Wysłany: Czw 22 Sty, 2009 17:41 Dojrzewanie i nie tylko
Moje 2 przyjaciółki mają już okres a ja nie cały czas o tym gadają a ja czuje się jak piąte koło u wozu cała czas mówią a ja mam kalendarzyk a jest nie legularny i tak w kółko ja mam tego dość ! Co mam zrobić żeby tak się nie zachowywały ? I jeszcze jedna sprawa moja nauczycielka od majzy (matematyki) się nie mnie uwzięła ona jest trochę brzydka i może to dlatego że ja jestem ładniejsza od niej ? Co ja mam robić bo już doprowadza mnie do szału dostaje uwage za uwagą jak tylko coś zrobię dostaje jedynki co ja mam jej powiedzieć pomocy !!!
Moje 2 przyjaciółki mają już okres a ja nie cały czas o tym gadają a ja czuje się jak piąte koło u wozu cała czas mówią a ja mam kalendarzyk a jest nie legularny i tak w kółko ja mam tego dość ! Co mam zrobić żeby tak się nie zachowywały ?
Poczytaj se coś w necie o okresie i gadaj z nimi albo po prostu zmień temat przy rozmowie.
monira97 napisał/a:
I jeszcze jedna sprawa moja nauczycielka od majzy (matematyki) się nie mnie uwzięła ona jest trochę brzydka i może to dlatego że ja jestem ładniejsza od niej ? Co ja mam robić bo już doprowadza mnie do szału dostaje uwage za uwagą jak tylko coś zrobię dostaje jedynki co ja mam jej powiedzieć pomocy !!!
Nauczycielki od matmy juz takie są (nie tylko od matmy).
Jezeli naprawdę nic złego nie robisz oa ona wstawia Ci pały "za nic" to powiedz rodzicom lub idź na przerwie do Pana/Pani Dyrektor.
Na mnie uwziął się Pan od WF.
Raz była taka sytuacja, ze facet od WF nie uznał mi usprawiedliwienia (choć nawet go nie przeczytał) i wstawił mi pałe.
Następnego dnia mój tata złozył kargę do kuratorium i mieli obnizyc mu pęsje.
Nakoniec powiem:
Od tamtego czasu jest "miód i malina". Nie czepia się już mnie.