| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
DAMCIO I PUPCIA - PARODIE WIDEO!
Autor Wiadomość
toshio1 Płeć:Mężczyzna

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 10 Maj, 2009 21:54   DAMCIO I PUPCIA - PARODIE WIDEO! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

http://www.youtube.com/watch?v=9Ez011g43ww

http://www.youtube.com/watch?v=9A1f2Tl7_3Y

http://www.youtube.com/watch?v=pSstBK_G6ss

http://www.youtube.com/watch?v=5g-14oMrFjE

Co wy na to?
Myślicie, że mają szansę zrobić kariere w Polsce? Razz
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 11 Maj, 2009 11:10   

Ale to jest... głupie. Mimo to, jak ostatnio jakiś kolega napisał, Polska jest chora i może dopuścić do kariery takich ewenementów Smile. Naprawdę - przestańcie robić z siebie głupców, może będziecie dla niektórych czymś fajnym, ale dla zdrowych umysłowo osób jesteście nikim innym niż debilami.
Powrót do góry
SIMON300195 Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 16 Maj, 2009 10:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czyli debilami czyli oni będą tak jak ja Razz ?
Powrót do góry
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 16 Maj, 2009 13:30   

Oni SĄ tacy jak ty Smile. Po za tym - to trochę niesmaczne zniżanie się do poziomu debila.
Powrót do góry
krystian603 Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 16 Maj, 2009 21:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Boże co to ma być, to społeczeństwo jest chore, niech się wezmą za naukę a nie stoją przed blokiem palą fajki, a gdy przyjdą do domu dadzą w gębe matce i pójdą grać na komputerze, teraz liczy się tylko styl i kasa. Masz kasę jesteś fajny nie masz kasy jesteś żal,tak jak to mówią. Teraz do gimnazjum to chodzą tylko dla rozrywki pogadać na lekcjach a nie uczyć się żeby potem mieć dobrą pracę a nie stać pod sklepem i pić tanie wino. Gdy nabite w dume dzieci a raczej potwory zobaczyły co się dzieje w patologicznych rodzinach jak dzieci są bite i rzebrają na chleb bo rodzice wszystko wydali na alkohol. Ciekawe czy takie bogate dziecko da sobie radę w życiu?? Nie bo pewnie rodzice mu dobrą prace załatwią i dom przepiszą nic się nie na robi , będzie łochem ćpunem. A takie dziecko z biednej rodziny musi samo sobie dawać radę bo do kogo się wzróci??

wow sorki że się tak rozpisałem ale mnie to wszystko przeraża co się dzieje z polską młodzieżą ja mam podobną sytuację w domu jak tą co opisywałem ostatnią i jedną spowiednią jest internet i blog oraz to forum
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
10275118
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 16 Maj, 2009 21:59   

Prawda, prawda - u mnie zaskakująco podobny schemat. Polsko, wstydź się.
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 17 Maj, 2009 10:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sic, Panowie - nie jest aż tak źle z tą Polską młodzieżą. Może i troszkę zły system szkolnictwa stawia w złym świetle Polską młodzież, ale poza tym to bardzo uczynne dzieci są : ) Prócz małej ilości marginesu społecznego (który to zawsze dostrzega się najbardziej), to naprawdę nie ma się do czego przyczepić.

Ludzie w młodym wieku palili i pili od zawsze, nie ma tu znaczenia o jakim pokoleniu mówimy : )

A i bogatych dzieci nie jest za wiele - mimo wszystko większość ludzi idzie standardowym tokiem "szkoła, studia, praca, praca, praca, rodzina, rozwód, praca, praca, szubienica", czy czymś w tym rodzaju ; )
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Nie 17 Maj, 2009 11:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
nie jest aż tak źle z tą Polską młodzieżą.

Jak czytam takie artykuły to zaczynam wierzyć w opowieści Tremere o Polakach:
http://www.dziennik.pl/wydarzenia/spoleczenstwo/article365059/Z_kubkiem_od_Starbucksa_do_elity.html
Starbucks dla elit biggrin

[ Dodano: Nie 17 Maj, 2009 10:14 ]
Popieprzyło mi się. Tym linkiem miałem zarzucić:
http://www.dziennik.pl/wydarzenia/spoleczenstwo/article365065/Ja_naleze_do_elity.html

krystian603 Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 17 Maj, 2009 11:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cóż poradzisz jak kasa bije w łeb.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
10275118
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 17 Maj, 2009 14:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Panowie, Panowie - Nie wiecie jak się robi takie artykuły, a w szczególności po co się je robi?

Ty przynajmniej Słupek powinieneś mieć na to w pewnym stopniu przynajmniej otwarte oczy : )
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Nie 17 Maj, 2009 14:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No nie wiem, mnie to do starbaksa raczej zniechęca, ale ze mnie ogólnie marny target biggrin

Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 17 Maj, 2009 14:55   

Mnie też - zmierzch amerykańskiego mitu.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 17 Maj, 2009 15:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale to nie ma być reklama starbucksa, przecież jest wyraźnie w negatywnym tonie... : )
Powrót do góry
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 17 Maj, 2009 15:58   

A czy to ma być reklama starbucksa? Piszemy właśnie o Maćku. Taki z niego snob... szkoda że mam dużo takich w klasie, którzy są jednocześnie pokemonami. Nie-snoby, o dziwo - nimi nie są. Jakiś morał? Smile
Powrót do góry
Dazul Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 17 Maj, 2009 16:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A mi się tam nawet podobają ich filmiki.
Koniec wypowiedzi! xd
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
333668
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu