Ostatnio miewam dosc spore ataki zlosci...a zaczyna sie od najdrobniejszych rzeczy typu komputer sie za wolno wlacza ;/ ostatnio moj brat opowiadal mi historyjke o szkole, sama chcialam zeby mi opowiedzial, byl smutny caly dzien wiec zaczelam z nim rozmawiac i jak juz mi ja opowiadal to zaczelam na niego krzyczec...e tam krzyczec drzec sie "Co mnie obchodza Twoje zasrane historyjki?Myslisz ze chce mi sie sluchac tego g***a?" a najgorsze ze nie umiem sie uspokoic... wyrzywam sie na wsztkich nawet na swoim chomiku, wiem ze nie powinnam ale nie umiem inaczej ;( kiedys pomagalo jak sie wyplakalam w poduszke a teraz? Nawet plakac nie moge ;( Co mam robic zeby sie uspokoic? /Czy to normalne?Czy ktos z was tez tak ma ??;(
zaczelam na niego krzyczec...e tam krzyczec drzec sie "Co mnie obchodza Twoje zasrane historyjki?Myslisz ze chce mi sie sluchac tego g***a?"
Za takie coś bym tak ci, za przeproszeniem, wp*****olił, że nie byłabyś w stanie napisać tego posta.
Kobieto, opanuj się, zaparz sobie melisę z miętą, wypij. Rozładowuj się w grach, w muzyce
i tak dalej, i tym podobne. Jasne, że czasami rozładowujemy się na innych, ale w twoim przypadku... no cóż - zdradzę ci najlepszy sposób, byś się naprawdę uspokoiła - gdyby ktoś ci porządnie dał w skórę, tak, że byś błagała, by przestał - potem na 99% nie podniosła byś na nikogo ręki/słowa. To cholernie drastyczny sposób, ale pomaga. Pozdrawiam.
Chippy -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 30 Wrz, 2009 20:51
A ja mogę ci dać taką muzykę specjalną "fuckmind" się nazywa ;].
Za takie coś bym tak ci, za przeproszeniem, wp*****olił, że nie byłabyś w stanie napisać tego posta
yyyyy.... msylalam ze tu sie pomaga a nie grozi... Ej mowi ze wie ze tak nie mozna niee??
Kobieto spokojne , zlosc pieknosci szkodzi Po pierwsze jak czujesz ze wybuchniesz wyjdz, nie wiem przejdz sie a jak juz bedzie dobrze to wroc, hmm co jeszcze aha nie wyzywaj sie na chomiku tylko na poduszce jak juz musisz xD jak cos poszukaj jeszcze w necie. Pzdr Mam nadzieje ze pomoglam
P.S Chippy daj ta muzyke sama poslucham ^^
[ Dodano: Sro 30 Wrz, 2009 20:21 ]
eviltwin1 napisał/a:
Za takie coś bym tak ci, za przeproszeniem, wp*****olił
Aaa tak wgl to dziewczyn sie nie bije:D ale to na marginesie xD
_________________ Wanting to be someone else is a waste of the person you are...
Wysłany: Sro 30 Wrz, 2009 22:09
Są bardzo skuteczne suplementy diety, takie proste środki uspokajające w formie herbatek, roztworów i innych takich badziewi. O dziwo działają całkiem nieźle, nie są bardzo inwazyjne i ich działania nie czuć tak mocno (nie sa to końskie środki po których po prostu nie jesteś w stanie się zdenerwować), ale mimo wszystko pomagają utrzymać spokój.
Wystarczy się wybrać do apteki, koszty niewielkie, a chyba najprostsza metoda utrzymania spokoju w takich cięższych okresach.