Skate w krate są w modzie... hehehe
Wypaśny twój avatar ale mój jest ładniejszy
_________________ "Czekając na dzień w którym spełnią się marzenia, nie chcę być tym co nie ma nic do powiedzenia, czekając na dzień w którym wkład swój rozliczę, mówię o tym co widzę, nie unikam potyczek..."
GG: 4303445
Kurcik - Jogurcik, hehehe... Nie no szczerze mówiąc to Twój Kurcik nie jest taki zły Oczka ma trochę zjarane, na włoskach nie ma żelu (jak on mógł!) no ale ogolił się... Chociaż tyle Ale moof co chcesz - Kurcik się chowa przy moim MISIACZKU !!!
_________________ "Czekając na dzień w którym spełnią się marzenia, nie chcę być tym co nie ma nic do powiedzenia, czekając na dzień w którym wkład swój rozliczę, mówię o tym co widzę, nie unikam potyczek..."
GG: 4303445
taaa twój Pimboli czy jak mu tam tez jest fajny...szkoda tylko ze Kurcika juz nie ma..wsrod nas....
nie no zaczne chyba zaraz nowy temat.. hehe mam pytanko tylko takie czy jak zapisałabym Kurta w formcie gif to mialby mniejszy rozmiar niz jpg czy jakos tak??
Wszyscy maja Ladne Emblematy! No moze kiedywidze te tweety to dostaje bolo brzucha....Moj Emblemacik jest swierzy (zrobiony przezemnie) znudzil mi juz sie ten Aniolek czy cos tam...aha...jagby ktos niewiedzial to na moim Emblemacie jest Inu Yasha,moje naj naj naj naj naj ulubiensze Anime.
_________________ Haha! Wrucilam! Dzieci.Best mi sie "odnudzilo