W naszej klasie jest jedna dziewczyna ma na imię Sandra. Domyślam się że ona tego nie wie, więc zwracam się z pomocą do was. SANDRA NA STRASZNIE NIE ŚWIEŻY ODDECH! Gdy mówi coś do mnie ( a już najgorzej gdy na ucho :O) czuję się jak bym miała wymiotować!!!! POWIEDZIAŁAM TO MOJEJ PRZYJACIÓŁCE, SPYTAŁAM SIĘ CZY ONA TEŻ TO CZUJE! ONA POWIEDZIAŁA ŻE TAK. Kiedyś rozmawiałam z Sandrą tak o niej o której rano wstaje i.t.d... Powiedziała mi że rano nie je kromki tylko nic albo ewentualnie chrupki! DOMYŚLAM SIĘ ŻE TO MOŻE BYĆ POWÓD TEGO SMRODU ( PRZEPRASZAM ZA WYRAŻENIE ALE TAKA PRAWDA)! Słyszałam że częst ludzie gdy są głodni mają nie świeży oddech. Czy to prawda? Sanrda nie nosi do szkoły chleba, nie chodzi na obiady, więc może jest głodna?
Twoja teoria może być prawdą.
Może też zapominać o higienie i nie myć regularnie zębów.
Nieświeży oddech może też być oznaką choroby lub wad układu pokarmowego.
Ale Twoja koleżanka z pewnością powinna jeść rano. Ranny posiłek jest najważniejszym ze wszystkich posiłków. No chyba, że lubimy chorować na wrzody czy raka, być niedożywionym i nieodpowiednio się rozwijać.
Twoja teoria może być prawdą.
Może też zapominać o higienie i nie myć regularnie zębów.
Nieświeży oddech może też być oznaką choroby lub wad układu pokarmowego.
Ale Twoja koleżanka z pewnością powinna jeść rano. Ranny posiłek jest najważniejszym ze wszystkich posiłków. No chyba, że lubimy chorować na wrzody czy raka, być niedożywionym i nieodpowiednio się rozwijać.
oooo masz racje
_________________ I'm going nowhere...Could be, I'm already there?
Twoja koleżanka nie powinna się wkurzać tylko starać sie zrobić cos w tym kierunku (tzn. zeby swoj oddech poprawic) moze powiedzialas jej to za ostro!!! Porozmawiaj z nia sama ( bez towarzystwa kolezanek bo wtedcy mozeczuc sie nie swojo) na spokojnie i powiedz co o tym myslisz daj jej kilka rad: zeby byla czesto zęby i jadła rano śniadanie...jesli jej dolegliwosci chodz troszke sie nie zmiejszą to powinna isc do lekarza bo to moze byc jaka choroba!
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
A ja myslę, że poczuła się zakłopotana. Poza tym myśle, że doskonale zdaje sobie z tego sprawę, jak w większości takich sytuacji... tylko nie wie, jak sobie z tym radzić... A poza tym nie chciała pewni o tym gadać
_________________ ... to wszystko zależy od ciebie, do kogo będziesz strzelał
to wszystko zależy od ciebie, za co i kogo bedziesz umierał ...