| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Pomocy
Autor Wiadomość
miska
Gość
PostWysłany: Pon 19 Sie, 2002 22:28   Pomocy

Dziendobry.mam wielki problem.mam 12 lat.gdy widze w telewizji pare uprawiajaca seks podniecam sie i czuje takie dziwne uczucie w pochwie.czy w moim wielu to normalne?
Przejdź na dół
Gość
PostWysłany: Pon 19 Sie, 2002 22:29   

Dzień dobry. Masz 12 lat i najprawdopodobniej właśnie przechodzisz przez proces dojrzewania. To cudowne i jednocześnie bardzo ciekawe zjawisko. Jak zapewne zauważyłaś Twoje ciało zaczęło się zmieniać (rosną Ci piersi, masz miesiączkę...), podobne zmiany zachodzą w Twoim organizmie. Hormony, których ilość w Twoim ciele, teraz znacznie wzrasta, mają i będą miały znaczny wpływ na Twój organizm w czasie kilku następnych lat.(będzie to pozytywny wpływ więc nie masz się czym martwić)Wszystkie te zmiany prowadzą do jednego - a mianowicie do tego byś stała się kobietą. Równocześnie ze zmianami (fizycznymi i psychicznymi) w Twoim ciele, budzi się u Ciebie popęd seksualny. Stąd podniecenie i - jak przypuszczam - przyjemne uczucie w pochwie, gdy oglądasz kochającą się parę.

Uważam, że jest to normalne i nie powinnaś się tym martwić - w końcu stajesz się kobietą!

Pozdrawiam.
Powrót do góry
demolek
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 17 Lut, 2003 17:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Anonymous napisał/a:
Dzień dobry. Masz 12 lat i najprawdopodobniej właśnie przechodzisz przez proces dojrzewania. To cudowne i jednocześnie bardzo ciekawe zjawisko. Jak zapewne zauważyłaś Twoje ciało zaczęło się zmieniać (rosną Ci piersi, masz miesiączkę...), podobne zmiany zachodzą w Twoim organizmie. Hormony, których ilość w Twoim ciele, teraz znacznie wzrasta, mają i będą miały znaczny wpływ na Twój organizm w czasie kilku następnych lat.(będzie to pozytywny wpływ więc nie masz się czym martwić)Wszystkie te zmiany prowadzą do jednego - a mianowicie do tego byś stała się kobietą. Równocześnie ze zmianami (fizycznymi i psychicznymi) w Twoim ciele, budzi się u Ciebie popęd seksualny. Stąd podniecenie i - jak przypuszczam - przyjemne uczucie w pochwie, gdy oglądasz kochającą się parę.

Uważam, że jest to normalne i nie powinnaś się tym martwić - w końcu stajesz się kobietą!

Pozdrawiam.

yyyuhmmmaa AHA Razz

Numer Gadu-Gadu
demolka123@wp.pl
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 17 Lut, 2003 19:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz co, demolek?
Przed chwilą koresponowaliśmy wiadomościami prywatnymi - wiesz na jaki temat. Odpowiadam Ci, że pisząc takie posty jak ten powyżej - nie masz żadnych szans.

A posty w tym stylu, a w szczególności wyśmiewające kogoś będę po prostu kasował. Taka rola moderatora, aby pilnować porządku na Forum.

demolek
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 17 Lut, 2003 19:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm ale ja nie miałem na misli wyśmiewanie kogoś tylko
hmm jak by tu powiedzieć poprustu powiedzmy że jestem młody i pierwszo słyszę o hmm takich rzeczach.
ale proszę cię o jedno nie pytaj o wiek pliiiis.
tego bardzo nie lubie. Mad

Numer Gadu-Gadu
demolka123@wp.pl
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 17 Lut, 2003 19:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nemeia ma w swoim podpisie:
Cytat:
NIL NISI BENE (mow dobrze lub wcale) *SENEKA*

Jeśli nie masz nic nowego do powiedzenia - nie mów. To oczywiście dotyczy nie tylko Ciebie, ale wielu osób korzystających z forum.

Ja nie różnicuję ludzi ze względu na wiek. Znam niezwykle inteligentne osoby w wieku 12 lat (pozdrowienia dla śpiocha Wink) i znam niezbyt rozgarnięte, znacznie starsze osoby.
Wiek potrzebny jest mi tylko gdy mam komuś pomóc w sprawie dojrzewania - wtedy ludziska w różnym wieku są na różnych etapach tego dziwnego procesu.

Gość
PostWysłany: Czw 20 Lut, 2003 23:23   

demolek napisał/a:
Hmm ale ja nie miałem na misli wyśmiewanie kogoś tylko
hmm jak by tu powiedzieć poprustu powiedzmy że jestem młody i pierwszo słyszę o hmm takich rzeczach.
ale proszę cię o jedno nie pytaj o wiek pliiiis.
tego bardzo nie lubie. Mad

Nie wiem czemu, ale jakos do mnie nie trafia takie tlumacznie...Moze Cie krzywdze, ale uwazam ze ten (jak i inne Twoje posty) bywaja dosc zlosliwe.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu