| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
moj brzuch..
Autor Wiadomość
alicja
Gość
PostWysłany: Pią 29 Sie, 2003 13:50   moj brzuch..

Mam głupi problem który bardzo mnie stresuje. Otórz mam duży brzuch ...jestem szczupła i mam ładna talie a mimo to brzucha nie mam płaskiego tylko wypukły..mama mowi ze mam postawe dziecięca i ze za kilka lat mi sie brzuch ukształtuje sam...ale ja mam 13 lat ...juz zaczely mi rosnąc piersi i wogole wiec brzuch juz wg. mnie powinien nabrac kształtów dorosłej osoby a nie dziecka...tata kaze mi go wciągac...nie umiem...wstydze sie chodziac w kostiumie dwuczesciowym czy w bluzce do pempka...nie zakladam tez rzeczy obcislych...nie jestrm gruba bo waze 47 kg. a wzrost mam 157...czy mam taka postawe i zostanie to juz na zawsze czy mam szanse aby moj brzuch zrobil sie ladny i plaski??
Przejdź na dół
Villemo
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 29 Sie, 2003 15:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie przejmuj się, ale rób brzuszki i takie tam. U mnie też widać bardzo wystające, ale to nie tłuszcz. Jeśli będziesz regularnie ćwiczyła mięśnie będą ładniej wyglądały i kiedy będą wywiczone nie będzie widać przerwy między brzuchem a całą resztą(bo mimo wszystko w tym miejscu jesteś najszczuplejsza(pomiędzy brzuchem a klatką piersiową).

HEZJOD
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 29 Sie, 2003 16:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wedłóg mnie Alicja nie musi robić brzuszków. Very Happy

Ja jeszcze ze trzy do pięciu miesięcy temu miałam też postawę dziecięcą Very Happy... Tzn. wypukły brzuch, też już dojrzewałam, a mimo to miałam wypukły brzuch.

Kilka tygodni temu zauważyłam, że mam bardzo ładną sylwetkę (chodziło mi o to, że mój brzuch był płaski)... zdziwiło mnie to trochę, bo przecież niedawno, myślałam, czy wszystko ze mną w porządku, a tu nagle patrzę w lustro i aż mnie zatkało... Tylko jednego nie rozumiem, dlaczego nie widziałam jak ten mój brzuch się zmniejsza Very Happy ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Xesquio Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 29 Sie, 2003 17:52   Re: moj brzuch.. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

alicja napisał/a:
Mam głupi problem który bardzo mnie stresuje. Otórz mam duży brzuch ...jestem szczupła i mam ładna talie a mimo to brzucha nie mam płaskiego tylko wypukły..mama mowi ze mam postawe dziecięca i ze za kilka lat mi sie brzuch ukształtuje sam...ale ja mam 13 lat ...juz zaczely mi rosnąc piersi i wogole wiec brzuch juz wg. mnie powinien nabrac kształtów dorosłej osoby a nie dziecka...tata kaze mi go wciągac...nie umiem...wstydze sie chodziac w kostiumie dwuczesciowym czy w bluzce do pempka...nie zakladam tez rzeczy obcislych...nie jestrm gruba bo waze 47 kg. a wzrost mam 157...czy mam taka postawe i zostanie to juz na zawsze czy mam szanse aby moj brzuch zrobil sie ladny i plaski??

Nieprzejmój sie tym Wink. A mała rada do ciebie żebyś sobie nierobiła żadnego możenia głodem bo wpadniesz w anemie jak mój przyjaciel ale na szczęście go odratowali ale kto wie czy ty będziesz miała takie szczęście.

Numer ICQ
Odpowiedz do tematu