| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Dojrzewanie i nie tylko
Autor Wiadomość
monira97 Płeć:Kobieta

Pomogła: 4 razy
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 22 Sty, 2009 17:41   Dojrzewanie i nie tylko Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moje 2 przyjaciółki mają już okres a ja nie cały czas o tym gadają a ja czuje się jak piąte koło u wozu cała czas mówią a ja mam kalendarzyk a jest nie legularny i tak w kółko ja mam tego dość ! Co mam zrobić żeby tak się nie zachowywały ? I jeszcze jedna sprawa moja nauczycielka od majzy (matematyki) się nie mnie uwzięła ona jest trochę brzydka i może to dlatego że ja jestem ładniejsza od niej ? Co ja mam robić bo już doprowadza mnie do szału dostaje uwage za uwagą jak tylko coś zrobię dostaje jedynki co ja mam jej powiedzieć pomocy !!!

Numer Gadu-Gadu
12981060
SZATAN666 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 22 Sty, 2009 19:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cześc!

monira97 napisał/a:
Moje 2 przyjaciółki mają już okres a ja nie cały czas o tym gadają a ja czuje się jak piąte koło u wozu cała czas mówią a ja mam kalendarzyk a jest nie legularny i tak w kółko ja mam tego dość ! Co mam zrobić żeby tak się nie zachowywały ?

Poczytaj se coś w necie o okresie i gadaj z nimi albo po prostu zmień temat przy rozmowie.

monira97 napisał/a:
I jeszcze jedna sprawa moja nauczycielka od majzy (matematyki) się nie mnie uwzięła ona jest trochę brzydka i może to dlatego że ja jestem ładniejsza od niej ? Co ja mam robić bo już doprowadza mnie do szału dostaje uwage za uwagą jak tylko coś zrobię dostaje jedynki co ja mam jej powiedzieć pomocy !!!

Nauczycielki od matmy juz takie są (nie tylko od matmy).
Jezeli naprawdę nic złego nie robisz oa ona wstawia Ci pały "za nic" to powiedz rodzicom lub idź na przerwie do Pana/Pani Dyrektor.

Na mnie uwziął się Pan od WF.
Raz była taka sytuacja, ze facet od WF nie uznał mi usprawiedliwienia (choć nawet go nie przeczytał) i wstawił mi pałe.
Następnego dnia mój tata złozył kargę do kuratorium i mieli obnizyc mu pęsje.
Nakoniec powiem:
Od tamtego czasu jest "miód i malina". Nie czepia się już mnie.

Odpowiedz do tematu