elo sciuagnelam sobie Kazee i czasem jak cos jestem tam w TRAFFIC czy jakois tak tam na dole (UPLOAD) cos sie tam sciaga nie wiem o co chodzi czy to ktos bierze ten plik ode mnie? jak mam udostepnic swoje pliki tak wogule?
Kaza kto tego jeszcze używa bynajmnije nie ja wolna woln i jeszcze raz wolna Ja osobiście polecam i używam iMesh'a na prawde spox szybszy szybszy szybsz
JA UŻYWAM JESZCZE KAZZY!!!! Hiehei wiem ze traffic to ja sciagam ale tam sa 2 tabelki jedna nazywa sie DOWNLOAD a druga na dole UPLOAD! i nie wiem co tam na tej UPLOAD sie dzieje!
A tak wogule to ja chce cos w kazzie udostepnic i wiemze chyba do jakiegos foleru mam to wrzsucic tylko ze nie wiem do jakiego! :wink:
Ja nie korzystam już z kazy bo przez to miałam same problemy. Miałam wirusa i komp sfiksował, pracował wolno i wogóle...
_________________ "Czekając na dzień w którym spełnią się marzenia, nie chcę być tym co nie ma nic do powiedzenia, czekając na dzień w którym wkład swój rozliczę, mówię o tym co widzę, nie unikam potyczek..."
GG: 4303445