Graliscie w ta gre jest poprostu superr naprawiamy samochody wymieniamy karoserie kola szyby no superr gra puzniej mozemy kupowac zniszczone wozy naprawiac i sprzedawac polecam mozna ja sciagnac z Imescha albo z kazzy naprawde warto. Jezleli bedziecie mieli jakies pytania dotyczace tej gry piszcie chetnie odpowiem
no no jest co zachwalac ale znam jeszcze fajniejsza gierke od tej Street legal reacing nie wiem czy graliscie ale naprawde warto naprawiamy samochody do tego tiunigujemy, malujemy testujemy bryki zwiewamy przed glinami superr
warto warto napewno nie pozalujesz napisz jakie wrazenia na tobie wywarla jak juz przytniesz w nia :-Dtylko wiesz po czasie sie nudzi ale mozna jakies dodatki zassac jezeli bedziesz mial jakies problemy z przejsciem lub naprawieniem jakiegos samochodu napisz do mnie cos chetnie poradze o ile bedziesz gral misje ale na poczatku trzeba grac misje potem kupujesz cary na aukcji naprawiasz jakis zlom i bierzesz za niego duzo wiecej kasy