| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Jaki numer byłby spox

jaki numer byłby ok?
39
50%
 50%  [ 4 ]
40
12%
 12%  [ 1 ]
41
0%
 0%  [ 0 ]
Większy (napiszę jaki)
12%
 12%  [ 1 ]
Inny (równierz napiszę jaki)
25%
 25%  [ 2 ]
Głosowań: 4
Wszystkich Głosów: 8

Autor Wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 22 Sie, 2003 10:30   Jaki numer byłby spox Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

postanowiłam przkonać moich rodziców aby kupili mi glany, o dziwo zgodzili się a ja nie wiem jaki numer byłby odpowiedni do nogi o numerze 38, chyba 40 nie? wypowiedzcie się.

Numer Gadu-Gadu
2891618
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 22 Sie, 2003 22:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz ja mam glany biggrin rozmiary są naprawdę bardzo różne. Ja np nogę mam wszystkich butów nr 38, glany niby powinny być większe ale też mają nr 38 i są takie jak powinny być nie za małe nie za duże. Powinnaś popżymierzać i zobaczyć w których ci najwygodniej...
biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Pią 22 Sie, 2003 23:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

[cenzura]... jestem taka wkurrrzona ze szkoda slow. moja matka za nic mi glanow niechche kupic bo: "od tego znieksztalcaja sie stopy" i "sa dla ciebie za ciezkie" normlanie zaraz rozale tttennn cholerny komputer i to wsyztsko..... jestteeeem zlaaaaa.... to moja sprawa jak bede wygladac, i moja sprawa jaki mam styl. JA CHE GLANY!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Paulka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 07 Cze, 2004 18:58   38 :) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mi sie wydaje że chyba 39 Smile
ale nie wiem najpierw musisz je zmierzyć hih Smile Smile Smile Smile Smile
Powrót do góry
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Pon 07 Cze, 2004 21:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja to tam juz mam glany;p
Powrót do góry
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 08 Cze, 2004 08:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no cóż...mi sie wydaje że rozmiar 39....nie wiem może 40...ale chyba bardziej 39 .... musisz zmierzyć obydwa i zobaczyć w których ci wygodniej....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
Gość
PostWysłany: Sro 09 Cze, 2004 14:42   

hiehie, ja tez już mam dawno glany, kupiłam sobie pod koneic sierpnia numer bodajrze 38 :] dziwna numeracja bo są jakby troszke luźne też, pewnie ta numeracja jest przesunięta o 1 nuemr do przodu ale spoxio :]
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Czw 10 Cze, 2004 11:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

that was me :] wiecie jakiego my mamy świnie szewca u mnie w mieście? zaniosłam glany do naprawy (bo mi troche skóra pękła z tyłu i mam taką dziurę Razz) czekałam 2 tygodnie a facet ich anwet z reklamówki nie wyjął Neutral a prosił zeby przyszła po 3 dniach :/ w końcu sie wkurzyłam poszłam po mame ona na niego nawrzeszczała wziela galny spowrotem i żem se poszła, już nigdy do tego świni nie pójde wam tez nie radze iśc bo ten facetwogóle nie dba o klientów (móże dla przestrogi dodam że jest to zakład szewski w Michałkowicach [Siemianowice] na ulicy kościelnej :])

Numer Gadu-Gadu
2891618
Otwieracz
Gość
PostWysłany: Sob 12 Cze, 2004 21:10   

Glany to polecam krótkie- szybciej się zakłada.
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Nie 13 Cze, 2004 22:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mam pół dlugie (20-sto dziurkowe) jednak chce sobie kupić długie, 38-mio dziurkowe :] są fajniejsze może wolniej sie zakłąda ale [cenzura]*e wyglądają

Numer Gadu-Gadu
2891618
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Czw 08 Lip, 2004 16:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

według mnie to 6 jak chcecie to sprawdzę waszą liczbę życia moje g-g to 7735521
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
7735521
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 08 Lip, 2004 22:40   

Ja lubię takie długie, do prawie pół łydki, ale aż takie do kolan, bo (to moje zdanie, oczywiście) przy takich długich glanach i krótkiej spódniczce dziewczyna wygląda jak... no... plaża ;P
Ale krótkich też nie lubię. Może szybko się sznuruje, ale przy spódniczkach czy sukienkach wyglądają średnio.
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pią 09 Lip, 2004 09:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hehe plaża :] też używam tego określenia jeżeli nie chcę obrazić kogoś bezpośrednio Wink nie no, długie fajnie wyglądają przy spodniach krótkich (pod kolano, czy może wpół łydki) bądź pdwiniętych długich spodniach, sama krotkich też nie lubie... nie podoba mi sie jak wyglądają... średnie na mój gust są dobre, sama mam takie... pasują do wszystkiego Smile

Numer Gadu-Gadu
2891618
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 09 Lip, 2004 10:13   

Oo, przy podwinitych spodniach bylyby OK Smile
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pią 09 Lip, 2004 13:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no włąsnie, i teraz poluje na trampki do koloan, bo mam takie ponad kostke, ale kilka dziołszek widziałam już w takich do kolan a ja nikaj nie umiem znaleźć Shocked i sie wkurzam, no a przy tym podwiniętych spodniach to wygląda po prostu cudeńko Very Happy

Numer Gadu-Gadu
2891618
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu