Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Nie 03 Sie, 2003 19:25
ja uwielbiam dove
staram sie nazbierac na wszystkie produkty z tej seri
jesli ktos wie jakie sa wszystkie kosmetyki tej firmy to prosze wyslac mi post w tym temacie
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 04 Sie, 2003 11:04
Ja uwielbiam Carrol (czy jak to się pisze), często decyduje się na kosmetyki z tej firmy, ale avonem nie pogardze
A ja zagłosowałam Avon bo to moja ulubiona firma kosmetyków uwielbiam sie malować stroić i takie tam...
Berka Gość
Wysłany: Czw 18 Wrz, 2003 16:11
Ja tam lubię Avon
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 19 Wrz, 2003 14:33
Kupuję co jest Zwracam uwagę na to, żeby nie były za drogie, a zwłaszcza jeśli chodzi o kredki, żeby nie miały zbyt twardego drewienka. Ostatnio kupiłam sobie taką z plastikowym... Temperowanie to koszmar
Kupuję co jest Zwracam uwagę na to, żeby nie były za drogie, a zwłaszcza jeśli chodzi o kredki, żeby nie miały zbyt twardego drewienka. Ostatnio kupiłam sobie taką z plastikowym... Temperowanie to koszmar
Nie używam kredek do oczu, ale kiedyś dodana była do gazety (tez plastikowa) - zgadzam się temperowanie takich to koszmar.
Równiez nie mam ulubionej firmy i patrze przedewszystkim na cene.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
_________________ Piszcie domnie na gadu-gadu muj numer to 3427807
_-_-_-_-_-_-_-_-__-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
Prawdziwego przyjaciela poznasz w biedzie...