| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Mięśnie:)
Autor Wiadomość
Pele Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Wto 23 Gru, 2008 19:39   Mięśnie:) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam mam prawie 12 lat .......... jestem hudzielec;PP można powiedziec. Co mam robić zakupić już jakieś odżywki,trenować coś w stylu pompek,podnosić ciężarki..,a może jakaś dieta lub inne jedzonko?

Prosze o pomoc!!Smile
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 23 Gru, 2008 19:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Proszę Cię - masz 12 lat! Chłopie, nie daj się zmanipulować jakiemuś nieistniejącemu światu muskularnych przystojniaków i wyluzuj. Na Ciebie też przyjdzie czas.

A jak narazie? Zamiast jakichś używek, wzmacniaczy i drakońskich diet zainteresuj się jakimś sportem - może jakieś sporty walki? Bardzo intensywne treningi tam są, myślę że idealnie dla pełnego energii młodzieńca : )
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Wto 23 Gru, 2008 20:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja lubię chudzielców ^^

Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 23 Gru, 2008 20:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja również ;D
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 23 Gru, 2008 21:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale denerwuje mnie to że każdy mówi "Ale Jesteś Huddy" .............;/;/ przydało by się coś z tym zrobić
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 23 Gru, 2008 21:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale mówią Ci przez samo H czy CH?
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Sro 24 Gru, 2008 01:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Proszę Cię - masz 12 lat! Chłopie, nie daj się zmanipulować jakiemuś nieistniejącemu światu muskularnych przystojniaków i wyluzuj.

wycalowalabym Cie za to, serio
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 24 Gru, 2008 10:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi też mówią "ale jesteś chuda", ale ja to biorę jako komplement ;p nie wiem czym tu się przejmować. Gdybyś był gruby, to jeszcze. Zawsze się znajdzie ktoś, kto będzie mówił, musisz się przyzwyczaić że tak już jest. Jak przytyjesz 3 kilo, to od razu się znajdą ludzie, którzy będą mówić "o rany, jak ty przytyłeś!".
Nic z tym nie rób, każdy chce koniecznie zrobić coś ze swoim ciałem, nawet jeżeli jest w porządku i trochę nie rozumiem po co ? Dziewczynę znajdziesz, o to się nie martw. Gdyby każdy tak myślał jak ty, to zostaliby sami mięśniacy i grubi i nie miałabym w czym wybierać ;( ;p

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 24 Gru, 2008 10:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

"wycalowalabym Cie za to, serio"

Ale że dlaczego niby : )?
Powrót do góry
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 24 Gru, 2008 12:03   

niby serio, ale zawsze niby, nieprawdaż ? Smile
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 25 Gru, 2008 23:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Teraz idzie mi bardzo na wzrost... jestem wysoki możliwe że narazie mi idzie na wzrost a jak będe dość wysoki RazzRazz to będzie szło w mięśnie?
Powrót do góry
Jakubo Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 26 Gru, 2008 09:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam 12 lat, amam mięśnie, i jestem najsilniejszy w klasie. I nie trenowałem. Każdy jest inny. Ja jestem niski(155cm).
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 26 Gru, 2008 14:36   

Jakubo napisał/a:
Ja mam 12 lat, amam mięśnie, i jestem najsilniejszy w klasie. I nie trenowałem. Każdy jest inny. Ja jestem niski(155cm).

Ja z kolei mam mięśnie mniejsze od kota, a mam około 173cm. Każdy jest inny, potwierdzam, mimo że nie mam mięśni to raczej wszyscy się mnie boją ( z potężnego wyglądu? biggrin).
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 26 Gru, 2008 17:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm... ja lubię koty ;p

Odpowiedz do tematu