Wysłany: Sob 22 Lis, 2008 12:07 Prezent dla chłoopaka
Poszukuje prezentu dla chłopaka 13 lat, nie wiem co mu wybrać,jest taki wyluzowany, lubi grać w piłe nożną,w siatkówkę i ogólnie lubi sport co mu kupić?
_________________ Nirvana;]cool.
" Zabiore Cie własnie tam , gdzie słońce dla nas wschodzi " KCP
Wysłany: Nie 23 Lis, 2008 11:19
Nie wiem jak Ty, ale Ja mu się z pewnością podobam : )
Chippy -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 23 Lis, 2008 13:31
ŻADNE PERFUMY
ŻADNE CIUCHY
NAWET HIP-HOP
Sam jestem chłopakiem i nie znoszę takich prezentów.
polecam:
coś sportowego (gazety, piłkę)
Jeżeli jest wyluzowany, to raczej nie mój typ. Ale myślę, że wystarczy mu :
książka
lub fajny notes(ja dostałem z serduszkami i amorami na przedostatniej kartce)
lub słuchawki
lub mp3 (teraz 1gb kosztuje w tesco 30zł)
lub jakąś grę do komputera
Warto złożyć życzenia takie jakby humorystyczne,
jeżeli jest twoim chłopakiem to go romantycznie pochleb.
Eh.. wiesz co tak naprawdę sprawia największą radość? Coś co się zrobiło samemu.
np. w tym roku na dzień kobiety mojej dziewczynie dałem zwykłą laurkę, taką prostą. Dokładnie jak jakiś małe dziecko z Podstawówki. I co? Dawno nie widziałem na jej twarzy tak pięknego uśmiechu. A na kasę, różnego rodzaju "wypasione" rzeczy, nigdy nie sprawią takiej radości jak coś zrobionego samodzielnie. Oczywiście to nie oznacza że trzeba robić tylko takie prezenty... takie zwykłe ze sklepu, lecz fajne i niedrogie też sprawią dużą radość.
Wysłany: Pon 24 Lis, 2008 18:57
smoczek - Za samo posiadanie takiego zdania na ten temat należą Ci się wielkie brawa. Popieram w stu procentach. Ja nawet idę nieco dalej w swojej teorii mówiąc że kupiony prezent to często wręcz dla mnie obraza - co mi po jakimś pluszowym prosiaku?*