidlowo sie go mierzy?? Bo moj penis ma 18 cm ale nie jestem do konca przekonany czy dobrze go zmierzylem!
Wysłany: Pon 17 Lis, 2008 08:13
<drapie się po głowie> Na chłopski rozum to przykładasz linijkę do nasady i mierzysz, czyż nie? Naprawdę nie znam innego sposobu, jeśli takowy w ogóle istnieje.
Poza tym, to można spytać po co Ci wiedzieć ile cm ma Twój penis?
Wysłany: Pon 17 Lis, 2008 17:20
"Pobzykasz" razem ; )
Pomysł na podryw w sumie bardzo dobry, trzeba tak było od razu Adax - W takim razie bierzesz metrówkę, owijasz czterokrotnie dookoła penisa, oraz jąder, odczytujesz wartość a następnie mnożysz przez cztery - i wychodzi Ci prawdziwa długość Twojego penisa!
Wysłany: Sro 10 Gru, 2008 21:51
Frajerzy z nas, trzeba nadrobić - jutro kupię linijkę jak gdzieś na mieście znajdę, któraś mi doradzi porządnie jak to się naprawdę mierzy i nareszcie będę mężczyzną : )
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sro 10 Gru, 2008 22:18
joasia90 napisał/a:
W sumie to sa dwa sposoby: mierzysz od strony, która po ustawieniu penisa prostopadle do ciała jest bliżej brzuszka, albo od strony jajek Laughing
Ten pierwszy "sposób" jest prawidłowy.
Czyli jest jeden, bo tylko jeden jest prawidłowy. Równie dobrze, takim wnioskowaniem można stwierdzić, że 3 sposób to obwinięcie się miarką w okół całego ciała, a 4 jeszcze coś..