| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Ataki zlości?:/
Autor Wiadomość
saab Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 30 Wrz, 2009 20:42   Ataki zlości?:/ Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ostatnio miewam dosc spore ataki zlosci...a zaczyna sie od najdrobniejszych rzeczy typu komputer sie za wolno wlacza ;/ ostatnio moj brat opowiadal mi historyjke o szkole, sama chcialam zeby mi opowiedzial, byl smutny caly dzien wiec zaczelam z nim rozmawiac i jak juz mi ja opowiadal to zaczelam na niego krzyczec...e tam krzyczec drzec sie "Co mnie obchodza Twoje zasrane historyjki?Myslisz ze chce mi sie sluchac tego g***a?" a najgorsze ze nie umiem sie uspokoic... wyrzywam sie na wsztkich nawet na swoim chomiku, wiem ze nie powinnam ale nie umiem inaczej ;( kiedys pomagalo jak sie wyplakalam w poduszke a teraz? Nawet plakac nie moge ;( Co mam robic zeby sie uspokoic? /Czy to normalne?Czy ktos z was tez tak ma ??;(

eviltwin1 Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 30 Wrz, 2009 20:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

saab napisał/a:
sama chcialam zeby mi opowiedzial

saab napisał/a:
zaczelam na niego krzyczec...e tam krzyczec drzec sie "Co mnie obchodza Twoje zasrane historyjki?Myslisz ze chce mi sie sluchac tego g***a?"

Za takie coś bym tak ci, za przeproszeniem, wp*****olił, że nie byłabyś w stanie napisać tego posta.
Kobieto, opanuj się, zaparz sobie melisę z miętą, wypij. Rozładowuj się w grach, w muzyce
i tak dalej, i tym podobne. Jasne, że czasami rozładowujemy się na innych, ale w twoim przypadku... no cóż - zdradzę ci najlepszy sposób, byś się naprawdę uspokoiła - gdyby ktoś ci porządnie dał w skórę, tak, że byś błagała, by przestał - potem na 99% nie podniosła byś na nikogo ręki/słowa. To cholernie drastyczny sposób, ale pomaga. Pozdrawiam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 30 Wrz, 2009 20:51   

A ja mogę ci dać taką muzykę specjalną "fuckmind" się nazywa ;].
Powrót do góry
groszek014 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Sro 30 Wrz, 2009 21:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

eviltwin1 napisał/a:
Za takie coś bym tak ci, za przeproszeniem, wp*****olił, że nie byłabyś w stanie napisać tego posta

yyyyy.... msylalam ze tu sie pomaga a nie grozi... Ej mowi ze wie ze tak nie mozna niee??

Kobieto spokojne , zlosc pieknosci szkodzi biggrin Po pierwsze jak czujesz ze wybuchniesz wyjdz, nie wiem przejdz sie a jak juz bedzie dobrze to wroc, hmm co jeszcze aha nie wyzywaj sie na chomiku tylko na poduszce jak juz musisz xD jak cos poszukaj jeszcze w necie. Pzdr Smile Mam nadzieje ze pomoglam biggrin

P.S Chippy daj ta muzyke sama poslucham ^^

[ Dodano: Sro 30 Wrz, 2009 20:21 ]
eviltwin1 napisał/a:
Za takie coś bym tak ci, za przeproszeniem, wp*****olił

Aaa tak wgl to dziewczyn sie nie bije:D ale to na marginesie xD

Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 30 Wrz, 2009 22:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Są bardzo skuteczne suplementy diety, takie proste środki uspokajające w formie herbatek, roztworów i innych takich badziewi. O dziwo działają całkiem nieźle, nie są bardzo inwazyjne i ich działania nie czuć tak mocno (nie sa to końskie środki po których po prostu nie jesteś w stanie się zdenerwować), ale mimo wszystko pomagają utrzymać spokój.

Wystarczy się wybrać do apteki, koszty niewielkie, a chyba najprostsza metoda utrzymania spokoju w takich cięższych okresach.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
saab Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 30 Wrz, 2009 22:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzieki za odp Wink Macie po punktach Wink Eviltwin moze ta metoda najlepsza ??... Kupie sobie jakies ziolka... tzn herbatki itp ... Pozdrawiam biggrin

Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 01 Paź, 2009 12:02   

http://www.4shared.com/file/117018109/4a59598f/adrenaline_test001.html

A zaraz wrzucę mniej hardkorową ;].

Kiedyś jak miałem doła, to po tym chciałem rozwalać okna więc się przygotuj ;p.
Powrót do góry
Nens Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Czw 01 Paź, 2009 17:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja koleżanka miała podobnie w gimnazjum. Poszła z mamą do psychologa, dał jej jakieś leki.
Dziś ma 18 lat i już jej minęło. Samo z siebie, dojrzała.
Powrót do góry
dobo Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sob 10 Paź, 2009 11:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Graj wiecej na kompie bo zdaje mi sie ze jestes uzalezniona...

A od chomika to sie odpierdo*
Powrót do góry
Fikcja Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 10 Paź, 2009 11:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

omg, postaraj się nad sobą panować, bo kiedyś zdenerwujesz kogoś, kto cię do porządku doprowadzi.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
12331185
Odpowiedz do tematu