Wiele tu tematow o grach lecz brak mi jednego Swat III to moja ulubiona gra, lubie ja za to ze jest realna jest w niej superr klimat i walczymy ze zlem dowodzimy brygada antyterrorystyczna zreszta co bede pisal macie strszczenie fabuly .
"Fabuła gry jest prosta jak konstrukcja cepa. W ciągu najbliższych siedmiu dni do Los Angeles zjadą przedstawiciele wszystkich krajów świata, aby złożyć podpis pod ONZ-owskim Traktatem o Całkowitym Zakazie Broni Nuklearnej. Obowiązek ochrony wszystkich tych dygnitarzy powierzono tytułowym jednostkom specjalnym SWAT policji Los Angeles.
Twój przydział jako dowódcy taktycznego jednostki SWAT przez najbliższy tydzień, 24 godziny na dobę polega na eliminacji sił, które mogą chcieć nie dopuścić do ceremonii podpisania Traktatu i odbycia Światowego Dnia Pokoju w 2005 roku."
Wszelkie pytania dotyczace gry piszcie tutaj przeszlem ja juz kilka razy
Ja grałem. Gra jest super . Przeszedłem prawie całą i kumpel mi rozwalił płytke. Teraz niemam skąd wykompinować sobie tej gry a mam chrapke se pograć na necie bo gra jest godna uwagi. Gorąco polecam
_________________ Kiedy zapada noc dla innych... dla mnie zaczyna sie dzien...