Witam mam prawie 12 lat .......... jestem hudzielec;PP można powiedziec. Co mam robić zakupić już jakieś odżywki,trenować coś w stylu pompek,podnosić ciężarki..,a może jakaś dieta lub inne jedzonko?
Wysłany: Wto 23 Gru, 2008 19:54
Proszę Cię - masz 12 lat! Chłopie, nie daj się zmanipulować jakiemuś nieistniejącemu światu muskularnych przystojniaków i wyluzuj. Na Ciebie też przyjdzie czas.
A jak narazie? Zamiast jakichś używek, wzmacniaczy i drakońskich diet zainteresuj się jakimś sportem - może jakieś sporty walki? Bardzo intensywne treningi tam są, myślę że idealnie dla pełnego energii młodzieńca : )
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Sro 24 Gru, 2008 10:32
Mi też mówią "ale jesteś chuda", ale ja to biorę jako komplement ;p nie wiem czym tu się przejmować. Gdybyś był gruby, to jeszcze. Zawsze się znajdzie ktoś, kto będzie mówił, musisz się przyzwyczaić że tak już jest. Jak przytyjesz 3 kilo, to od razu się znajdą ludzie, którzy będą mówić "o rany, jak ty przytyłeś!".
Nic z tym nie rób, każdy chce koniecznie zrobić coś ze swoim ciałem, nawet jeżeli jest w porządku i trochę nie rozumiem po co ? Dziewczynę znajdziesz, o to się nie martw. Gdyby każdy tak myślał jak ty, to zostaliby sami mięśniacy i grubi i nie miałabym w czym wybierać ;( ;p
Ja mam 12 lat, amam mięśnie, i jestem najsilniejszy w klasie. I nie trenowałem. Każdy jest inny. Ja jestem niski(155cm).
Chippy -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 26 Gru, 2008 14:36
Jakubo napisał/a:
Ja mam 12 lat, amam mięśnie, i jestem najsilniejszy w klasie. I nie trenowałem. Każdy jest inny. Ja jestem niski(155cm).
Ja z kolei mam mięśnie mniejsze od kota, a mam około 173cm. Każdy jest inny, potwierdzam, mimo że nie mam mięśni to raczej wszyscy się mnie boją ( z potężnego wyglądu? ).